Memnuniyetsiz ve mutsuzum

psikoloğa gitmeye karar verdim sıkıntımı anlatmaya değer psikolog bulamıyorum !!! böyle olunca da direkt psikatriye mi gitsem diye düşünüyorum
Yok artık kendinizi hasta mı hissediyorsunuz psikiyatriste gidip ilaç mı içiceksiniz.

Ya

ahahaaa:) yükselenim ikizler.. bak sana bişi diyim mi; benim de dışardan çok sakin, bu kız hiç sinirlenmez, ağır der 10 kişiden 8 i yeni tanıyorsa.. ama zihnim sürekli hareket halinde, her şeyi çabucak kavrayıp sıkılıyorum.. uzun konuşmalara gelemiyorum.. biri bişeyi 10 kelimede anlatacakken 100 kelimede anlatmaya çalışıyorsa 10. cümleyi başta söyleyip önünü kesiyorum. gelgitliyim, karar vermem benim için işkence. İNSANLARI HEM SEVİYOR HEM DE onları ıslak meşe odunuyla dövmek istiyorum. Ama ben boğayım.. boğalığım dışta,içimde ikizler var ama sadece benim bildiğim.

ayynen lafı bitirmesine sabredemiyorum özet geç noolur diye eklemekteyim bazen . İş arkadaşım çok acayip birşey olmuş çok şaşıracaksın diye geliyo anlattığı şey çok sıradan çok komik diyo tebessüm dahi edemiyorum üzülmesin diye tepki vermeye çalışınca da şapşal gibi görünüyorum

Benin tanidigim akrep demekki burç la ilgisi yokmus ... ama yalniz degilsin mesela ben o akrep i cok seviyorumm

Ayrıkotu gibi hissediyorsun biliyorum, herkesin güldüğüne gülememek, baktığı yerden bakamamak, ilgilendikleri büyük olayları küçük görmek.. ama yorar inan ,, evet diyeceksin kendimi değiştiremem. evet değiştiremezsin.yapmacık da olamazsın.

ya inanmayanlara saygı duyuyorum günlük burç mavralarına ben de itibar etmem. ama ayrıntılarıyla yükselen-ay gezegen konumları ele alındığında karakterize olduğuna inanıyorum..
Yok ben de saydıklarından biriydim de o yüzden dedim mıymıntılığım oradan mı geliyor acaba diye..

Evet herkes gibi olamıyorum her konuya farklı bi bakış açım var ve insanlara bunu söylediğimde çok garip tepkiler alıyorum uzaylı muamelesi görüyorum hatta eşimle bu konuda sorun yaşamıyoruz birbirimizi anlıyoruz sohbetimiz çok güzel ama hayatımız çok sıkıcı ben yemeğe gidip mutlu olamıyorum mesela çicek almak çok basit hiç düşünülmemiş emek verilmemiş bi hediye örneğin .

Yalnız değilsiniz.

Ortamda abuk subuk konuşup şirinlik muskası olduğunu düşünen tipler, sonuç cümlesi belliyken konu ya da durumu iki saat uzatarak anlatan insanlar, çok mütevazı olduğunu iddia edip de alt metinde kendini devamlı öven hanımefendiler, ortama ayak uydurmak için dedikodu yapanlar bana itici gelir.

Sonuç, toplumun neredeyse yüzde doksanı...

İtici bulduğum insanlarla arkadaşlık etmek mantığa ters olduğu için de onlardan hüsnü kabul görsem de aynı şekilde karşılık vermiyorum.

Örneğin okulda yeni ev alana, cocugu olana ev ziyareti yapılır ve bunların geneline gitmem ben.

Çünkü orada yiyip içen ve ev sahibini bir dakika oturtmayan hanımlar dönüşte eşyaların zevksizliğinden, taze annenin kalçalarının genişliğinden bahsederler.

Ben de bundan rahatsız olduğum için hediyemi bireysel almaya ve iyi niyetlerimi samimi şekilde ve yalnızken ifade etmeye çalışırım.

Bu durum dışarıdan grup ziyaretine uzam durmak ve sivrilik olarak yorumlanacak olursa da ev sahibini çekiştirmenin samimiyetsizliğini bunu yapanların suratına açıkça söylerim.

Arkadan konuşmam, fikirlerim konusunda çok şeffafım, başka türlüsü beni mutsuz eder.

Bu halimle az sayıda, kendi seçtiğim ve bu halimden keyif alan gerçek dostlarım var.

Hiçbir zaman geniş kitlelerin sohbet arkadaşı olmayacağım bu huylarım yüzünden ama böyle mutluyum, kafam rahat.

Umarım siz de kendinize uygun, sürü psikolojisinden uzak arkadaşlar bulursunuz.

Hayatım boyunca bir tane sıkı fıkı kız arkadaşım olamadı. Hepsinde bir kulp bulup görüşmeyi kesiyprum bir yerden sonra beni bayıyorlar. Hatta en son açtığım konum bile gerizekalı kız arkadaşımın beni düşürdüğü buhranlardı. Eşim her yeni denememde mutlu oluyor. Sonunun hüsranla biteceğini ben mızmızlanmaya başlayınca anlıyor. Eşime de sürekli kulp buluyorum ama o beni idare ediyo sağolsun. Suçu kendimde arıyorum ama bu sorunumu çözmüyor benim de :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…