- 28 Haziran 2009
- 225
- 48
- 623
- 37
- Konu Sahibi yerebakanyurekyakan
-
Canım ben tam vücut 10.gun duş aldım.. ne olur ne olmaz cesaret edememiştim.. başımı yıkamıştim oncesinde sadece..
Doktor da bana 3. Gün alabilirsin dedi ama ben tedirginim almak istemiyorum.Canım ben tam vücut 10.gun duş aldım.. ne olur ne olmaz cesaret edememiştim.. başımı yıkamıştim oncesinde sadece..
Zatan dikişin üzerinde bant var sanırım su geçirmez ama ben de duş almak istemiyorum korkuyorum açıkçası. Kuaföre gidicem ama saçlarımı yıkatmak için çünkü saçlarım yağlandı. Bi de bu ameliyattan beri yüzüm çok yağlanıyor. Yüzümü yüz yıkama jeliyle yıkıyor annem. 1 saat sonra parıl parıl parlıyor yağlı. İlaçlardan mı acaba normalde böyle bir sorunum yoktuCanim ben bunu bilirim dikişlere su deymeyecek su deyerse iltihap kapabilir tedbirli olmak lazım ben onbeş gün sonra duş aldım karın germe amaliyati da oldum ondada aynı şekilde dikat etim çok şükür dikislerden yana hiç sorun yaşamadım üstelik sigara kulanan biriyim ama amaliyat olduktan sonra bir ay hiç sigara kullanmadım iylesene kadar yorumlarda çok okudum dikişleri iltihap toplamış dikişler açılmış ben tedbirli olmakta fayda gördüm sana kalmıs araştır istersen dikişlerin çabuk iylesmesini istiyorsan su deydirmemek gerektigini söylüyorlar tabiki tercih senin ben tecrübelerimi paylaşmak istedim yararını gördüm sizde görün istedim
Çok güzel detaylı yazmışsın canım okudum hepsini teşekkğr ederimGeçmiş olsun canım okuyabilirsin sürecimi ben de 40. Gündeyim belki sana rehber olur
Konu 'Meme Dikleştirme+Protez Ameliyat Sürecim (Fotoğraflı) - İZMİR'
Meme Dikleştirme+Protez Ameliyat Sürecim (Fotoğraflı) - İZMİR
Zatan dikişin üzerinde bant var sanırım su geçirmez ama ben de duş almak istemiyorum korkuyorum açıkçası. Kuaföre gidicem ama saçlarımı yıkatmak için çünkü saçlarım yağlandı. Bi de bu ameliyattan beri yüzüm çok yağlanıyor. Yüzümü yüz yıkama jeliyle yıkıyor annem. 1 saat sonra parıl parıl parlıyor yağlı. İlaçlardan mı acaba normalde böyle bir sorunum yoktu
İlk zamanlar ödemliyken vardı canım ama sen şimdi bakıp farklı diye düşünme çünkü iki memedeki ödem miktarı da farklı iki memenin iyilesme sureci de farklı oluyor.. 1 ay sonra iyice ortaya çıkar son durum..Peki kızlar memeniz yapıldıktan sonra iki memeniz arasında yine fark var mı? Benim yapılmadan önce 50 cc lik bir fark vardı. Doktorun koyduğu protezler arasında 25 cc lik fark var. Yani fark kapanmadı. Şu an ödemli olduğu için net bir şey söylemek mümkün değil ama sizin ameliyattan sonra hala memeleriniz arasında fark var mı ve bu sizi rahatsız ediyor mu
Bi de benim korsemin üst kısmı açık. Foto ekliyorum sizinki de böyle miydi
Çok güzel gözüküyoBi de benim korsemin üst kısmı açık. Foto ekliyorum sizinki de böyle miydi
Ay beğenmenize çok sevindim kızlarBen pentiden korse almıştım o daha çok kapatıyor ama doktorun bunu onerdiyse endişe etme sorun olacağını düşünmüyorum bu arada çok güzel olmuş görüntü çok iyi görünüyor güle güle kulan
Bana 400 takıldı ama hiç memnun değilim bi başlık açmıştım belki okursunuzAy beğenmenize çok sevindim kızlarG gulpaz B busesoylu hepimizinki güzel olsun inşallah en önemlisi sağlıklı olalım daha 3. Günüm tabi pek doğal bi görüntüsü yok şu an. Busecim bana büyük mememe 335 cc küçük mememe ise 360 cc takıldı. Yuvarlak polytech mesmo . Evet kendi meme dokum az da olsa vardı o yüzden kasüstü takıldı.
Neden memnun değilsiniz boyutundan mı şeklinden mi kasüstü sizin de dimi öyle kaldı aklımdaBana 400 takıldı ama hiç memnun değilim bi başlık açmıştım belki okursunuzsizinkini çok beğendim güzel günlerde kullanın
Oncesinde gogus arasi aciksa sonrasinda da birlesmiyor malesef. Ben birlesik gogus sevmiyorum oyuzden cok sansliyimB busesoylu şimdi okudum orta kısmı boş demişsin de benim de ödemli diye birbirine yakın doktor ortasının biraz ayrık duracağını söyledi ama belki zamanla yumuşadıkca sutyenle falan istediğimiz görüntüyü verebiliriz. Hatta doktor ortasına biraz yağ enjektesi önerdi bana ama ben fazladan işlem yaptırmak istemedim. İlk günler de mi ayrıktı senin? Mesela şu an arada kaç parmak boşluj var ? Benim dün boşluk yoktu bugün 1 parmak var . Ama birkaç parmak olur gibi hissediyırum çünkü yaptımadan önce baya ayrıktı benim
Benim öncesinde ortası 10 şeritli otoban kadar açıktı hahsjsjsjsj şu an birleşti tabi ama daha 3. Günüm. Biraz ayrılsa problem değil ben de birleşik sevmiyorum ama eskisi kadar da ayrı durmaz heraldeOncesinde gogus arasi aciksa sonrasinda da birlesmiyor malesef. Ben birlesik gogus sevmiyorum oyuzden cok sansliyimfakat oncesine gore daha birlesik oluyor benim suan bir parmak bosluk var mesela oncesinde daha fazlaydi. Ama dedigin gb sporcu sutyeni bile birlestiriyor yumusayinca.
Benim korsem de boyleydi. Ustu acik degil aslinda cok odemin var. 1 ay kadar sonra korse boyle durmycaktir. 25 cc lik fark kalmis anladigim kadariyla iki gogus arasinda. Bu farkin seni rahatsiz edicegini sanmiyorum. Benim iki gogus arasinda 20 cclik fark vardi ve dr farkli boyutlar tercih etmedi, bukadar kucuk bir fark icin farkli ebat kullanmanin baska bir asimetriye sebep olabilicegini ve gerek olmadigini soylemisti. Soyledigi gb beni hc rahatsiz etmiyor, anca olcmek gerek aradaki farki anlamak icin. Odemler tamamen gecmeden moralinizi hc bozmayin. Suan iki gogsun farkli olmasi cok normal.Bi de benim korsemin üst kısmı açık. Foto ekliyorum sizinki de böyle miydi
Eskisi kadar acik olmaz rahat olunBenim öncesinde ortası 10 şeritli otoban kadar açıktı hahsjsjsjsj şu an birleşti tabi ama daha 3. Günüm. Biraz ayrılsa problem değil ben de birleşik sevmiyorum ama eskisi kadar da ayrı durmaz heraldeödemlerin gitmesi ve memenizin son haline ulaşması tahmini ne zaman oldu yani tahmini görüntüm ne zaman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?