Masallah arkadasim seninkiler hic kuculecek gibi durmuyo maşallahKızlar yeni foto attım,4.ay sonlarındayım bakabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah arkadasim seninkiler hic kuculecek gibi durmuyo maşallahKızlar yeni foto attım,4.ay sonlarındayım bakabilirsiniz
Canim beni de izler misinBeni takip eden kizlar fotolarima girip bakarmisiniz kesi izimi sizinde boylemi yoksa benimkimi gercekten boyle yorumlarinizi bekliorum
Olucam canim nisanda hayırlısıylaMerhaba siz büyütme ameliyatı oldunuz mu olacak mısınız?
Evet canim nasil bi dr acabaOmer ekin mi acabaa?![]()
Haberleşelim tmm kuzuOlur canım beraber gidebiliriz
Beni de izler misin?Kızlar yeni foto attım,4.ay sonlarındayım bakabilirsiniz
Kızlar yeni foto attım,4.ay sonlarındayım bakabilirsiniz
Sizinde gogus kafesiniz cok dar demekkiHaftalardır ölçüm aynı 75 alt 90 meme üstünden 75c oldum
Masallah arkadasim seninkiler hic kuculecek gibi durmuyo maşallah[/QUOTE
Bana 1 ay takmamı söylemişti Doktorum fakat ben 2 hafta takabildim çok sıkıyordu. Olumsuz bir durumla karşılaşmadım.Maşallah canım bomba gibisin canım ya buğün benim2. kontrolüm var ameliyat sütyenin ne kadar taktın beni çok sıkıyor sorucam buğün sporcu sütyeni taksam olmaz mı diye
Canim benimde kas üstü 375cc ultra high profilCanım bunu ben de bilmiyorum küçülecek mi yani ödemler gitti benim 35 gün bitti ama aşağıya daha inmedi benimki kas üstü 375 cc high profil inecek mi onu da bilmiyorum kavis yok hala herkes kas altı olmuş bir de çıplak bomba gibi ama kıyafetle belli olmuyor![]()
Canımm çok güzel yan yatabilmen bile bu süreçte çok iyi senin hangi yöntem kaç cc olmuştu?? Kollarını kullanma durumun nasıl dik yürüyebiliyor musun? Benimde tam tamına son 1 hafta kaldı ameliyata :)) haftaya bugün kavuşmuş olucam hayırlısıysa.birde büyüklüğünden memnun kaldını mıMerhaba herkese 9 gun bugun dikis ustundeki bantlar alininca dikislerim sızlama yapiyor bantli daha iyiydi sanki.. hem ameliyat sutyeni hem ustteki bant korse canimi sıkıyor silikonlar asagi insin diye takmak zorundaymisim bant korseyi. Dun gece sol tarafima yattim gunler sonra kalktigimda sanki protezler yana dusmus gibi geldi tas hissi korseyi herseyi cikardim geri yattim vallahi darrrr geldi bana. Regli olacam 3 4 gune onun sisligide var sanirim anlayamadim. Buna sukur diyorum.
Canim ben instagramdan bakmistim yaptiklarina iyi bi doktora benziyor hic kotu bi yorum okumadimEvet canim nasil bi dr acaba
Çok sevindim süper ben de olsamda atlassam artık gerçekten günler yaklaştıkça insan panik oluyormuş3 gun sonra cok iyiydim agir kaldirmadim sadece birde kapama gitmiyordu kollarim ama her gun farkediyor bir bakmissin saci i tariyorsun. Benim hem diklestirme hem protez oldu. 250 cc kas altı takildi.