Ben onun doğru bulmadıgım kaç durumuna he dedim sonra gelip başımda yine bık bık öttü...Ha yok ya fark etmez benim icin ha es ha sevgili. Cani ne istiyorsa onu yapsin,siz ne yapabilirsiniz ki destek olmak icin “okey” demekten baska? Sizden beklentisi sadece bu onay mi acaba? Eger oyleyse he deyin gecin,hayat kendi hayati,evli de olsak esimiz icin calismiyoruz ki kendimiz icin calisiyoruz neticede.
Ben başından sonuna kadar taaa kendi seçimi olan her şeyden pişman olan bir adama nasıl güveneyim?
Sevmediği mesleği kurtuluş olarak gören adama nasıl güveneyim?
Şu durumda ona nasıl çık diyeyim
Cogu insan bu sekilde ama biliyor musunuz? Benim esim de benle ayni meslekten,girer bir yerde maasli calisir,2 ay sonra “ayyy maasa bak duduk kadar maasla mi yasanir”der ayrilir,gider kendi isini yapar,deli gibi para kazanma hirsi vardir,kazanir da,ama sonra en ufak bir sorunda kalkar ortakligini feshetmeye kalkar,insan secer,yetmez musteri secer. Ahmeti begenmez ama kazigi Mehmetten yer vs vs. Yaaa bir seyde de oh cok memnunum dedigini duymam. Ha allahi var yoruldum demez,tembellik etmez ama surekli bir degisim halinde. Zor oldugunu anlayabiliyorum ama iste hayatin kendisi zor zaten.Sorun keşke böyle basit olsa sorun benim için şu sevmediği mesleği sırf bu çok isteyerek girdiği yerden kurtulmak için kurtuluş olarak görüyor...
ve ben onu tanıyorum kendisi aldığı bütün kararlardan pişman hayatı hep böyle savrulacak...
sırf sevmediği mesleği yapmasın diye kaç ay herkesi depresyona soktu bu oldu şimdi yok bana göre değilmiş diyor ne münasebet
Ya ben kendimi düşünmüyorum ki bana paramı ailem veriyor ben zaten okuyorum...demezseniz de bu serzenislerini dinlemeye devam edersiniz.
Benim esim degil sevgilim olsa ben daha bile gozukara olurdum, simdi cocuklar var malum yerlesik hayat gerekiyor.
Ne yapmanizi bekliyor genel olarak?Ben onun doğru bulmadıgım kaç durumuna he dedim sonra gelip başımda yine bık bık öttü...
Hayır artık ben de kaldıramıyorum
Anladım ama üstüne gitmemelisin.Sevdiğim adam
O zaman benden evet doğru dememi beklemeden istifa ediyorsa etsin ona bunu da söyledim....Cogu insan bu sekilde ama biliyor musunuz? Benim esim de benle ayni meslekten,girer bir yerde maasli calisir,2 ay sonra “ayyy maasa bak duduk kadar maasla mi yasanir”der ayrilir,gider kendi isini yapar,deli gibi para kazanma hirsi vardir,kazanir da,ama sonra en ufak bir sorunda kalkar ortakligini feshetmeye kalkar,insan secer,yetmez musteri secer. Ahmeti begenmez ama kazigi Mehmetten yer vs vs. Yaaa bir seyde de oh cok memnunum dedigini duymam. Ha allahi var yoruldum demez,tembellik etmez ama surekli bir degisim halinde. Zor oldugunu anlayabiliyorum ama iste hayatin kendisi zor zaten.
Aynen şunu bence her zamanki gibi ay canım mutsuzmusun hemen atla gel ne olacak ama artık 28 yaşındaNe yapmanizi bekliyor genel olarak?
Evet yani baska bir sey denmez. Adamin ne istedigi de belli degil sizden. İlgincmisO zaman benden evet doğru dememi beklemeden istifa ediyorsa etsin ona bunu da söyledim....
Daha ne diyebilirim ki?
İnanın kelimeler tükendi kendisi konuyu ısrarla açıyor
Klasik orta yas erkek bunalimi diyecem de bu biraz erken girmisAynen şunu bence her zamanki gibi ay canım mutsuzmusun hemen atla gel ne olacak ama artık 28 yaşında
Hayata geç kaldığını da hissediyor bunu o böyle hissederken nasıl diyeyim
beni en çok korkutan kararsızlığı çelişkileriEvet yani baska bir sey denmez. Adamin ne istedigi de belli degil sizden. İlgincmis
Maymun istahli sanirsam.B
beni en çok korkutan kararsızlığı çelişkileri
İstifa iş çözülür ama bu durum nasıl çözülür bilmiyorum
Ne iş yapacakmış ?Mu
mutsuzmuş çok yıpranıyormuş..
Bir de yana yakıla hayali olan yerden çıkmak istiyor...
Ve hayatındaki çoğu kararı her kararı bu şekilde sonlanıyor
Yok aklımızda hiç bir şey yok hahah bunu sorunca da sen beni sevmiyorsun oluyorNe iş yapacakmış ?
Ne birikimi var ?
Önceden tasarlamış mı ne yapacağını
Iyice saçmalamışYok aklımızda hiç bir şey yok hahah bunu sorunca da sen beni sevmiyorsun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?