kaç yaşındasın özel ilişkilerinde durum nasıl? evlenirsen bu kişilik yapısıyla zor anlaşırsın gibi geliyorBu arada yukarıda saydığım durumlar beni kötü biri yapmaz kimseye kötülüğüm olmaz benim
Bu dedikleriniz Bencede sizi kotu bir insan yapmaZ. Bende biraz böyleyim yanı ama huydur bu yalnız kalmayalımSanırım çok kibirliyim kimseyi beğenip de konuşmam arkadaşlık kuramam herşey mükemmel olsun isterim herşey benim için düşünülsün beklerim ,ben talep ettikten sonra hiçbirşeyin anlamı kalmaz ,basit şeylerle asla mutlu olamam işime gelmeyince gemileri yakarım bi lafıyla zar zor biriktirdiğim arkadaşlarımla ilişkimi keserim kısacası mutsuz ve yalnızım !
Bu arada yukarıda saydığım durumlar beni kötü biri yapmaz kimseye kötülüğüm olmaz benim
Yanı siz benim Can'ınızı sıkmayın dememe bakmayın bende Zaman Zaman cok takiliyorum bu duruma. Ama yapabilecek bisey yok kendi karakterimi huyumu degistiremedigime gore. Seni bu sekilde kabul edebilenlerle görüşebilirsin zaten evliymişsin cok buyuk bir sıkıntı yok bence. Bu arada bende memnun oldumEvliyim beni idare ettiğini söyleyen bir eşim var :) çoğu zaman sen zaten memnun olmazsın deyip özel günleri geçiştirir beni sevgi dolu bi insan haline dönüştürmek için de elinden geleni yapar ama olmuyo ! doakolik çok memnun oldum tanıştığıma ancak sıkıyorum canımı
Demek senin harcın insanlarla karşılaşmıyorsun.marlysss eliştiri yapmak sonuca ulaştırmıyo ki malesef şans veriyorum bununla bari arkadaşlık kurayım diyorum ama 2. görüşmede ben yapamicam daralıyorum deyip çekiliyorum ortamda millet gülüp eğlenirken erdem ağacı gibi durup saçmalıklarını seyrediyorum böyle olunca da kimse ben diye ölmüyo tabii
marlysss eliştiri yapmak sonuca ulaştırmıyo ki malesef şans veriyorum bununla bari arkadaşlık kurayım diyorum ama 2. görüşmede ben yapamicam daralıyorum deyip çekiliyorum ortamda millet gülüp eğlenirken erdem ağacı gibi durup saçmalıklarını seyrediyorum böyle olunca da kimse ben diye ölmüyo tabii
Kesinlikle bende bu sekilde dusunuyorum . İyi ki boyle bir konu acmis konu sahibesi boyle birbirine benzeyen insanlarla sohbet etmek hepimize iyi gelir benceHımm, ben de bir parça böyleyim, bu durumdan şikayetçi değilim.
Ama benim özel alanım var; eşim, ailem ve bazı arkadaşlarım bu özel Alandalar ve onlara şeker gibi biriyim .
Dışarıdakilere ise asla zararım dokunmaz ancak arkamdan konuşulan laflar ; benimle hiç ilgilenmiyor, lütfenle selam veriyor , soğuk nevale, çok kibirli, aramıza girmiyor, umursamıyor, sallamıyor.. Vs.
Gercekten de öyle ama umrumda değiller
Herkesle arkadaş olman gerekmez tabiki , ikinci görüşmede sıkılıyor isen , hayata bakışınız ve ortak noktanız yoktur ..marlysss eliştiri yapmak sonuca ulaştırmıyo ki malesef şans veriyorum bununla bari arkadaşlık kurayım diyorum ama 2. görüşmede ben yapamicam daralıyorum deyip çekiliyorum ortamda millet gülüp eğlenirken erdem ağacı gibi durup saçmalıklarını seyrediyorum böyle olunca da kimse ben diye ölmüyo tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?