Memleket hasretim

Hava yolu tercih etmez eşim ki uçaklarda erteleme falan oluyor bazen o da sıkıntı olabilir burdan İstanbul'a gitmemiz gerekiyor uçak için. Karar verdik yarın sabah yola çıkacağız. Umarım sağ salim varırız hepimiz ve tüm yolculuğa çıkacak olanlar ..

Annem özlüyor aksine zor olacak sanırım ama gideceğiz.

Annem hazırlık falan yapmaz belki en fazla bir yemek. Tek bir çeşit bulaşıkları bırakır genelde bana
İyiymiş. Benim annem de tam tersi. Damada mahçup olmayım diye bir sürü hazırlık yapar (yapma dememize rağmen), strese girer. Kendi yasantimdam yola çıkarak yorum yapmışım. Öyleyse gidin derim..

Öyle deme.Bende Antalyadayım mesela,insanlar buranında soğuk olmadığını düşünüyor.
Sanıyorlar ki 12 ay deniz,kum,güneş
Ama öyle olmuyor işte.Sadece kışı kısa sürüyor.
Deniz kenarı yazlık olan yerlerde (doğal gazın olmaması ,evlerin yalıtımlı olmaması) en gıcık olduğum şey de bazen ev sokaktan daha soğuk oluyor

Biz de Eskişehirden Adana'ya geldik aileme :) Perşembe gece binip cuma sabah indik otobüsle geldik 2 buçuk yaşında oğlumuz var uyudu gece olunca.. annemlerin ev doğalgazlı ve geniş öyle olunca sorun olmadı ama sobalı da olsa ben giderdim anneme aileme asla dayanamam

konu sahibi bu taraflara sakın gelme
bu hafta yoğun kar yağışı var yağan kar erimedi dondu üstüne tekrar yağıyor o kadar soğuk ki dün üst üste 2 kazak giyindim şuan kar indiriyor yollar fena 1 haftadır burada belediye aralıksız olarak yolları temizlemeye çalışıyorlar elimde sahlep titreyerek yazıyorum şuan

nasıl ya bu havada yola mı çıktınız konu sahibi gittiğinizde haber verin bari
Dün sabah çıkmıştı. Varmıştır şimdiye kadar inşallah salimen.

Biz de bugün çıkacağız nasipse. Karadeniz tarafına gideceğiz. Ankaraya atlatırsak daha rahat ederiz inşallah.

Dün sabah çıkmıştı. Varmıştır şimdiye kadar inşallah salimen.

Biz de bugün çıkacağız nasipse. Karadeniz tarafına gideceğiz. Ankaraya atlatırsak daha rahat ederiz inşallah.
bu taraftaki karı görseniz kıyamet gibi araçlar karın içine gömülmüş geceden sabaha...

Son 3-4 yildir kis yasamiyorduk. Bu sogugu en son yillar once gormustuk. Acikcasi ben mutluyum bu durumdan.
Aynen ben de katılıyorum. Kışlar kış gibi geçsin ki yazın sıcaklıkları normale dönsün. Küresel ısınmadan mevsimleri yaşayamıyoruz.

İnşallah sağ salim varmıştır. Doğrusu bu havada ben olsam gitmezdim. Annem de gelmeyin derdi. Yollar kapalı İç Anadolu da. Bugün "aile özlemi" diye yola çıkan olduysa yolda kalmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…