Memnuniyetsiz ve mutsuzum

Madem mükemmel olsun istiyorsunuz
Herşey değil her şey
Hiçbirşey değil hiçbir şey
Yani demem o ki kimse mükemmel değildir.
Müşkülpesentlik yapıyorsunuz.

Öğretmenim. Büyük ve sirkülasyonun çok olduğu bir okuldayım .. Üstelik bir yandan yüksek öğrenimime devam ediyorum, haliyle çok insan görüyorum.

Ancak gördüğüm insan sayısına oranla dostum, sohbet ettiğim insan sayısı çok az.. İnsanları Özel alanıma almak, kendimi tanıtmak, onları tanımak çoğu Zaman bana da çok büyük yük gibi geliyor..

Mesela tlf numarası kaptırma fobim falan var

%100 ayni fikirdeyim. Bu bahsettiğiniz kişiler insanların binbir zorluklarla yaptıkları düğüne gidip; ay bu kız bu oğlana hic yakışmamış,düğünde icki mi olur tarzi konusmalar da yapıyorlar ve bu cok üzücü gercekten bu insanlardan uzak durmakta fayda var. N nisan2005 kendinizi olduğunuz gibi kabul edin esiniz de madem sizi kabul ediyor ve konuda da gördüğünüz gubi çoğumuz burda sizinle aynı fikirdeyiz. Kafanıza takmayin

Evet işte bu tam benim =) terazi burcuyum bende yükselenim aslan . aslında burcuma göre ve çevreden bakılınca çook çook uyumlu görünsem de çevremdeki insanlardan sıkılıyorum aynı şeyleri paylaştığım insanlar da kopyam gibi geliyor kafama uymayanları zaten baştan sallıyorum.işten bile sıkılıyorum alışınca sıkılmaya başlıyorum galiba onlara karşı negatiflikler besliyorum bende çözüm arıyorum

Beklentilerini indireceksin , mecbursun buna.

korkarım yaptığınız işi yapmak istemiyormuşum :)) ben de öğretmenim okul küçük ya da büyük olsun konuşacak kimse bulamıyorum sene başında yeni gelen insanları gözlemleyebilmek için öğretmenler odasına girer uzun uzun insanları gözlemlerim sonra birkaçını tanımaya çalışırım sonra biter

psikolg bunu sağlayabilir mi dersin

Düzenli terapiyle neden olmasın?

Denemekten bir şey kaybetmezsin..

ilk postumda yazdım ya: en büyük kötülük kendine şu durumda..

Şimdi öğretmenler odası genellersek huzur evi gibi, çalışan kadın modunda bile olmuyor bir kısmı, gençsen, çocuksuzsan, kayınvalidenle kafayı bozmadıysan, çağdaş öğretim yöntem ve tek. kullanıyorsan, fotokopi makinasında kurabiye tarifi çoğaltmıyorsan, biraz sıradışı isen işin zor.. Ama benim şansıma belki 2-3 kafa dengi arkadaşım var benim. 25 yaşındaysan belirttiğin gibi daha çok yenisin birkaç sene şans tanı kendine..

Bu esnada ortamını sadece işle sınırlama ..

Yüksek lisans/ doktora, kurslar, spor salonları, hobi kursları.. Vb. Alanlarında olsun..

Senden az var ama merak etme tek değilsin.

Seni de çokkkkk iyi anlayan biri var

çok pis bozdunuz beni tebrik ederim çok mükemmelmişsiniz hakkaten pardon hakikaten!

Asla mükemmel olduğumu iddia etmem çünkü insan mükemmel değildir ve ben bir insanım. Beylik laflara gerek yok.
Eleştiriye açık olmamak ve gereksiz yere savunmaya geçmek aslında özgüven eksikliğinin bir göstergesi kabul edilir ancak konuyu detaylandırmaya lüzum yok.
Kimseyi bozmak gibi bir derdim ya da amacım yok. Siz dahil kimsenin mükemmel olamayacağına dair bir örnekti yazdığım.
Yoksa hayatın neresinde durduğunuz ya da tavrınız yüzünden yaşadığınız kayıplar beni zerre kadar ilgilendirmiyor.
Dediğim gibi müşkülpesentlik başka bir şey değil.
Size iyi forumlar.

Senın gıbısı daha kıymetlı, s.can yarıyor. Asıl sen ogret bana nasıl senın gıbı olurum ?

Est. Ben eleştirmiş olmak için yazmadım söylediklerimi. Düşüncelerim bunlar. Elbette kötü insansınız demiyorum, değilsiniz zaten.Hepimizin iyi ve kötü olduğu yönleri var. İnsanın doğası bu.
Mesela ben asla eleştiriye gelemem, sevdiğim sevmediğim kimse beni olumsuz eleştirsin istemem kafama takarım sinir olurum hatta o insanın yaptığı eleştiri boyutuna göre kin bile tutabilirim. Bazısının gülüp geçeceği şeyler bile olabilir.
Bazen bu eleştiri kaldıramama durumu hayatımı olumsuz etkiler. O zamanlarda kendimi dert etmemeye o insanın iyi niyetle beni eleştirdiğine inanmaya çalışırım kendimi buna zorlarım.
Kötü yönlerimiz bizi üzer, etrafımızdakileri üzer mutsuzluk yaratır. Umarım mutsuzluğunuz en kısa zamanda geçer. Dualarım sizinle

Yalnız değilimmmm , ama büyük çoğunluk böylee.. okulun sirkülasyonu,büyüklüğü/küçüklüğü fark yapmıyor..

Nato kafa nato mermer birçoğu

Bu bakış açısı da güzel, empati kurabilmek.. üzülürken, ben haketmedimden yanısıra belki ona öyle göründüm, belki ben kendimi yanlış ifade ettim düşünceleri..

Öfke ve kin insana yüktür

Ayyyh şunları da okudum ya mutluluktan ağlamak istiyorum.

Öğretmenlerin çoğunun profesyonellikle alakası yok. Evlenince eve katkı sağlayayım, çok çalışmayayım ama maaşım da olsun stili ev kızları = öğretmen.

Gerçekten bayık bir topluluk. Kv kp görümce yemek tarifi diyet listeleri zayıflama hayallerinden oluşan muhabbet hiç çekilmez. Konu sahibesi böyle bir topluluktan baymayıp ne yapacaktınız ki? Sırf içi geçmiş ev kadınlarıyla takılmamak için bu mesleği yapasım olsaydı vazgeçerdim. Kadın öğretmenler kadar bayık topluluk daha görmedim.

Kesinlikle, insanın kalbine yüktür, yorgunluktur.
Affetmek mesela, önemli çünkü karşımızdaki insana karşı beslediğimiz kötü düşünceler aslında bizi yer bitirir etrafımızı negatif enerjiyle sarar. Yüreğimizi bir kuş kafesine sıkıştırmışız gibi.
Umarım hepimiz iç huzurumuzu sağlayabiliriz :/

Kız Cheryy öyle de çoğunluk, yine azınlıkta olanlar da var.. Branştan branşa bile farkediyor inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…