• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme muayenesi ve benim evhamlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatım çok doğru diyorsun. ilk evrede yakalamak vs. ama bu göğsümün alınacağı riskini azaltıyor muki? hurafe çok bende. sinir oluyorum bu huyuma.
ilk evrede gogus alinmiyor. tedavi basit. kotu senaryo illa kurcam diyosan o ayri:) ama duzenli kontrollerle kotu senaryolara yer yok. aklindan cikarmazsan bunu belki rahat edersin

Bu duruma evham deyip basite indirgemeyin, bana kalırsa sizde anksiyete/kaygı bozukluğu var, psikiyatriste gitmelisiniz.

Bunu ben de önerecektim. Psikolojik tedaviye yanaşmıyorsanız ve kaygınız sadece tek bir hastalık üzerinden sınırlıysa meme dokusunu tamamen boşalttırarak silikonla doldurabilirsiniz, istediğiniz büyüklükte. Angelina Jolie de bunu yaptırdı diye duymuştum, kendi ailesinde meme kanseri riski yüksek olduğu için.
vallahi buna yetecek param yok zaten. birde meme ucu olmayan meme çok itici bence

Ooo ev hanimi konustu :KK48:
Ev hanımı değilim, şu an Doğuda görev yapıyoruz diye ÇALIŞMIYORUM. Daha önce hastanede çalıştım ve kimya teknikeriyim.

Sinan napıyor Sinan? :D
Size hayal dünyanızda başarılar sevgili adaşım :)

vallahi buna yetecek param yok zaten. birde meme ucu olmayan meme çok itici bence

Bilmiyorum, ben meme ucu yok diye bir şey duymadım. Doktorunuza danışırsanız daha sağlıklı fikirler alırsınız. Ama konuyla ilgili genel fikrimi soracak olursanız eğer genel olarak hastalık kaygınız varsa (yani sırf bu konu için değil çeşitli rahatsızlıkları kafanızda büyütme, kötü senaryolar üretme potansiyeliniz varsa) ben psikoterapi almanızı öneririm. İlaç tedavisi değil, belki anksiyeteyi azaltmak için kullanılabilir de, önerim psikoterapi.

Ev kadınları ve çalışan kadınlar, hem ev kadını hem çalışan kadın statüsünde olanlar isterseniz konuya odaklanın, kendi kişisel tartışmalarınızla konuyu sabote etmeyin.

6 senedir Yılda bir kontrole gidiyorum. Memelerin içi üzüm salkımı gibi kistlerle dolu. İlk zamanlar takıyordum kontrol vakti geldikçe psikolojim bozuluyordu şimdi alıştım. Hatta doktorum her gittiğimde hadi bunları boşaltalım sana şöyle güzel böyle güzel silikon yapalım diyor. Ailede meme kanseri hikayesi olmadığı için hep geçiştiriyorum. Kontrollerinizi aksatmadan çokta yarını düşünmeden yaşayın gitsin. Sıkıntı stres yaptığımızda olacakları engellemiyoruz. Birde kafanıza takılanları doktorunuza sorun.

Bilmiyorum, ben meme ucu yok diye bir şey duymadım. Doktorunuza danışırsanız daha sağlıklı fikirler alırsınız. Ama konuyla ilgili genel fikrimi soracak olursanız eğer genel olarak hastalık kaygınız varsa (yani sırf bu konu için değil çeşitli rahatsızlıkları kafanızda büyütme, kötü senaryolar üretme potansiyeliniz varsa) ben psikoterapi almanızı öneririm. İlaç tedavisi değil, belki anksiyeteyi azaltmak için kullanılabilir de, önerim psikoterapi.
Canım psikoterapi psikiyatri dalında mı? psikolog terapileri mi?

Yani size de meme beğendiremedik. Yanlış anlamayın ama hiç sağlıklı düşünmüyorsunuz. Annenizi böyle bir hastalıktan kaybetmişsiniz hala uç diyorsunuz varsın ucu olmasın. Ki artık tıp çok ilerledi yapay penis bile yapıyorlarsa 2 tanecik ucu yapmak o kadar mı zor.

bende de var aynı durum maalesef, takıntılı evhamlı haller ama başka şeylere yönel aklına o konu geldikçe başka şeyler düşünmeye odaklan derim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X