- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 113
- 40
- Konu Sahibi Eflatunhilaf
-
Canınızı acıtıyor mu acaba,dişlerinden dolayı merak ettim.Benimki 26 aylik , hala emiyor
Bende arada birakicam diye karar aliyorum ama birakamiyoruz
Benim once kendimi ikna etmem gerekiyor
Hayir hic acitmiyor , zaten disleri cok erken cikti , 12 ayliktan beri tam disleri , hic isirmadi bugune kadarCanınızı acıtıyor mu acaba,dişlerinden dolayı merak ettim.
Canınızı acıtıyor mu acaba,dişlerinden dolayı merak ettim.
Benim de bebeğim 18 aylik ve ayni sekilde artik yoruldum gece gunduz surekli emmek istiyor emmese bile agzinda tutuyor yalanci emzik gibi. Geceleri bi o tarafa bi bu tarafa donerek uyumayi o kadar cok ozledim ki anlatamam. Saglik ocagindaki ebelere kesmeyi dusundugumu soyledim.Boyle bir mucizeyi bir daha veremeyeceksin bebegine, 2 yasina kadar emzir, duygusal olarak da ihtiyaclarini karsiliyor sadece beslenmek olarak dusunme vs dediler. Agladiginda ya da hasta oldugunda emerek sakinlesiyor olmasa nasil sakinlestiririm diyorum. Bir de benim bebegim erken dogdu 1.5 ay biraz da sebeple biraz kiyamiyorum. O yuzden sanirim ben 6 7 ay daha dayanacagim. Bir de meme burada ama sut bitmis dedigim zaman beni anlayabilsin istiyorum o yuzden de biraz daha buyumesini bekliyorum.
AA süper öyleyse ben Baska türlü düşünmüştüm.Canınız acıyabilir Die endişe ettim demek ki öyle olmuyor.Hayir hic acitmiyor , zaten disleri cok erken cikti , 12 ayliktan beri tam disleri , hic isirmadi bugune kadar
Biz oğlumu 22 aylık kardeşi doğduğu için sütten kestik. Tam 2 sene olmadı yani. O iki seneye kafayi fazla takmamak lazim. Kızınızı bu şekilde uyumaya alışmış çocuk. Onun icin iki yol izlemelisiniz. Ya aniden pat diye keseceksiniz. Bu cocugunuzu strese sokabilir, yapisina bağlı. Yada emzirmeyi azalta alzakta. Ilk işiniz kızınızı babasi yatırsın. Siz görünmeyin o sirada. Ilk zorlanacaktir. Ama bir cocuk nasil uyusa tekrar uyaninca ayni uykuya dalmak. Istiyor. Bu konuda "bebeginiz uykuyu cok sevecek" kitabi öneririm
Şuan ruya gormeye basladigi (kabus vs.) donem ve cok normal bide dis cikariyorsa size ihtiyaci var demekki 32 aylik oglum ayni durumda birlikte yatiyoruz cok uyaniyor memede uyuyor devamli agzinda tutuyor vs. Annelik zaten boyle birsey degilmi sizinki daha cok kucuk pes etmeyin onun size ihtiyaci var demekki. Kes ben kestim diyenler olacaktir bu konuda da yavrunuzu dinleyin:)
Teşekkür ederim kitaba hemen bakacağım. Pat diye bırakabileceğimi sanmıyorum bu benim için de zor olur sanırım. Azalta azalta bırakmak en mantıklısı gibi duruyor, ben azaltana kadar yine bi 19 20 aylık olur sanırım. İkimizde daha kolay atlatabiliriz belki. Amann ne bileyim kendimi avutuyorum ya da.
Bazi cocuklar isiriyormus ama benimkiler yapmadi oyle seyler cok sukurAA süper öyleyse ben Baska türlü düşünmüştüm.Canınız acıyabilir Die endişe ettim demek ki öyle olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?