- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
O halde o da gitmesin biraz daha sabretsin herkes ailesini özlüyor ama ciddiye almamız gereken olağan üstü bir durum söz konusu muhtemelen anne babası orta yaşta insanlar onları riske atmayalım deTeşekkür ederim. Anlatıyorum anlıyor ama seni bırakamam diyor
Gidersem mutsuz olacağımMadem biliyorsunuz saygı duyup bırakmayacagını durumu kabullenin bosuna kendinizi strese sokmak yerine
"Bende gidersem üzülürüm" diyin.Seni görmezlerse üzülürler diyor... malesef anlamıyor
Bu akşam yine konuşayım fayda etmezse hasta taklidi yapcamDüşük yaptım yanlız kalmak istiyorum ayrıca korona var
Yap vallaBu akşam yine konuşayım fayda etmezse hasta taklidi yapcam
Bu akşam konuşacağım bakalım fayda etmezse bahane bulacagim"Bende gidersem üzülürüm" diyin.
"Herkesin gebelik ve düşükle ilgili sorunlarına maruz kalmak istemiyorum" diyin.
"Bebeğimi kaybettim, duygusallığı atamadım" diyin
Bahane bulmak yerine içinde bulunduğunuz ruh halini paylaşın eşinizle eminim anlayış gösterecektir... zor bi süreç atlatmışsınız Allah kolaylıklar versin çok geçmiş olsun..Eşim yıllık izninde memlekete gitmek istiyor ama oralar çok sıcak ve yeni düşük yaptım sayılır. Hâlâ kendime gelemedim. Kpss den çıkar çıkmaz memlekette kalabalığın içine girmek istemiyorum. Ruhen yalnız kalmak istiyorum. Biraz olsun kimse olmadan eşim bile olmadan...Eşime söyledim 1 senedir gitmedim memlekete dedi. Annesini babasını özledi o da biliyorum. Benim evde tek kalmamı da istemiyor. İşim bahane bulmaya kaldı.Nasıl bir bahane bulabilirim?
Önce gitmek istemiyorum deyip sonra hastayım derseniz inanmaz ki size
Duygularınızdan bahsedin.Bu akşam konuşacağım bakalım fayda etmezse bahane bulacagim
Çok teşekkür ederimBahane bulmak yerine içinde bulunduğunuz ruh halini paylaşın eşinizle eminim anlayış gösterecektir... zor bi süreç atlatmışsınız Allah kolaylıklar versin çok geçmiş olsun..
Allah korusunSokağa çıkma yasakları başlıyomuş ve siz memlekette mahsur kalıyomuşsunuz
Korona taklidi mi yapsam yaeşimin gözü korona falan görmüyor çok özlemiş. Bizim burada da vaka sayısı çok. Keşke bizi de istemeseler
Ya sabahtan beti burada açılan korona konularrii okuyorum her yer pozitif herkes pozitif kimisi taşıyıcı haberi yok kimisi ayakta zor duruyor test yapılmıyor.. siz nereye ya? Yürek mi yedi eşiniz?Eşim yıllık izninde memlekete gitmek istiyor ama oralar çok sıcak ve yeni düşük yaptım sayılır. Hâlâ kendime gelemedim. Kpss den çıkar çıkmaz memlekette kalabalığın içine girmek istemiyorum. Ruhen yalnız kalmak istiyorum. Biraz olsun kimse olmadan eşim bile olmadan...Eşime söyledim 1 senedir gitmedim memlekete dedi. Annesini babasını özledi o da biliyorum. Benim evde tek kalmamı da istemiyor. İşim bahane bulmaya kaldı.Nasıl bir bahane bulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?