Hava yolu tercih etmez eşim ki uçaklarda erteleme falan oluyor bazen o da sıkıntı olabilir burdan İstanbul'a gitmemiz gerekiyor uçak için. Karar verdik yarın sabah yola çıkacağız. Umarım sağ salim varırız hepimiz ve tüm yolculuğa çıkacak olanlar ..Adana sıcak memleket gerçi bu ara soğuk hava dalgasından ötürü kar yağışı var ve önümüzdeki hafta özellikle aşırı soğuklar geliyor. Bende Bursadayım kızımla 1 haftalık tatile Ankaraya gideceğiz, pazar günü yola çıkmayı düşüüyoruz bizim gidceğimiz yerde soğuk ev doğalgazlı ama malum herkes tasarruf derdinde artık zaten şehrin her daim kuru soğuğu oluyor. Ama hem tanıdıkları görmek hem tatili verimli geçirmek adına soğukta olsa önlemimizi alıp gideceğiz. Tek duam pazar günü biz gidene kadar aşırı kar yağışı olmasın yol boyunca sağ salim gidelim.Ve işin özü sizde önleminizi alarak (kışlık kalın giysiler, botlar alın yanınıza ve yol için atıştırmalıklar) gidin ve ailenizle hasret giderin. Hatta gerekirse bütçe uygunsa karadan değil hava yolu ile gidin .
Annem özlüyor aksineİç Anadolu da yaşıyorum. Hava çok soğuk. Önümüzdeki hafta çok daha soğuk olacakmış Türkiye. Bana da sömestr bahanesiyle gelecek misafirler var. "Şu soğukta ne işiniz var" diyorum kısaca. Evimde dinlenirdim. Ne kendimi riske atar ne de ailemi zor duruma sokardim. Şimdi anneciğiniz size gelmeyin diyemez. Belki de içten içe ya üşürlerse diye kaygilaniyordur.
Annem hazırlık falan yapmazBence gitmeyin. Kadına da yazık. Siz geldiniz diye hazırlık vs yapacak, kışın soğuğunda ne gerek var.
İyiymiş. Benim annem de tam tersi. Damada mahçup olmayım diye bir sürü hazırlık yapar (yapma dememize rağmen), strese girer. Kendi yasantimdam yola çıkarak yorum yapmışım. Öyleyse gidin derim..Annem hazırlık falan yapmazbelki en fazla bir yemek. Tek bir çeşit bulaşıkları bırakır genelde bana
Kismen dogru kismen yalanAdana’nın hava durumuna baktım gece -1 miş. Ben şok ben dumurbize Akdeniz ikliminde kuşları ılık ve yağışlı diye öğretmişlerdi her şey yalan mıydı
Deniz kenarı yazlık olan yerlerde (doğal gazın olmaması ,evlerin yalıtımlı olmaması) en gıcık olduğum şey de bazen ev sokaktan daha soğuk oluyorÖyle deme.Bende Antalyadayım mesela,insanlar buranında soğuk olmadığını düşünüyor.
Sanıyorlar ki 12 ay deniz,kum,güneş
Ama öyle olmuyor işte.Sadece kışı kısa sürüyor.
Dün sabah çıkmıştı. Varmıştır şimdiye kadar inşallah salimen.nasıl ya bu havada yola mı çıktınız konu sahibigittiğinizde haber verin bari
bu taraftaki karı görseniz kıyamet gibiDün sabah çıkmıştı. Varmıştır şimdiye kadar inşallah salimen.
Biz de bugün çıkacağız nasipse. Karadeniz tarafına gideceğiz. Ankaraya atlatırsak daha rahat ederiz inşallah.
Su anda cok soguk. Kar yagma ihtimali icimizi bir umutla kapliyorAdana ne kadar soğuk olabilir ki diyorum çocuğunuz da bebek değil sıkı giydirirsiniz evde bence gidin iyi tatiller
Son 3-4 yildir kis yasamiyorduk. Bu sogugu en son yillar once gormustuk. Acikcasi ben mutluyum bu durumdan.Akdeniz geçen sene bu kadar soğuk değildi sanki cesmeden akan su degilde buz gibi aşırı derecede soguk akiyor yazında böyle olsa ya diyorum sular
Aynen ben de katılıyorum. Kışlar kış gibi geçsin ki yazın sıcaklıkları normale dönsün. Küresel ısınmadan mevsimleri yaşayamıyoruz.Son 3-4 yildir kis yasamiyorduk. Bu sogugu en son yillar once gormustuk. Acikcasi ben mutluyum bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?