- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
sizin anne babaniz neredeEşim yıllık izninde memlekete gitmek istiyor ama oralar çok sıcak ve yeni düşük yaptım sayılır. Hâlâ kendime gelemedim. Kpss den çıkar çıkmaz memlekette kalabalığın içine girmek istemiyorum. Ruhen yalnız kalmak istiyorum. Biraz olsun kimse olmadan eşim bile olmadan...Eşime söyledim 1 senedir gitmedim memlekete dedi. Annesini babasını özledi o da biliyorum. Benim evde tek kalmamı da istemiyor. İşim bahane bulmaya kaldı.Nasıl bir bahane bulabilirim?
Benim annem babam yakında sürekli görüştük 1 sene boyunca. Eşimin ailesi uzakta hiç gelemedilersizin anne babaniz nerede
Seni görmezlerse üzülürler diyor... malesef anlamıyorbu durumu izah edin bence anlayışla karşılar
siz dusuk yapmissiniz hassassınızdırBenim annem babam yakında sürekli görüştük 1 sene boyunca. Eşimin ailesi uzakta hiç gelemediler
Korona taklidi mi yapsam yaAy eşiniz kusura bakmasın virüs var benim eşim de ailesinden ayrı şehirde yaşıyor ama yaşlı insanlar ne kendilerini ne de bizi riske atamayız önceleri eşim de gitmek istiyordu sonra bir gün kız kardeşi ‘gelmek istiyorsunuz ama burada çok vaka var dedi zaten yaza doğru biz gelicez dedi’ ben de İstanbul’da daha çok vaka var dedim kapattım telefonu eşime de bunları anlattım o da gitmekten vazgeçti kardeşinin bizi istememesi çok işime geldi
Sonrasında telafi edeceğinizi söyleyinSeni görmezlerse üzülürler diyor... malesef anlamıyor
Söylüyorum ama biliyorum ki bırakmayacakYalnız kalmanın size çok iyi geleceğini söyleyip durumunuzu anlatın. Evde yalnız kalırken dikkat edeceğinizi, içini rahat tutmasını söyleyin
Teşekkür ederim. Annemlerin yanında da rahat edemiyorum tuhaf bi psikoloji içindeyim. Bazen yalnızım diye üzülüyorum annemlere gidince evim de evim diyorumsiz dusuk yapmissiniz hassassınızdır
Sizi aileniizn yanina biraksin akli kalıyorsa
Bu arada gecmis olsun
Yani virüs var ve bu durumda tatil bana hiç mantıklı gelmiyor iki ay önce evlendim ve balayına bile gitmedim annem babam benden bi saat uzakta oturuyorlar yine de çok gitmemeye çalışıyorum siz de hassas bir dönemden geçmişsiniz bebeğinizi kaybetmişsiniz eşinize anlatın lütfen sizi anlayışla karşılayacaktır çok geçmiş olsun bu aradaKorona taklidi mi yapsam yaeşimin gözü korona falan görmüyor çok özlemiş. Bizim burada da vaka sayısı çok. Keşke bizi de istemeseler
Evet ben de böyle düşünüyorum ama bir bahane bulmam lazımEşiniz gitsin anne babasını görsün
Sizde madem tek kalmak istiyorsunuz gitmeyin.
valla su durumda es ailesi ile gecirmektense kendi aileniz yaninida durmaniz daha iyi benceTeşekkür ederim. Annemlerin yanında da rahat edemiyorum tuhaf bi psikoloji içindeyim. Bazen yalnızım diye üzülüyorum annemlere gidince evim de evim diyorum
Teşekkür ederim. Anlatıyorum anlıyor ama seni bırakamam diyorYani virüs var ve bu durumda tatil bana hiç mantıklı gelmiyor iki ay önce evlendim ve balayına bile gitmedim annem babam benden bi saat uzakta oturuyorlar yine de çok gitmemeye çalışıyorum siz de hassas bir dönemden geçmişsiniz bebeğinizi kaybetmişsiniz eşinize anlatın lütfen sizi anlayışla karşılayacaktır çok geçmiş olsun bu arada
Madem biliyorsunuz saygı duyup bırakmayacagını durumu kabullenin bosuna kendinizi strese sokmak yerineSöylüyorum ama biliyorum ki bırakmayacak
Düşük yaptım yanlız kalmak istiyorum ayrıca korona varEvet ben de böyle düşünüyorum ama bir bahane bulmam lazım
valla su durumda es ailesi ile gecirmektense kendi aileniz yaninida durmaniz daha iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?