- 28 Haziran 2009
- 225
- 48
- 623
- 37
- Konu Sahibi yerebakanyurekyakan
-
İz kremine yara iyice iyileşince başlanıyor ben dün başladım 1.ayımdayım..Hadi ya benim doktor da bana baya uzak bugün 1.5 saatte geldim eve taksiyle kasislerde baya rahatsız oldum. Umarım 1 haftaya biraz olsun düzelirarveles içtim 1 saar önce şimdi ağrım acım baya hafifledi. İlaçlar işe yarauacak gibi. Yalnız dikiş için kremi doktorum şu an kullanmamamı söyledi. Siz ne zaman başlamıştınız
ben hala başlamadım yaranın üstünde kabuk var hala düşünce başlayacağım ilk zamanlar batikon sürüyodumHadi ya benim doktor da bana baya uzak bugün 1.5 saatte geldim eve taksiyle kasislerde baya rahatsız oldum. Umarım 1 haftaya biraz olsun düzelirarveles içtim 1 saar önce şimdi ağrım acım baya hafifledi. İlaçlar işe yarauacak gibi. Yalnız dikiş için kremi doktorum şu an kullanmamamı söyledi. Siz ne zaman başlamıştınız
O kremi 1 hafta sabah akşam sürüyorsun canım bir de antibiyotik hap vermiştir yara enfeksiyon kapmasin diye düzenli kullan.. bir de bol su iç.. kas ustu mu olmuştu?zeytin13 B busesoylu bana Thiocilline diye bir antibiyotik krem vermiş. Pardon yani yara için değil sanırım bu. Şimdi baktım da antibiyotik krem yazıyor. Ama arveles çok iyi geldi. Eve geldiğimde çok kötüydüm konuşamıyordum nerdeyse. Nefesim daralıyordu acıdan ağrıdan. Enfla c mi içip ananasımı da yedim umarım ödemler biraz azalır
O kremi şu an kullanma dedi doktor. Evet kas üstü. Bi de kasaltı olsaydı napardım bilmiyorum xmdmdmmd şu an bu satırları yazamıyo falan olurdum heralde :dO kremi 1 hafta sabah akşam sürüyorsun canım bir de antibiyotik hap vermiştir yara enfeksiyon kapmasin diye düzenli kullan.. bir de bol su iç.. kas ustu mu olmuştu?
Evt ondan sordum ben rahatmışım demek ki.. Hiç ağrı kesici almamıştımO kremi şu an kullanma dedi doktor. Evet kas üstü. Bi de kasaltı olsaydı napardım bilmiyorum xmdmdmmd şu an bu satırları yazamıyo falan olurdum heralde :d
Benim 2. Ve 3. Günüm zor geçmişti hatta ağlamıştım neden yaptım diye
Ben neredeyse oturur pozisyonda uyuyordum canım.. sırt ağrım olmadı.. ilk 2-3 gün biraz yoruyor ama gecicek
Yatıp kalkmak işkence gibiydi o yüzden hep oturuyordumB busesoyluzeytin13 kızlar iyi ki varsınız anneme masaj yaptırıyorum iyi geliyor. Busecim ben de dün keşkw yaptırmasaydım dedim ne güzel yan yüzüstü yatıyodum dedim. Hayat kalitenin düşmesi insanın psikolojisini bozuyor ama memesizliği de yaşamayan bilmez zeytinim senin 400 cc olduğu halde bence baya rahat atlatmışsın maşallah. Biraz bünye işi sanırım. Yataktan kalkarken sizde zonklama oluyo muydu ilk günler. Beni annem sırtımdan ittirdiğinde ve tam oturur pozisyona geçtiğimde göğüslerimde 5-10 saniye zonklama oluyor.
senin ergonomix yine benim yuvarlak ve çok yukarda şu an 2 topum var:) doktor aşağı inicek dedi ama inene kadar sanırım erkek tişörtleriyle falan dolaşıcam gibi görünüyoYatıp kalkmak işkence gibiydi o yüzden hep oturuyordumoluyordu canim memeler aşağıya baskı yapıyor ağırlık yapıyordu zonkluyordu o zaman da.. 15-20 gün devam ediyor o azalarak geçiyor sonra..
Ayy evet insanın ağzına girecek gibi oluyorlarsenin ergonomix yine benim yuvarlak ve çok yukarda şu an 2 topum var:) doktor aşağı inicek dedi ama inene kadar sanırım erkek tişörtleriyle falan dolaşıcam gibi görünüyo
Canım doktor bana 3. Gün duş alabilirsin dedi ama sen ne zaman duş aldın? Ben daha hiç korsemi bile çıkarmadımÇok geçmiş olsun ilk günler uyumak zor bazen uyurken bile goyusteki iyne batmalari gibi olan ağrı uyandiriyor hepsi geçecek biraz zaman lazım tavsiyem dikislerine iyi bak su deydirmemeye çalış diyer şikayetlerin hepsi normal başta bende çok pişman olmuştum ne yaptım kendime böyle diyordum ama bir yıl geçti iyiki yaptırmışim diyorum benimde kas üstü olmuştu 400cc takmış doktorum çokta memnun kaldım inşallah en kısa sürede bu zorlu süreci atlatirsiniz tekrar çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım okuyabilirsin sürecimi ben de 40. Gündeyim belki sana rehber olurDün ameliyat oldum. Bugün hastaneden çıkıcam. Kasüstü olduğum için çok ağrılı acılı değilim ama yine var tabi. Sırtüstü yatmam gerekiyomuş bi de yanlara dönmem yasak. Ayrıca biraz oturur pozisyonda olmalıymış. Siz ne kadar süre böyle yattınız ? Evde zor olmadı mu? Eğimli yastıklar satılıyor hatta trendyolda reflü yastığı diye geçiyor. Onlardan almalı mıyım sizce?
Dün yoktu ama bugün ödemim var. Doktor bunla ilgili bi şey söylememişti. Ödem artarak devam mı eder ? Neler yapılıyor?
Ameliyathanede üşümüşüm sanırım çıktığımda titriyordum. Boğazım hafif acıdı sabah şimdi geçti. Ama 1 kere öksürdüm ve memelerim çok acıdı. Ameliyat sonrası böyle bi şey yaşayan oldu mı yoksa üşüttüm mü?
Başka tavsiyeleriniz varsa da dinlerim
Canım doktor bana 3. Gün duş alabilirsin dedi ama sen ne zaman duş aldın? Ben daha hiç korsemi bile çıkarmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?