mutsuzmuş çok yıpranıyormuş..Kac gundur herkeste bir is birakma is kurma sevdasi var acaba benmi baska devirde yasiyorum.aman sskm duzgun yatsin aman her ay duzenli az da olsa maasimi alayim faturalarimi odeyim aman karnim doysun diyorum.yani baskada planim olmuyo zaten.hicte oyle havadan riskler alacak kadar hayalpererest olamadim.esinizi uyarin bir ceyrek suan 450 lira. Yani ne bekliyor isten cikinca ne kuracak getekli yatirimi varmi batarsa kurtaririmi.
Bulsun okusun, artniyetli değilsiniz ki. Şu zamanda planı bile olmadan hazırdaki işi bırakmak macera olur.Böyle bir konu açmak istemezdim aslında bir psikolog varsa aranızda onunla konuşmak isterim...
her şeyden mutsuz biri olabilir mi ya?
Ya ben cidden bunaldım
Dilimde tüy bitti denecek bir şey kalmadı...
senin kararın uygula diyorum ısrarla bana söylüyor...
Şimdi de destek olmayan kadın durumuna düştüm...
İşini bırakmak istiyor planı yok ne yapıcam bilemiyorum...
kolay mı bu kadar emek isteyerek girdiği bir yerken hayatında sürekli karar değiştirmesi ve sürekli pişman olması normal mi?
ben mi anlamıyorum çok açık yazamadım çünkü hahah bulur da okur korkusu var...
aranızda bir psikolog varsa bir el atsın lütfennn...
Ya olay bırakması da değil olay bakın mesela lise değiştirdi pişman oldu,okumak istediği Bölümü okudu pişman oldu,istediği yerde işe girdi pişman oldu...Bulsun okusun, artniyetli değilsiniz ki. Şu zamanda planı bile olmadan hazırdaki işi bırakmak macera olur.
Üstelik bu plansızlıkla ne yapacağını bulamayınca sonradan sen bana yap dedin, niye beni engellemedin de diyebilir. Var çünkü böyle dengesizler.
Bunları konuştunuz mu? Yaptıklarına bakılırsa ne yaparsa yapsın pişman olacak.Ya olay bırakması da değil olay bakın mesela lise değiştirdi pişman oldu,okumak istediği Bölümü okudu pişman oldu,istediği yerde işe girdi pişman oldu...
karar veremiyor sıkıntı burası geleceği ne olacak...
E diyorum benden onay almak zorunda değilsin yetişkin bireysin uygula yani...
yok illa illa benden onay alacak tehtit bile etti...
Ben de restimi çektim
belki ben yanlış davranıyorumdur diye bir psikolog aramıştım
Konuştuk dün rest çektim bana görüşmicem senle dedi...Bunları konuştunuz mu? Yaptıklarına bakılırsa ne yaparsa yapsın pişman olacak.
Dediğiniz gibi bir yardım alması şart gibi.
Yok bacım vazgceçmiyor kaç aydır her akşam istifa ya ben görmezlikten geliyorum yokO nasıl başlık kız alice harikalar diyarında gibi.
Madem sürekli bir şeyleri yapmamak,bırakmak istiyor sal ipini her şeye tamam de. Bir süre sonra vazgececektir.
İki şaplakla bu işi halledersin. Aklıma başka bir şey gelmiyor. DGJDGKDHKDYKDYDYYok bacım vazgceçmiyor kaç aydır her akşam istifa ya ben görmezlikten geliyorum yok
sanki küçük çocuk
sanki ben çok mutluyum
O zaman haklısınız tabiki sizde katiyen sorun yok ben olsam bende sizin gibi davranırdımMu
mutsuzmuş çok yıpranıyormuş..
Bir de yana yakıla hayali olan yerden çıkmak istiyor...
Ve hayatındaki çoğu kararı her kararı bu şekilde sonlanıyor
28 yaşında ben de 22 hani böyle düşününce hala gelecegını önemsemediğini düşünüyorum çıkmaza girdim...İki şaplakla bu işi halledersin. Aklıma başka bir şey gelmiyor. DGJDGKDHKDYKDYDY
Yok canım eşim değil sevdiğim adam evli değiliz tabiki şunu yap bunu yap demeye hakkım yok ama,Bu kisi esiniz mibeynim basmadi bir an
Siz calisiyor musunuz? İsi biraksa bir sure dinlense ev donebilir mi yani o bakimdan soruyorum. İnsanin sevmedigi bir iste calismasi zordur. Veya cok seviyor da olsa bazen bos gezmek ister. Siz kadin olarak bu haklara sahipseniz onun da sahip olmasi lazim. Mesela ben 4 seneyi gecmistir calismiyorum. İse basladigim zaman esim dese ki yoruldum biraz da ben dinlenecegim,tamam derim. Onun da hakki. Ve benim esim 5 yilda 3 farkli is yapmis bir insan. Birinde battigi icin sektor degistirdi,digerinde ortaginin davranislari ters geldi birakti,digerinde amcasina gicik oldu da birakti vs vsyani gorun iste adamin hali bu.
Sevdiğim adamKimden bahsettiğini anlayamadım
Sorun keşke böyle basit olsa sorun benim için şu sevmediği mesleği sırf bu çok isteyerek girdiği yerden kurtulmak için kurtuluş olarak görüyor...Bu kisi esiniz mibeynim basmadi bir an
Siz calisiyor musunuz? İsi biraksa bir sure dinlense ev donebilir mi yani o bakimdan soruyorum. İnsanin sevmedigi bir iste calismasi zordur. Veya cok seviyor da olsa bazen bos gezmek ister. Siz kadin olarak bu haklara sahipseniz onun da sahip olmasi lazim. Mesela ben 4 seneyi gecmistir calismiyorum. İse basladigim zaman esim dese ki yoruldum biraz da ben dinlenecegim,tamam derim. Onun da hakki. Ve benim esim 5 yilda 3 farkli is yapmis bir insan. Birinde battigi icin sektor degistirdi,digerinde ortaginin davranislari ters geldi birakti,digerinde amcasina gicik oldu da birakti vs vsyani gorun iste adamin hali bu.
Ha yok ya fark etmez benim icin ha es ha sevgili. Cani ne istiyorsa onu yapsin,siz ne yapabilirsiniz ki destek olmak icin “okey” demekten baska? Sizden beklentisi sadece bu onay mi acaba? Eger oyleyse he deyin gecin,hayat kendi hayati,evli de olsak esimiz icin calismiyoruz ki kendimiz icin calisiyoruz neticede.Yok canım eşim değil sevdiğim adam evli değiliz tabiki şunu yap bunu yap demeye hakkım yok ama,
Koşulsuz şartsız destek beklemesi delirtiyor ben de dedim sen yetişkinsin istediğini yap ama ben kendi açımdan doğru bulmuyorum
Ben başından sonuna kadar taaa kendi seçimi olan her şeyden pişman olan bir adama nasıl güveneyim?ahanda benim esim,
bir de benim esim, hem sikayetlenir, hem de birakayim gideyim demez, cesaret edemez o noktada.
ben cesaretlendiririm ama.
Yani elbette cok zor durumdaysak, otur oturdugun yerde demisligim de vardir.
ama idare edilebilir bir degisim ise o zaman mutsuz olacagina, aklindaki dene ve gor derim.
oyle basit zamanlarda degil hem de,
cesaretlendirdim,
dugune 2 ay kala istifa etti.
ikinci hamileligimin basinda istifa etti, bir kac ay is bile aramadi. Ki o zaman da sen buradan memnun degilsin, nasilsa ayrilacaksin, bari hamileligin basinda ayril da sonuna yeni isin ile yetisirsin demistim. o zaman da ben uzun bir dogum izni planliyordum cunku.
velhasili, agac degilsin mutsuzsan yer degistir felsefesine gore yasiyoruz biz.
ben destekliyorum.
Ama tabi bunu tamamen sorumsuz bir birey olmakla karistirmamak gerekiyor, ayrimi iyi yapmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?