Memlekete gitmek istemiyorum

Teşekkür ederim. Anlatıyorum anlıyor ama seni bırakamam diyor
O halde o da gitmesin biraz daha sabretsin herkes ailesini özlüyor ama ciddiye almamız gereken olağan üstü bir durum söz konusu muhtemelen anne babası orta yaşta insanlar onları riske atmayalım de

Seni görmezlerse üzülürler diyor... malesef anlamıyor
"Bende gidersem üzülürüm" diyin.
"Herkesin gebelik ve düşükle ilgili sorunlarına maruz kalmak istemiyorum" diyin.
"Bebeğimi kaybettim, duygusallığı atamadım" diyin

Bahane bulmak yerine içinde bulunduğunuz ruh halini paylaşın eşinizle eminim anlayış gösterecektir... zor bi süreç atlatmışsınız Allah kolaylıklar versin çok geçmiş olsun..

Korona taklidi mi yapsam ya eşimin gözü korona falan görmüyor çok özlemiş. Bizim burada da vaka sayısı çok. Keşke bizi de istemeseler

İyi de ondan anasıma babasına bulaşsa Allah korusun birine bir şey olsa hala takmayacak mı

Ailemi en son Aralık ta gördüm

Aylardır evde boş boş oturuyorum hatta bu arada babam kalp spazmı geçirdi anjio oldu vs

Gitmedim gidemem

Ya benden bulaşır da bir şey olursa

Kendi ailenize gidecek olsanız koşa koşa gidersiniz. Eşinizin bir yıllık izni var gitmeyi de kafasına koymuş siz de gidin yanınızda. Korona morona dinlemeyip kendi ailenizle görüşüp durmussunuz zaten.

Ya sabahtan beti burada açılan korona konularrii okuyorum her yer pozitif herkes pozitif kimisi taşıyıcı haberi yok kimisi ayakta zor duruyor test yapılmıyor.. siz nereye ya? Yürek mi yedi eşiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…