Memnuniyetsiz ve mutsuzum

nisan2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
132
49
48
35
Sanırım çok kibirliyim kimseyi beğenip de konuşmam arkadaşlık kuramam herşey mükemmel olsun isterim herşey benim için düşünülsün beklerim ,ben talep ettikten sonra hiçbirşeyin anlamı kalmaz ,basit şeylerle asla mutlu olamam işime gelmeyince gemileri yakarım bi lafıyla zar zor biriktirdiğim arkadaşlarımla ilişkimi keserim kısacası mutsuz ve yalnızım !

Sorunu bulmuşsun kendinsin çözmeye çalışıp iyi insan olmayi denesene yada normal olmayi

Bu arada yukarıda saydığım durumlar beni kötü biri yapmaz kimseye kötülüğüm olmaz benim
kaç yaşındasın özel ilişkilerinde durum nasıl? evlenirsen bu kişilik yapısıyla zor anlaşırsın gibi geliyor

Bu dedikleriniz Bencede sizi kotu bir insan yapmaZ. Bende biraz böyleyim yanı ama huydur bu yalnız kalmayalım
Diye de herkesle mi goruselim
Ben boyle dusunuyorum
Canini sıkma:)

Evliyim beni idare ettiğini söyleyen bir eşim var :) çoğu zaman sen zaten memnun olmazsın deyip özel günleri geçiştirir beni sevgi dolu bi insan haline dönüştürmek için de elinden geleni yapar ama olmuyo ! doakolik çok memnun oldum tanıştığıma ancak sıkıyorum canımı

Mükemmeliyetçi bir yapınız var sanırım...

Ne kadar güzel öz eleştiri yapmışsınız kendinize , bilincinde olmanın güzel işinizi kolaylaştırır...

İnsanları olduğu gibi kabul etmeye çalışın , artılarını görün eksileri azınlıkta ise , en başta kimsenin dört dörtlük olamayacağını düşünün, yaklaşın şans verin çevrenizdeki arkadaşlarınıza , mutlaka sizin de onlardan alabileceğiniz tecrübeler vardır ...

Bi deneyin çok şey kazanır bir şey kaybetmezsiniz...

Yanı siz benim Can'ınızı sıkmayın dememe bakmayın bende Zaman Zaman cok takiliyorum bu duruma. Ama yapabilecek bisey yok kendi karakterimi huyumu degistiremedigime gore. Seni bu sekilde kabul edebilenlerle görüşebilirsin zaten evliymişsin cok buyuk bir sıkıntı yok bence. Bu arada bende memnun oldum
:)

marlysss eliştiri yapmak sonuca ulaştırmıyo ki malesef şans veriyorum bununla bari arkadaşlık kurayım diyorum ama 2. görüşmede ben yapamicam daralıyorum deyip çekiliyorum ortamda millet gülüp eğlenirken erdem ağacı gibi durup saçmalıklarını seyrediyorum böyle olunca da kimse ben diye ölmüyo tabii

Hımm, ben de bir parça böyleyim, bu durumdan şikayetçi değilim.

Ama benim özel alanım var; eşim, ailem ve bazı arkadaşlarım bu özel Alandalar ve onlara şeker gibi biriyim .

Dışarıdakilere ise asla zararım dokunmaz ancak arkamdan konuşulan laflar ; benimle hiç ilgilenmiyor, lütfenle selam veriyor , soğuk nevale, çok kibirli, aramıza girmiyor, umursamıyor, sallamıyor.. Vs.

Gercekten de öyle ama umrumda değiller

Demek senin harcın insanlarla karşılaşmıyorsun.

Ben de herkese tahammül edemem mesela

Ahhhaaa :)

Bence 10 numara bir insansınız. Son cümlenize sesli güldüm.

Kesinlikle bende bu sekilde dusunuyorum . İyi ki boyle bir konu acmis konu sahibesi boyle birbirine benzeyen insanlarla sohbet etmek hepimize iyi gelir bence

Bu anlattiklariniz bana cok tanidik geliyor acaba burcunuz nedir ?

Herkesle arkadaş olman gerekmez tabiki , ikinci görüşmede sıkılıyor isen , hayata bakışınız ve ortak noktanız yoktur ..
.Karakteri düşünce yapıları benzer insanlar daha güzel anlaşır ve sohbet haz verir...

Mutlaka sıkılmadan arkadaşlık edebileceğin insanlar vardır...

Şayet yine de olmuyor yok diyor isen bir psikolog dan yardım alabilirsin , sıkıntıya parmak basıp doğru şekilde yönlendirecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…