Meme ucu yaralarımın geçmesi için sütten kesmeliyim :((

Hala emzirmeye devam ediyorum... Cocuk doktoru sutu azaltsan bir dogum kontrol ilacı var dedi
Kadın dogum doktoruma sordum o ilacı alırsan nasıl emzireceksin dedi
Birde ek gıda da problem yasar olduk..
6 aydan sonra dogum sonrası bunalımını yasar oldum...
Bu arada ilginiz için hepinize teşekkür ederim..
PC basında olsam daha cok yazacağım :)) offfff

ya doğum kontrol hapları bana hep itici gelmiştir. kullanmayı hiç düşünmüyorum. kullanırsam sanki bütün hormonlarım değişecek dengem alt üst olacakmış gibi geliyo. sağlık ocağındaki hemşirede bana kullanmanı pek tavsiye etmem falan demişti.

kızlar göğüsler için en iyisi tahinin bekledikçe üste çıkan yağı.emzirdikten sonra sürün 2 gün sonra birşey kalmıyor.ben hamileliğimin sonlarında rahatsızlandığım için hastaneye yatmıştım orda bir kadın söylemişti.aklımda kalmış.doğumdan sonra aynı sizler gibi mahvoldum.ne kremler sürdüm.sonra aklıma geldi kadının dediği vallahi 2 gün de geçti.yine 6 ay olup emzirenler var ben 3 ay emzirebilmiştim.işe başlayınca sürekli sağmaktan kesilmişti sütüm.sağmak iyi ama bebeğin emmesi gibi değil tabi.bir deneyin,gerçekten o çok pahalı kremlere bile gerek kalmadan geçiyor.

denicem arkadaşım inş.fayda verır eğer gecerse çok dua ederım durumum cok fena çünkü zavallı yavrum emmek ıstedıkce ben kacıyorum ağlaya ağlaya emzırıyorum..

denicem arkadaşım inş.fayda verır eğer gecerse çok dua ederım durumum cok fena çünkü zavallı yavrum emmek ıstedıkce ben kacıyorum ağlaya ağlaya emzırıyorum..

inşallah faydasını görürsün canım.bende ağlaya ağlaya emzirirdim.kanardı resmen.bir de başlarda meme ucum olmadığından hastanede falan şırıngayla çekiyorlardı göğüs ucumu.gelsin diye.oğluşum tam alamıyordu ben de sağmak zorunda kalıyordum.tam bir işkenceydi yani.ama bu yağ bana çare oldu.ondan sonra hiç canım da acımadı yara da olmadı.dilerim sana da fayda eder de bebişini rahat rahat emzirirsin.

Merhaba
ben hala emziriyorum hala gögüs kalkanları ile yaşıyorum :))))
kesemedim kesemiyorum...

ben de neler yaşadım oooo.iltihap aktı kan aktı göğüslerim yarıldı of off offf.şu an 2,5 aylık olan kızımı ağlaya ağlaya emzirdim .emme saati geldikçe (kii yenidoğan olduğu için sürekli yanii ) ağlamaya başlıodum otomatikman.mahvoldum inanın mahvoldum.ne ilaçlar ne kremler ne vitaminler hiçbiri fayda etmedi.hatta en son gittiğim dr.tuzlu serum verdi.şırıngayla çek emme öncesi ve sonrası dök dedi meme ucuna yanındada antibiyotik verdi.bunlarında faydasını gördüm ama bence en iyi gelen annee sütüydü çünkü sürekli sıkıp sıkıp sürüyodum etrafına.ne diiyeyeim çeken bilir ..daha yeni yeni iyileşio şükür.rabbim herkese yardım etsin çok zor çook

inşallah faydasını görürsün canım.bende ağlaya ağlaya emzirirdim.kanardı resmen.bir de başlarda meme ucum olmadığından hastanede falan şırıngayla çekiyorlardı göğüs ucumu.gelsin diye.oğluşum tam alamıyordu ben de sağmak zorunda kalıyordum.tam bir işkenceydi yani.ama bu yağ bana çare oldu.ondan sonra hiç canım da acımadı yara da olmadı.dilerim sana da fayda eder de bebişini rahat rahat emzirirsin.

kızlar göğüsler için en iyisi tahinin bekledikçe üste çıkan yağı.emzirdikten sonra sürün 2 gün sonra birşey kalmıyor.ben hamileliğimin sonlarında rahatsızlandığım için hastaneye yatmıştım orda bir kadın söylemişti.aklımda kalmış.doğumdan sonra aynı sizler gibi mahvoldum.ne kremler sürdüm.sonra aklıma geldi kadının dediği vallahi 2 gün de geçti.yine 6 ay olup emzirenler var ben 3 ay emzirebilmiştim.işe başlayınca sürekli sağmaktan kesilmişti sütüm.sağmak iyi ama bebeğin emmesi gibi değil tabi.bir deneyin,gerçekten o çok pahalı kremlere bile gerek kalmadan geçiyor.
nasil kullandin canim 2 gün göğsünü hic vermedin mi

Back
X