Memleket hasretim

ben bu yorumu desteklemek istedim nisan ayı bu tarafların en güzel olduğu zaman sıcak soğuk riskide yok yolda daha kolay geçer bence de diğer ara tatilde gidin konu sahibi

Hiç memleket, ana baba hasreti cekmedigimden bana bu konular çok garip geliyor. Eşim çocuğum ve ben ayrı bir aileyiz artık. Yani ben gider birkaç gün gorurdum en fazla. Duzenimi bozamam iki hafta.

Memleket hasreti çekiyor gidi gelmediniz bana.
Her yıl gidiyormuşsunuz zaten bu vakitlerde, ney nasıl olur bilirsiniz.
2017 den beri her kış tatilinde gittik. Oğlum Kasım doğumlu ve 2150 Gr doğdu o kış gidemedik çok küçüktü annemle büyük ablam da doğumda gelmişlerdi. Biz de Nisan'da gitmiştik. Sonra 2020-2021 Ocak aylarında gittik ama inanın hava çok güzeldi. Böyle değildi.

Evet Nisan'da gitme fikri var ama henüz net bir karar veremiyorum

Hiç memleket, ana baba hasreti cekmedigimden bana bu konular çok garip geliyor. Eşim çocuğum ve ben ayrı bir aileyiz artık. Yani ben gider birkaç gün gorurdum en fazla. Duzenimi bozamam iki hafta.
Elbette biz bir aileyiz eşimle oğlumla. Ama ben dünyaya kendi başıma gelmedim. Ve kardeşlerime de çok düşkünüm

Elbette biz bir aileyiz eşimle oğlumla. Ama ben dünyaya kendi başıma gelmedim. Ve kardeşlerime de çok düşkünüm
İşte o özlem için en fazla bir hafta durup dönerdim ben olsam. Belki ben fazla bagimsizlasmisimdir ailemden bilemiyorum.

Ne güzel manzara.şu an hayal ettim kahve içerek manzaraya karşı kitap okumayı.ne güzel olurdu.

Bende en son Kasimda 2 3 gun kalip (o da amcamin vefati sebebiyle)döndüm Bursaya ayni sekilde gitsem mi gitmesem mi 2 bebekle nasil olur diye dusunuyorum.Zaten ilk hafta olmaz da cok kar yagisli gosteriyor.2.hafta acaba diyorum.Annemlerin evi de soguk.Dogalgaz var ama yine de soguk.Iki arada bir deredeyim ki bizim yol mesafemiz size nazaran daha kisa.

Öyle deme.Bende Antalyadayım mesela,insanlar buranında soğuk olmadığını düşünüyor.
Sanıyorlar ki 12 ay deniz,kum,güneş
Ama öyle olmuyor işte.Sadece kışı kısa sürüyor.
Hele bu kış yangınlardan dolayı mıdır nedir, Manavgat'ta bizde donuyoruz valla böyle bir soğuk yok. Doğalgazımız da yok koskoca turizm ilçesinde doğalgaz yok ve klimalı 1 odaya tıkılıp kalıyoruz maaile.

Adana sıcak memleket gerçi bu ara soğuk hava dalgasından ötürü kar yağışı var ve önümüzdeki hafta özellikle aşırı soğuklar geliyor. Bende Bursadayım kızımla 1 haftalık tatile Ankaraya gideceğiz, pazar günü yola çıkmayı düşüüyoruz bizim gidceğimiz yerde soğuk ev doğalgazlı ama malum herkes tasarruf derdinde artık zaten şehrin her daim kuru soğuğu oluyor. Ama hem tanıdıkları görmek hem tatili verimli geçirmek adına soğukta olsa önlemimizi alıp gideceğiz. Tek duam pazar günü biz gidene kadar aşırı kar yağışı olmasın yol boyunca sağ salim gidelim.Ve işin özü sizde önleminizi alarak (kışlık kalın giysiler, botlar alın yanınıza ve yol için atıştırmalıklar) gidin ve ailenizle hasret giderin. Hatta gerekirse bütçe uygunsa karadan değil hava yolu ile gidin .

Bizde pazar Ankaraya geliyoruz soğuğunu bilirim 8 yıl bir fiil yaşadım ama 10 yıl oldu gelmeyeli.
Kar yağışı ve soğuk hava dalgası da gösteriyor önümüzdeki hafta için.
Şu an hava nasıl soğukmuş o ceptede , yağış var mı?

yağış yok ama baya soğuk.. gün içinde bile -5 lerde.. yağış olsa hava yumuşar zaten..

Yok icazet durumu yok hatta o gidelim diyor ama ben cidden kararsız kaldım yolculuk gözümde büyüdü. Gidince soba yak tek bir odada kal.
Bence gitmeyin. Kadına da yazık. Siz geldiniz diye hazırlık vs yapacak, kışın soğuğunda ne gerek var.

İç Anadolu da yaşıyorum. Hava çok soğuk. Önümüzdeki hafta çok daha soğuk olacakmış Türkiye. Bana da sömestr bahanesiyle gelecek misafirler var. "Şu soğukta ne işiniz var" diyorum kısaca. Evimde dinlenirdim. Ne kendimi riske atar ne de ailemi zor duruma sokardim. Şimdi anneciğiniz size gelmeyin diyemez. Belki de içten içe ya üşürlerse diye kaygilaniyordur.

Antalyada böyle saçma bir olay var evet.Evlerin çoğunda doğal gaz yok.Saçmalık cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…