Meme sorunu

Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum

Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?
memelerım içi boş 75 ;)
hamıle ıken sısmıstı ve sutyenı doldurmustu cocuk dogurdum sonra eskı halıne gerı dondu yanı buyume olmadı hıc hala 75 ne dogum ne emzırmek ne evlenmek buyutmuyor, ve ben memelerımı boyle sevıyorum benım gogus ucumda yok ufak ve ucsuz dumduzler ;)

Benim de memeler limon kıvamında, sevgilime silikon yaptırmak istediğimi söylediğimde yaptirirsan ölümü gör demişti. bi de böylesi var :olamaz:

Yani ben olsam nişanı atmıştım belki de, siz daha her anlamda mutlu etme derdindesiniz. Pardon ama siz insansınız hatırlatırım, seks objesi değil.

Birini gerçek anlamda sevdiğinizde, memeleri/pipisi yeterince büyük mü diye bakmazsiniz merak bile etmezsiniz. Adam size aşktan çok yakışıklı geliyormuş ya, aynen öyle olmalıydı onun için de. Demek ki onun aşkı sizinki kadar kuvvetli değil

memelerım içi boş 75 :KK66:
hamıle ıken sısmıstı ve sutyenı doldurmustu cocuk dogurdum sonra eskı halıne gerı dondu yanı buyume olmadı hıc hala 75 ne dogum ne emzırmek ne evlenmek buyutmuyor, ve ben memelerımı boyle sevıyorum benım gogus ucumda yok ufak ve ucsuz dumduzler :KK66:
Ucu yok derken o nasıl oluyor, merakımı mazur görün?

Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum

Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?
Evlenince buyumuyoda çocuk olunca büyüyor emzirme konusundada hiç sıkıntı cekmezsin büyük küçük farketmez benimde çok küçüktü bende estetik yaptırmak isterdim ama kesinlikle böyle bir riske girme üstelik bebeğini emziremezsin silikon yaptırırsan benim esimde kucuklugunden bı takım rahatsizliklari olmuştu ama sonra oda alisiyor hiç takma kafana

Senin gibi insanlara nasıl özeniyorum bir bilsen
100 küsür beden, neredeyse 25 yıldır taşıyorum, Rabbime isyan değilde çok zor ya
Sağlam bedeninizi kestirip biçtirmeyin, sevgiliniz de halt etmiş, biz kadınlar tenasül uzvunuz ufak deyince onlar büyütüyor mu, hayır, biz neden bıçak altına yatalım, düşünmeyin böyle şeyler

Bu arada aktif cinsel hayat meme boyutunu buyutmez. Dogum kontrol hapi kullanmak, östrojen icerikli hormon ilaclari kullanmak ya da hamile kalmak gibi seyler büyütür. Evlenince buyur dedikleri boyle seylerden. Yoksa seviştikçe buyuyen bir sey degil :KK8:
hay yaşa, eskilerden beri evlenince büyür derler de ne alakası var cinsel hayatla meme büyümesinin. hiç de büyümüyor valla, benimkiler aynı kaldı :110:

evlenince büyümedi ama hamileliğim daha çok yeni olmasına rağmen büyüdü biraz. gerçi emzirince de sarkıyormuş. benim 75 i doldurmuyordu o kadar küçük. 75i doldurur hale geldi. estetik falan hayatta işim olmaz. beğenmiyorsa evlenmeseydi :P

Arkadaşımın kocası memen küçük dedi kız meme yaptırdı, bu sefer de memenin arası açık dedi onu da yaptırdı, burnun büyük dedi kız burun yaptırdı, poponu beğenmiyorum dedi popo toparlatma bi şeysine gitti haftada bir poposunu mıncıklattı, kıl dedi lazere, kaş dedi kadın kontör yaptırdı. Ya anlat anlat bitmez kadın göbek deliğini bile yaptırdı ve bunları borç parayla falan yaptırdı, çocuğunun altınlarını bozdu :s sonra adam iş yerinden daha genç bir kızla kaçtı :110:
:oha::oha::oha:

almadan önce sağına soluna bakmak lazım.:KK70:

Kadınlar alttan destekli push up sutyenleri giydikleri için adamcağızlar da var sanıyor

Bu mesajları okuyunca aklıma şey geldi, bir yerde okumuştum nerede olduğunu hatırlamıyorum. Çocuğun biri yazmıştı: "Kızlar destekli sütyen giyip bizi neden kandırıyorsunuz, biz oramıza patlıcan koyuyor muyuz?" :D :D

Canım Benimde çok küçüktü hamile kaldığımda büyüdü . Herkesde büyümüyor ama yüzde 80 büyüyor . Bi de normalde büyükse hamilelikte ve emzirmeden sonra sarkma oluyor , o daha kötü .
Sakın evlenmeden estetik düşünme , vücudunun hamileliğe ve emzirmeye nasıl tepki vereceğini bilmiyorsun

Benim otuzdan sonra büyüdü..75 di 85 oldu

Back
X