Meme estetiği sonrası tavsiyeleriniz var mı? 2. Günümdeyim

Zatan dikişin üzerinde bant var sanırım su geçirmez ama ben de duş almak istemiyorum korkuyorum açıkçası. Kuaföre gidicem ama saçlarımı yıkatmak için çünkü saçlarım yağlandı. Bi de bu ameliyattan beri yüzüm çok yağlanıyor. Yüzümü yüz yıkama jeliyle yıkıyor annem. 1 saat sonra parıl parıl parlıyor yağlı. İlaçlardan mı acaba normalde böyle bir sorunum yoktu

Bende kuaför de saçlarımı yikatmistim ıslak mendile vucudumu silmiştim zor oluyor biliyorum ama dikislerden yana sorun yaşamamak için banyo yapmadım acildimi zor kapanıyor korkma endişelenme su deydirme sorun olmaz inşallah en kısa sürede bu süreci güzel bir şekilde atlatirsin

Peki kızlar memeniz yapıldıktan sonra iki memeniz arasında yine fark var mı? Benim yapılmadan önce 50 cc lik bir fark vardı. Doktorun koyduğu protezler arasında 25 cc lik fark var. Yani fark kapanmadı. Şu an ödemli olduğu için net bir şey söylemek mümkün değil ama sizin ameliyattan sonra hala memeleriniz arasında fark var mı ve bu sizi rahatsız ediyor mu

İlk zamanlar ödemliyken vardı canım ama sen şimdi bakıp farklı diye düşünme çünkü iki memedeki ödem miktarı da farklı iki memenin iyilesme sureci de farklı oluyor.. 1 ay sonra iyice ortaya çıkar son durum..

Ben pentiden korse almıştım o daha çok kapatıyor ama doktorun bunu onerdiyse endişe etme sorun olacağını düşünmüyorum bu arada çok güzel olmuş görüntü çok iyi görünüyor güle güle kulan

Ay beğenmenize çok sevindim kızlar G gulpaz B busesoylu hepimizinki güzel olsun inşallah en önemlisi sağlıklı olalım daha 3. Günüm tabi pek doğal bi görüntüsü yok şu an. Busecim bana büyük mememe 335 cc küçük mememe ise 360 cc takıldı. Yuvarlak polytech mesmo . Evet kendi meme dokum az da olsa vardı o yüzden kasüstü takıldı.

Bana 400 takıldı ama hiç memnun değilim bi başlık açmıştım belki okursunuz sizinkini çok beğendim güzel günlerde kullanın

B busesoylu şimdi okudum orta kısmı boş demişsin de benim de ödemli diye birbirine yakın doktor ortasının biraz ayrık duracağını söyledi ama belki zamanla yumuşadıkca sutyenle falan istediğimiz görüntüyü verebiliriz. Hatta doktor ortasına biraz yağ enjektesi önerdi bana ama ben fazladan işlem yaptırmak istemedim. İlk günler de mi ayrıktı senin? Mesela şu an arada kaç parmak boşluj var ? Benim dün boşluk yoktu bugün 1 parmak var . Ama birkaç parmak olur gibi hissediyırum çünkü yaptımadan önce baya ayrıktı benim

Oncesinde gogus arasi aciksa sonrasinda da birlesmiyor malesef. Ben birlesik gogus sevmiyorum oyuzden cok sansliyim fakat oncesine gore daha birlesik oluyor benim suan bir parmak bosluk var mesela oncesinde daha fazlaydi. Ama dedigin gb sporcu sutyeni bile birlestiriyor yumusayinca.

Benim öncesinde ortası 10 şeritli otoban kadar açıktı hahsjsjsjsj şu an birleşti tabi ama daha 3. Günüm. Biraz ayrılsa problem değil ben de birleşik sevmiyorum ama eskisi kadar da ayrı durmaz heralde ödemlerin gitmesi ve memenizin son haline ulaşması tahmini ne zaman oldu yani tahmini görüntüm ne zaman olur

Bi de benim korsemin üst kısmı açık. Foto ekliyorum sizinki de böyle miydi
Benim korsem de boyleydi. Ustu acik degil aslinda cok odemin var. 1 ay kadar sonra korse boyle durmycaktir. 25 cc lik fark kalmis anladigim kadariyla iki gogus arasinda. Bu farkin seni rahatsiz edicegini sanmiyorum. Benim iki gogus arasinda 20 cclik fark vardi ve dr farkli boyutlar tercih etmedi, bukadar kucuk bir fark icin farkli ebat kullanmanin baska bir asimetriye sebep olabilicegini ve gerek olmadigini soylemisti. Soyledigi gb beni hc rahatsiz etmiyor, anca olcmek gerek aradaki farki anlamak icin. Odemler tamamen gecmeden moralinizi hc bozmayin. Suan iki gogsun farkli olmasi cok normal.

Eskisi kadar acik olmaz rahat olun bu vucudun odem atma suresine bagli tabi herkeste farkli ama benim 2.ayim doldugunda asagi yukari belliydi nasil oldugu. Sonrasinda cok ufak tefek degisiklikler oldu. Biraz daha yayildi zamanla dogallasti yumusadi. 6 aya kalmiyor asil sekli gormek. Ust bedeninizi yormadan yuruyus yapin evde ve bol bol su icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…