Yapma ya ..Sınırdaysan, bi sonraki burçtan da güçlü etkiler alırsın
Evet herkes gibi olamıyorum her konuya farklı bi bakış açım var ve insanlara bunu söylediğimde çok garip tepkiler alıyorum uzaylı muamelesi görüyorum hatta eşimle bu konuda sorun yaşamıyoruz birbirimizi anlıyoruz sohbetimiz çok güzel ama hayatımız çok sıkıcı ben yemeğe gidip mutlu olamıyorum mesela çicek almak çok basit hiç düşünülmemiş emek verilmemiş bi hediye örneğin .
Gene mi ?Hayatım boyunca bir tane sıkı fıkı kız arkadaşım olamadı. Hepsinde bir kulp bulup görüşmeyi kesiyprum bir yerden sonra beni bayıyorlar. Hatta en son açtığım konum bile gerizekalı kız arkadaşımın beni düşürdüğü buhranlardı. Eşim her yeni denememde mutlu oluyor. Sonunun hüsranla biteceğini ben mızmızlanmaya başlayınca anlıyor. Eşime de sürekli kulp buluyorum ama o beni idare ediyo sağolsun. Suçu kendimde arıyorum ama bu sorunumu çözmüyor benim de :) :)
Evet herkes gibi olamıyorum her konuya farklı bi bakış açım var ve insanlara bunu söylediğimde çok garip tepkiler alıyorum uzaylı muamelesi görüyorum hatta eşimle bu konuda sorun yaşamıyoruz birbirimizi anlıyoruz sohbetimiz çok güzel ama hayatımız çok sıkıcı ben yemeğe gidip mutlu olamıyorum mesela çicek almak çok basit hiç düşünülmemiş emek verilmemiş bi hediye örneğin .
Gene mi ?
Mıymıntılar klubü falan mı kursak ??
beni anlıyo evet ama memnun etmiyo onunla da bu yüzden çatışıyoruz doğum günümde lütfen ne istiyosan söyle ben seni memnun edecek birşey bulamam ben ne anlarım deyip geçiştirir ki memnun olmam gerçekten ne istediğimi söylesem zaten anlamı kalmaz öyle saçma bi durumNe güzel işte, bak aynı kafadan seni anlayan biri var.. Tabiki hayat sadece 2nizden ibaret deil, mecburiyetler var ama o mecburi ilişkilerde biraz ortama adapteymiş gibi davranabilirsin.
Yapma ya ..
Kimlik bunalımına sokma beni.. Tırnaklarım bile aslan pençesi gibi benim, saçlar yele gibi ..
aslanımmmmm bennnnn
bi keresinde bi aileyle tanıştık bak bu kadınla anlaşacaksın galiba dedi geldiler ve sen benim bu kadınla anlaşacağımı nerden düşündün hangi noktamızı ortak gördün de bunu söyledin diye yemiştim adamı:) bi daha görüşmedik tabiiAyy aynı beni anlatıyor bu kız. Hatta eşim sürekli kalabalık ortamımız olsun diye çabalıyor. Ama ben o ortamdaki hatınlardan 3. Görüşmede bıktığımdan o defteri de kapatıyoruz. Hayatımız gittikçe daha sıkıcı bir hal alıyor böylece :)
yok ya..Ama birbirimizden de sıkılır kavga eder kapatız kulübü
Kibirli olmak, küçük mutlulukları yakalayamamak, bir lafla insanları silip atmak...
Benim kötü insan tanımıma bunlar girer kusura bakmayın ama. Çünkü kimse salt kötülüğü barındırmıyor bünyesinde. Kibirli olduğu için insanları aşağılıyor mesela. Hep fazlasını arzulayıp küçük şeylerle mutlu olmadığı için hırslı oluyor ve gözü dönüp her şeyi yapıyor. Yada hatır gönül bilmiyor.
Yani bu saydığınız özelliklerin kimseye zarar vermediğini düşünüyorsunuz ama veriyordur. En çokta size veriyordur.
Sizin yerinizde olsam bu özelliklerimi törpülemeye çalışırdım.
O zaman daha mutlu olacağınızı düşünüyorum
Bu saydıklarının hepsi oluyor bana neredeyse..Aslanım benimmmm
Al Aslanı vur Başağa
Pimprikli, bol detaycı, mikemmelliyetçi, planlı/programlı/uyumlu ama o mikemmeliyetçilikten gelen eleştirel yön baskınsa Başak ol.
Şampiyon belli 2. kim edasında, birazcık yani azcuktan fazla otoriter BENİM OLACAK LEYNN, ben bilirimci ama yine de bol merhametli,iltifatı çok sevensen hele ki kaşıktan tırnakların, yeleden saçların varsa Aslan ol.
Bak Boğa da olabülürsün.
Ne verelim ablama
beni anlıyo evet ama memnun etmiyo onunla da bu yüzden çatışıyoruz doğum günümde lütfen ne istiyosan söyle ben seni memnun edecek birşey bulamam ben ne anlarım deyip geçiştirir ki memnun olmam gerçekten ne istediğimi söylesem zaten anlamı kalmaz öyle saçma bi durum
yok ya..
Ben kendim gibi mıymıntılarla iyi anlaşıyorum ...
Sıfır çevre Değilim aslında arkadaşlarım var ama işime gelmeyene metelik vermiyorum.
Bir de ben yıllardır çok sosyal bir iş yapıyorum, çok insan görüyorum haliyle illa ki oluyor kendim gibi seçici, kıl tipler..
Mühendis vs olsaydım ayrık otu gibi yaşardım ama kesin..
balıkAma bu imkansız biliyorsun değil mi? Ne kadar tanırsa tanısın, ilgilerini, zevklerini bilirse bilsin , emek zahmet hazırlarsa hazırlasın, yine sana anlamlı gelebilecek bir hediye veremez ki ..Hediye burda sadece bir örnek..Senin ne hissettiğini çok iyi hissediyorum. Farklısın, bu farklılığının farkındasın.
Eşin ne burcu
ne yapcam peki ben farklıyım deyip çıkabilsem işin içinden keşke ya da farklı olmasam herkes gibi saçma şeylere gülsem iki pasta börekle dünyanın en samimi dostluğunu kurabilsem duyduğum bi habere şaşırsam...Ama bu imkansız biliyorsun değil mi? Ne kadar tanırsa tanısın, ilgilerini, zevklerini bilirse bilsin , emek zahmet hazırlarsa hazırlasın, yine sana anlamlı gelebilecek bir hediye veremez ki ..Hediye burda sadece bir örnek..Senin ne hissettiğini çok iyi hissediyorum. Farklısın, bu farklılığının farkındasın.
Eşin ne burcu
Bu saydıklarının hepsi oluyor bana neredeyse..
Hem Başak hem Aslan olunur mu ki ..
Bu arada Yükselenim boğa..
Sen kahve falı da bakmıyorsan ne olayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?