Memnuniyetsizlik Topiği!

Aynen öyle cnm ama arkadaş hala çantasının vasat olmadığını söylüyor resimde yine iyi çıkmış .. 30 tl ye sıfır lisanslı çok güzel çantalar var ama marka diye bide sıfır gibi dedi diye almıştım arkadaştan ama saolsun enayi yerine koydu beni esim hakli olarak çok kızdı bana o sıfır alırız demişti bende yok deyip burdan almıştım ..

Ben kermesten aldi.gecen 5 tl ye barbieli benek resimleri var el insaf kullanacak cocuk

evet kızlar çok uzadı konu cidden karşılıklı ürünleri gönderin kapansın artık..

sizde ürünü gönderin para iadesi alın..kötü durumda çanta basbayağı..

Daha yakından net foto istemek gerek alışveriş yaparken sonrasında kimse üzülmesin günah yani asgari ücrette bir insanın günlük kazancı herkesin durumu iyi değil hiçkimse özellikle çocuguna 2,el giydirmek istemez satıcı arkadaşlar ürün satarken elini vicdanına koyup ürün ile ilgili daha dürüst davransa kimse üzülmez üçkuruş kar uğruna allah katınta brde bunun hesap vermesi var.

Ben size zaten muhtemelen olmayacak dedim. Şu an yaptığınız çok ayıp.. Eşimle konuştum o 100 den vereceğimi zannettiği için izin vermiş ve içime sinmedi fermuarın bozuk olduğunu görünce yaptırayım dedim ona da evde kavga çıkardı. Ben de huzursuzluk çıkmasın diye vazgeçtim ve her şey havada kalmıştı. Haber verirsiniz demiştin. Kesin bir iş olsa ona göre davranılırdı.

Senin ne kadar titiz oldugunu bilirim kiyafet konusunda buyuk husran olmus
Canta olayida ayni husranla bitmis
Uzucu boyle seyler heleki boyle urunleri alipta sevinecek bir cocugu dusunursek hayal kirikligi

arkadaşlar aranızdaki sorun nedir bilmiyorum dahil olmakta istemiyorum fakat koton elbiseyi ben sattım serraelf e yepyeni 2 3 kez giyilmişti üstelik 10 liraya verdim ve cevahir alışveriş merkezi koton mağazasında doğumgünü için alınmıştır. kotonun çakması yok zaten. pazarda varsa orjinal defolu falandır. nıke değilki sahetesi olsun. ayrıca ben sahte olan birşeyi ne giydiriyorum nede satarım. bunu söylemek istedim lütfen cevap yazmasın kimse zaten beni ilgilendiren bir durumda değil. benide herkes bilir. iyi günler herkese.

konu epey bir uzamış .bence artık son bulmalı..
çanta alan arkadaşa yazmak istedim bende tam boyut çekmemişsiniz foto ama normal okul çantası sanırım ,beslenme çantaaı da varmı.ben bu hafta hakan çantadan orjinal winx beslenme çantası ile beraber 110 tl ye aldım .sorunu sadece çektiğiniz yer ise içinde filan astarında yırtık yoksa fiyat çok iyi bence .zaten merak etme okullar açılsın 1 aya kalmaz yeni çanta da bu hale gelecek.üzülme diyr yazdım.biz 2.sınıftayız bu yıl geçen yıl aldığım çanta eskidi..bu yıl yeni aldım.

Canım tam boyut çekmeme sebebim net olmuyor o zamn yoksa çantanın önü tamamen dökülmüş vaziyette çantanın on kısmı benek benek tamamen soyulmuş zaten dikkatli bakarsan winx kızlarının olduğu kısım sökülmüş sıfırı zaten 60 civarı bisey bu çantanın 2. Eli temiz olsa belki eder 30 tl ama kaldiki bana 41 tl ye mal oldu malesef.. ve ben arkadaşa 2. el olduğu belli olmaması lazım dedim belli olmaz dedi kızım 2 ye gitse belki kullandirabilirdim ama yeni başlayacak okula bu şekilde vasat bi çanta ile yollayamam .. Arkadaş özelden ilgilense buradan yazmazdım bile çünkü sevmiyorum ortaya dökmeye insanların hatalarını .. 40 tl verip barbie lisanslı çanta aldım aptal kafamin derdine yanayım bosa 40 tl çöpe attım su el sıkışıklığımizda...

arkadaşlar uzun süredir doğru dürüst giremiyorm özelden yazanlar oluyor geç dönüyorum pazarlık yarım kalıyor derken benden yana madur olan varmı die bakayım dedim ama sürekli bi tartışma msjları kendi adımı bulamadım. neyse arkadalar cvplayamadığım herkesten burdanda özür dilerim. inş yeniden buralardayım. iki çocuk felaket zormuş bu aralar dah bi anladım. gerçi şikayetçi değilim şükürrr!

aslında 1 e başlayacak olunca insan heves ediyor geçen yıldan biliyorum.herşeyin yenisi iyisi olsun istiyor.keşke sende sıfır alsaydın olan olmuş artık.birdaha temkinli davranırsın .o üyeden bende alışveriş yaptım ve ürünler inanılmaz temiz ütülü ve beklentimin üstünde gelmişti.o yüzden şaşırdım.ve yazma gereği duydum.

A aliata nın bu çantasını bende sordum. Kullanım Durumu nedir? Dediğimde çok iyi dedi. Nekadar kullandınız zaman olarak? Diyorum başka bir şey sormuşum gibi cvp geldi. Zorla 2 yıl kullandıklarını söyledi. Çok geçmiş olsun. Eşimi dinlemeseydim o çanta bize gelecekti.

Aaa 2 yıl mı kullanmışlar ben 1 sene sanıyordum.. Ben dinlemedim eşimi ve malesef kaldırıldım cnm ... Zaten mesajıma cevap dahi vermedi sadece ilk mesajima cevap verdi ondada asil ben şaşırdım senin şok olmana yeni gibi falan çanta dedi sonraki mesajında da sıfır almıyorsun ne bekliyorsun dedi çantanın içinin resmini de çekip koysam şuraya astar bez falan kalmamış incecik zar gibi bisey kalmis çantanın içerisin de 1 hafta kullanılsa yırtılır gider iç kısmı da

O bitanesi benim sanırım her zaman böyle anılmak hoşuma gider. Ben kendimi anlatmayayım tabiki de sizin sempatik tavırlarınıza hayran kaldım..

Anlamadığım bişey var burası ikinci el yada elimizde fazla kalanı kullanılmamıs olanı değerlendirmek için mükemmel bir site adminler müthiş duyarlı alakalı bu yüzden öncelikle teşekkür ediyorum böyle bir site kurdukları için ve ilgili duyarlı oldukları için ama gel gelelim öyle şeyler oluyorki okuyorum ki şaşmak mümkün değil ben de burada ara sıra satışlar yapmış münkün olduğunca fiyatları ucuz tutmuş en markalısında da bu böyle olmuştur hata hiç yapmaya özen gösterenlerdenim bir hatam oldu oda uzun zaman önce kaldırdıgım bir ürünün ya kargoda yada bende oldugu zaman cadır çubugunun kırık olmasıydı karsı tarafla da hala görüşürüm anında telafısını de sundum ama saolsun kırmadı benı ve önemli olmadıgını söyledi yınede içimde hala utancı inşallah başka alışverişlerde telafım olucak ama froma bir bakıyorum ki magza fıyatı elli sunulan fiyat 40 pahalıymıs denıncede eee az gıydındık vs ler yada cevap vermemeler ben bundan çok rahatsızım bu gb insanların bu siteyi burdakı kurulan dostlukları hak etmediklerini düşünüyorum eyvallah herkesin maddi imkansızlıkları var yada birşeyi satıp alma ihtiyacı var ama pes diyorum biraz insaff burdakı resıme aldanıp ta alısverıs yapanları aptal yerıne koymayın şükür ben böyle bir duruma düşmedim ama düşeninde üzüntüsünü anlayan biri olduğum için yazma gereği duydum kimseyle derdim yok ama lütfen biraz insaflı olalım ve duyarlı olalım

Ben az giyilmis olan kiyafetle cok giyilmisi bir tutmam. Az giyilmise daha fazla ucret odeyebilirim. Fakat buradan bir alisverisimde soka ugramistim. Az giyilmis diye bir takima 15 tl, badilere 5 er tl vermis oldugum toplu bi alisverisim olmustu.. Badiler 3, takim 10 tlden fazla etmez.renkler solmus gorseniz. Ve toplu denilen alisverise 2.5 tl indirim yapilmisti hic unutmam. Urunlerin sifira yakin oldugu soylenildigi icin onemsemedim.Burada bir cok arkadastan bir cok alisverisim oldu. Kiminin urununden cok kendisini sevdim,kiminin urunleri gayet temiz ve guzel kullanilmisti. Memnun olmadigim irun olsa da sesimi diger guzel urunlerin hqtrina cikarmamisimdir. Fakat bu sozunu ettigim alisveris resmen icimde kaldi. Kendimi aptal yerine konmus hissettim.. Neden bilmiyorum. Paylasmak istedim..

.

İyide yapıyorsun arkadaşım paylaşmalıyız ki bu gb durumların önüne geçelim ben nacızane fikrimi beyan etmek istedim kaldı kı hepimiz insanınız illaki hata yapmak bizlere mahsus ama bunu karsı taraf telafi etmiyor ve aptal yerine koyuyorsa ben bile olmasam bu kişi söylerim para önemli değil bence de arkadan ah edilmesi çok kötü bir durum insan için

Katılıyorum size.ben mercekle inceler gönderirim ama bir iki kez aynı duyarlılığı göremedim.hatta bir keresinde uzun kollu bir badide 2 tane aynı renkle yama yapılmış yer var. Afedersiniz ama gerçek hayatlarında bi şeye imza atamadıkları için burada ticaret yapma havalarına bürünüyorlar. E noldu ben tüm çevreme bundan bişey almayın dedim o kaybetti ben değil. Bunun bide allah katı var 2 kuruş indirim yaptılar diye yırtık yamalı şeyleri gönderebiliyorlar. Demekki kendi çocuklarına öyle giydiriyorlar ki abes gelmiyor. Yapılacak bişey yok Allah bizi korusun kızlar.

Para onemli degil dediginiz gibi. Burada sattiklarimla yine buradan kizima aliyorum..
Insanlik durustluk samimiyet guven olsun.. en onemlisi.. Ben insanlara guveniyorum urun alirken.. Devam edecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…