Memnuniyetsiz ailesinden royalgiller

Ben onun doğru bulmadıgım kaç durumuna he dedim sonra gelip başımda yine bık bık öttü...
Hayır artık ben de kaldıramıyorum

Ben başından sonuna kadar taaa kendi seçimi olan her şeyden pişman olan bir adama nasıl güveneyim?

Sevmediği mesleği kurtuluş olarak gören adama nasıl güveneyim?
Şu durumda ona nasıl çık diyeyim

demezseniz de bu serzenislerini dinlemeye devam edersiniz.
Benim esim degil sevgilim olsa ben daha bile gozukara olurdum, simdi cocuklar var malum yerlesik hayat gerekiyor.

Cogu insan bu sekilde ama biliyor musunuz? Benim esim de benle ayni meslekten,girer bir yerde maasli calisir,2 ay sonra “ayyy maasa bak duduk kadar maasla mi yasanir”der ayrilir,gider kendi isini yapar,deli gibi para kazanma hirsi vardir,kazanir da,ama sonra en ufak bir sorunda kalkar ortakligini feshetmeye kalkar,insan secer,yetmez musteri secer. Ahmeti begenmez ama kazigi Mehmetten yer vs vs. Yaaa bir seyde de oh cok memnunum dedigini duymam. Ha allahi var yoruldum demez,tembellik etmez ama surekli bir degisim halinde. Zor oldugunu anlayabiliyorum ama iste hayatin kendisi zor zaten.

demezseniz de bu serzenislerini dinlemeye devam edersiniz.
Benim esim degil sevgilim olsa ben daha bile gozukara olurdum, simdi cocuklar var malum yerlesik hayat gerekiyor.
Ya ben kendimi düşünmüyorum ki bana paramı ailem veriyor ben zaten okuyorum...
Bana maddi desteği yok sadece onu düşünüyorum...

anlaşamıyoruz ama

Anladım ama üstüne gitmemelisin.
Ne yapmak istiyorsa onu yapsın. Sonucuna da kendisi katlansın.
Bak bu söylediğimi yanlış anlama ama biz onların anneleri değiliz. 22 yaşındaki sen düşünebiliyorsan 28 yaşındaki herif de düşünebilir.
Alışmışlar sürekli arkalarının toplanmasına.
Şimdi engel olursan sürekli seni suçlar. Hiç ama hiç karışma.

O zaman benden evet doğru dememi beklemeden istifa ediyorsa etsin ona bunu da söyledim....
Daha ne diyebilirim ki?
İnanın kelimeler tükendi kendisi konuyu ısrarla açıyor

O zaman benden evet doğru dememi beklemeden istifa ediyorsa etsin ona bunu da söyledim....
Daha ne diyebilirim ki?
İnanın kelimeler tükendi kendisi konuyu ısrarla açıyor
Evet yani baska bir sey denmez. Adamin ne istedigi de belli degil sizden. İlgincmis

Aynen şunu bence her zamanki gibi ay canım mutsuzmusun hemen atla gel ne olacak ama artık 28 yaşında

Hayata geç kaldığını da hissediyor bunu o böyle hissederken nasıl diyeyim
Klasik orta yas erkek bunalimi diyecem de bu biraz erken girmis kimsenin kulaklarindan kalpler fiskirmiyor,mutlulugun tanimi kisiye gore degisen cinsten ama iste gel de anlat

Velhasıl şaşırdım dünde benimle bir süre görüşmeyeceğini söyleyip hahaha sabah bana yazmasıyla bir kez daha kararlarının çok anlık olduğunu fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…