• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar yaa bunlar cidden küçük benim istediğim boyuttan yani 390cc hatta bitık büyüğü olsa beni tatmin edermiş. Ben 2.ameliyatı olmak istiyorum şuan resmen pufff. Bunun için nekadar süre geçmesi gerek:110:
Şu an 390cc de takılsaydı, çıktığında aaa bunlar çok küçük diyecektin canım. Sabret 3-5 gün.

Kızlar ben iyiyim şuan hiç ağrım yok ilaçların etkisi galiba çok şükür.tek derdim bunlar küçük olmuş yaaaa sargıdan dolayımı? Kas altı bide 345cc konmuş high profil
345 cc bildiğim kadarıyla damla protezde var yoksa dördüz mü olduk ?:halay:
B behin

ameliyat olan arkadaşların hepsine geçmiş olsun.sıradaki kişi olmayı istiyorum artık :KK34:sabrım tükendi.sizleri okudukça hemen gidesim geliyor doktora ama temmuzda gidebilirim ancak.temmuzda görüşmeye gidersem ne zamana randevu verilir onu da bilmiyorum.off off hergün hergün bunları düşünüp kafayı yiyecem artık.:kızgın:

ameliyat olan arkadaşların hepsine geçmiş olsun.sıradaki kişi olmayı istiyorum artık :KK34:sabrım tükendi.sizleri okudukça hemen gidesim geliyor doktora ama temmuzda gidebilirim ancak.temmuzda görüşmeye gidersem ne zamana randevu verilir onu da bilmiyorum.off off hergün hergün bunları düşünüp kafayı yiyecem artık.:kızgın:
Bence simdi gitsen karar versen yakin zamandada ameliyt tarihi alsan guzel olurdu agustos gbi ameliyt olursan o sıcaklarda Allah yardimcin olsun valla

Bence simdi gitsen karar versen yakin zamandada ameliyt tarihi alsan guzel olurdu agustos gbi ameliyt olursan o sıcaklarda Allah yardimcin olsun valla
bayramda memlekete gidip gelcem.ancak bayram dönüşü gidebilirim.ankarada hangi üniversite hastanesine gitsem diye düşünüyorum.yenimahalle eğitim araştırmada olan bi tanıdık var çok memnun.dual plan olmuş anlattığı kadarıyla.meme altı kesisiyle.benim tek düşündüğüm öncelik tabiki maddiyat.ailemden kimse de bilmicek.yanımda kimse olmicak.:KK61:meme altında iz de kalsın istemiyorum.dua edin kızlar bana da bir an önce şu dettten kurtulayım.bekarken ve evlendiğimde çok güzel göğüslerim vardı.5 yıl önce diyet yaptım fazla kilolarımı verdim.ama fazla kilom sanki göğsümdeymiş gibi üst bedenimde göğsümde hiç bir şey kalmadı.tabi bir de çocuk emzirdim.içi boşalmış büzüş büzüş bir deri kaldı geriye.bu durumda tabiki kendimi kötü hissediyorum.ayrıldığım eşim de söyledikleriyle bütün özgüvenimi yıkmış tabiki.şimdi bir evlilik düşünmüyorum ama karşıma çıkan birinin de beni böyle beğeneceğini düşünmüyorum.bana kızan arkadaşlar olabilir ama ben aynaya bakmak istemezken evlenmek isticek adam benim bu göğüsleri gördüğünde ne der diye kafayı yedim yiyeceğim.o_O

hemşire arkadaşım var gölcükte eşi estetik cerrah.buraya gel burada yaptıralım dediler ama geçen yaz 5000 istedi.o da eşi değil ameliyata doşent ve prof yapacağı için.ameliyat parası da almicak protezler pahalı dediler.fotoğraf istediler eşi hiç durmasın hemen yaptırsın demiş.okadar elzem görmüş yani:KK17:ogün bugündür para birktiriyorum.ama çocuk olunca ve okul drsane çok zor.inşallah yaza yaptıracağım.

hemşire arkadaşım var gölcükte eşi estetik cerrah.buraya gel burada yaptıralım dediler ama geçen yaz 5000 istedi.o da eşi değil ameliyata doşent ve prof yapacağı için.ameliyat parası da almicak protezler pahalı dediler.fotoğraf istediler eşi hiç durmasın hemen yaptırsın demiş.okadar elzem görmüş yani:KK17:ogün bugündür para birktiriyorum.ama çocuk olunca ve okul drsane çok zor.inşallah yaza yaptıracağım.
İnşallah canım. Masraflar konusunda seni iyi anlıyorum. Çocuklardan sıra gelmiyor ama bu mutsuzlukla yaşayacağımıza bazen önceliği kendimize vermek gerekiyor.Karar vermişken yaptır bu yaz moralin de düzelir ve çocuklara da bu mutluluk yansır.

İnşallah canım. Masraflar konusunda seni iyi anlıyorum. Çocuklardan sıra gelmiyor ama bu mutsuzlukla yaşayacağımıza bazen önceliği kendimize vermek gerekiyor.Karar vermişken yaptır bu yaz moralin de düzelir ve çocuklara da bu mutluluk yansır.
YOK ZATEN ÇOK ÖNEMLİ BİR ENGEL ÇIKMADIKÇA YAPTIRACAĞIM İNŞLLAH.

teşekkür ederim canım bayadır aklımı kurcalıyordu bu benim artık albüm yapabilirim yani tehlike yok diyosun :KK25:
Dediğim gibi,takip ettiklerim olarak ayarla albüm ayarını,sadece senin izlediklerin görür. Misal seni izleyenler göremez ;)
Öncesi takip ettiklerini bir incele,görmesini istemediklerini takipten çıkart ..

Herkese hayırlı cumalar olsun,rabbim tüm Dilek'lerimizi kabul etsin. Sağlık,sıhhat ve huzur versin .. :KK68:
image.webp

Kızlar yaa bunlar cidden küçük benim istediğim boyuttan yani 390cc hatta bitık büyüğü olsa beni tatmin edermiş. Ben 2.ameliyatı olmak istiyorum şuan resmen pufff. Bunun için nekadar süre geçmesi gerek:110:
Daha bunu düsünmen icın cok erken arkadasim acildimi sargilarin? Acilsa bile gercek görüntü bu degil bozma moralini hemen.ayyy sen benim ilk görüntümü görseydin bayilirdin heralde.gerci bende cok agladim ama zamanla cok farkediyor.bu arada bende 2. operasyonu düsünmüyor degilim.ama sen daha dün oldun kaslarin bi gevsesin ödemlerin insin hemen düsünme kötüyü

Daha bunu düsünmen icın cok erken arkadasim acildimi sargilarin? Acilsa bile gercek görüntü bu degil bozma moralini hemen.ayyy sen benim ilk görüntümü görseydin bayilirdin heralde.gerci bende cok agladim ama zamanla cok farkediyor.bu arada bende 2. operasyonu düsünmüyor degilim.ama sen daha dün oldun kaslarin bi gevsesin ödemlerin insin hemen düsünme kötüyü
:KK67:sen o fıstık gibi goguslerle ne 2. ameliyati dusunuyosun ?? :ukala::ukala::ukala:
Kizlaaaar kizlaaarr buldunuzda bunuyosunuz bence ... :KK42:

Yaa kızlar 2 doktor arasında kararsizim,ikisiyle de görüşmeye gitmedim daha biri Ayşegül sivri diğeri diğeri Hasan fındık ama beni Ayşegül hanım çekiyor sanki gönlüm onda.Hasan bey ise arzum77 arzum77 gördükten sonra istemeye başladım kararsız duygular içindeyim:bicak:

2. Yi dusunenler diye biraraya gelelim

Back
X