ben bu yorumu desteklemek istedim nisan ayı bu tarafların en güzel olduğu zaman sıcak soğuk riskide yok yolda daha kolay geçer bence de diğer ara tatilde gidin konu sahibiSoğuk bir şehirde yaşıyorum ama bizim buralarda ısıtma sorunu olmuyor. Tüm odalarda doğalgaz ve kalorifer oluyor. Sahil şeridinde genel itibariyle klima ile tek odada ısıtma oluyor. Bu yıl adana, mersin, osmaniye çok serin seyrediyor diyorlar. Yollarda çok soğuk olacak. Sanırım ertelerdim. Sanırım öğretmensiniz diğer ara tatilde gitmek daha iyi olabilir.
Kimseye anlatamadım bu sene Adana'nın soğuk olduğunu,Evet geçen sene sanki yoktu bu kadar soğuk
İnan yazın duş alırken sadece çeşmeyi açıyorum o bile sıcak
2017 den beri her kış tatilinde gittik. Oğlum Kasım doğumlu ve 2150 Gr doğdu o kış gidemedik çok küçüktü annemle büyük ablam da doğumda gelmişlerdi. Biz de Nisan'da gitmiştik. Sonra 2020-2021 Ocak aylarında gittik ama inanın hava çok güzeldi. Böyle değildi.Memleket hasreti çekiyor gidi gelmediniz bana.
Her yıl gidiyormuşsunuz zaten bu vakitlerde, ney nasıl olur bilirsiniz.
Evet Nisan'da gitme fikri varSoğuk bir şehirde yaşıyorum ama bizim buralarda ısıtma sorunu olmuyor. Tüm odalarda doğalgaz ve kalorifer oluyor. Sahil şeridinde genel itibariyle klima ile tek odada ısıtma oluyor. Bu yıl adana, mersin, osmaniye çok serin seyrediyor diyorlar. Yollarda çok soğuk olacak. Sanırım ertelerdim. Sanırım öğretmensiniz diğer ara tatilde gitmek daha iyi olabilir.
Elbette biz bir aileyiz eşimle oğlumla. Ama ben dünyaya kendi başıma gelmedim. Ve kardeşlerime de çok düşkünümHiç memleket, ana baba hasreti cekmedigimden bana bu konular çok garip geliyor. Eşim çocuğum ve ben ayrı bir aileyiz artık. Yani ben gider birkaç gün gorurdum en fazla. Duzenimi bozamam iki hafta.
İşte o özlem için en fazla bir hafta durup dönerdim ben olsam. Belki ben fazla bagimsizlasmisimdir ailemden bilemiyorum.Elbette biz bir aileyiz eşimle oğlumla. Ama ben dünyaya kendi başıma gelmedim. Ve kardeşlerime de çok düşkünüm
Ne güzel manzara.şu an hayal ettim kahve içerek manzaraya karşı kitap okumayı.ne güzel olurdu.gaziantepdeyim eşim geçen gün kardan eve gelemedi, insanlar soğukta karda yolda kaldılar...
buranın yazı sıcaktır ama kışıda sertdir.
normalde adana bu kadar soğuk olmaz antep daha soğuk olur ama bu sene adanada soğuk.
hatta size antebin dünden ve bugünden resmini atayım
helikopterle yolda kalanlara aç kalanlara erzak verildi düşünün öyle hava
karın yüksekliği 60 cm di dün
Eki Görüntüle 2992504 Eki Görüntüle 2992505 Eki Görüntüle 2992506 Eki Görüntüle 2992505 Eki Görüntüle 2992507
Adana’nın hava durumuna baktım gece -1 miş. Ben şok ben dumurbize Akdeniz ikliminde kuşları ılık ve yağışlı diye öğretmişlerdi her şey yalan mıydı
Sende cımbız yetersiz geliyor soba maşasıyla dalmalıksınBeni görünce cımbızını parlatıyor
Hele bu kış yangınlardan dolayı mıdır nedir, Manavgat'ta bizde donuyoruz valla böyle bir soğuk yok. Doğalgazımız da yokÖyle deme.Bende Antalyadayım mesela,insanlar buranında soğuk olmadığını düşünüyor.
Sanıyorlar ki 12 ay deniz,kum,güneş
Ama öyle olmuyor işte.Sadece kışı kısa sürüyor.
Adana sıcak memleket gerçi bu ara soğuk hava dalgasından ötürü kar yağışı var ve önümüzdeki hafta özellikle aşırı soğuklar geliyor. Bende Bursadayım kızımla 1 haftalık tatile Ankaraya gideceğiz, pazar günü yola çıkmayı düşüüyoruz bizim gidceğimiz yerde soğuk ev doğalgazlı ama malum herkes tasarruf derdinde artık zaten şehrin her daim kuru soğuğu oluyor. Ama hem tanıdıkları görmek hem tatili verimli geçirmek adına soğukta olsa önlemimizi alıp gideceğiz. Tek duam pazar günü biz gidene kadar aşırı kar yağışı olmasın yol boyunca sağ salim gidelim.Ve işin özü sizde önleminizi alarak (kışlık kalın giysiler, botlar alın yanınıza ve yol için atıştırmalıklar) gidin ve ailenizle hasret giderin. Hatta gerekirse bütçe uygunsa karadan değil hava yolu ile gidin .Herkese merhaba. Yarın okullar kapanıyor. En son Ağustos sonlarında ailemi gördüm ve Bursa'ya döndüm. Kasım'da gitme şansımız varken eşim sen Ocak'ta da gitmek istersin dedi ve gitmedik memleketime.
Şimdi ise havaların çok soğuk olması beni düşündürüyor. Ne karar versem bilemedim.
Annemin evi sobalı ve ısı yalıtımsız. Biraz soğuk oluyor her ara tatilde gittik 4 yıldır ama bu kez nedense bir soru işareti oldu kafamda. Adana'ya gideceğiz bu arada. Bir de 3 yaşında oğlumuz var. İyi kötü fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Bizde pazar Ankaraya geliyoruz soğuğunu bilirim 8 yıl bir fiil yaşadım ama 10 yıl oldu gelmeyeli.Ankara'da yaşıyorum.. -1 dahi olsa şu an Adana'ya gitsem baya baharlık montla gezerim öyle bi sıcak..
düşünün Ankara'da sabah evden çıkıyoruz -10.. bi de kuru ayaz..
neyse konu sahibi
1. annene gitmek için kocandan icazet almayı bekleme..
2. soğuğu bahane edip de üşenme annene memleketine kavuş bir an önce..
yağış yok ama baya soğuk.. gün içinde bile -5 lerde.. yağış olsa hava yumuşar zaten..Bizde pazar Ankaraya geliyoruz soğuğunu bilirim 8 yıl bir fiil yaşadım ama 10 yıl oldu gelmeyeli.
Kar yağışı ve soğuk hava dalgası da gösteriyor önümüzdeki hafta için.
Şu an hava nasıl soğukmuş o ceptede , yağış var mı?
teşekkürleryağış yok ama baya soğuk.. gün içinde bile -5 lerde.. yağış olsa hava yumuşar zaten..
Bence gitmeyin. Kadına da yazık. Siz geldiniz diye hazırlık vs yapacak, kışın soğuğunda ne gerek var.Yok icazet durumu yok hatta o gidelim diyor ama ben cidden kararsız kaldım yolculuk gözümde büyüdü. Gidince soba yak tek bir odada kal.
Antalyada böyle saçma bir olay var evet.Evlerin çoğunda doğal gaz yok.Saçmalık cidden.Hele bu kış yangınlardan dolayı mıdır nedir, Manavgat'ta bizde donuyoruz valla böyle bir soğuk yok. Doğalgazımız da yokkoskoca turizm ilçesinde doğalgaz yok ve klimalı 1 odaya tıkılıp kalıyoruz maaile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?