- 26 Ekim 2014
- 428
- 76
- 123
- 39
Mesajınız çok mutlu etti bizi teşekkürler :) acil şifalar dilerim..cananzeyno
Merhaba ; okuyunca cok üzüldüm benim annemde 'aml' hastaligi suan tekrar nüks etti tedavi sureci cok zor geciyor ama artik tedavisi %90 basarili oluyor. rabbim melekleri koruyor allah yavrunu sana bagışlasin insallah sizi tanimamis olsamda kocaman öpüyorumm.
Biz burda arkadaslarla etiket araştırması yaptık ürün orjinal olabilir hakkına girdim ama onlara temiz ve yıpranmamış deme allahtan kork.Valla gercekten yaziklar olsun sana ya iki gomlek icin ortalig ayag kaldiriyosun.Birde diyosun "ben insan kazanma derdindeyim" Gunlerdir bana etmedigni birakmadin.Arkadaslar biz bu arkadasla takas yapcakdik.Kizim iki kiyafetni vermemek icin cok agladi satma ne olur diye defalarca soyledi.Bende bu arkadasa durumu izah ettim bana birsuru laf etti.Ben cok uzulunce kizim anne sat ozamn dedi sen uzulme yeterki dedi. Bende kizimin razi oldugnu soyledim.Tekrar takas yapmaya kara verdik.Kendisi istediklerini belirtti ve anlasmamazda olmayan elbiseyide istedi onunda arkasinda ufacik bi yirtik varmis sonradan farkettim bi yere taktirmis kizim sanirim.Dedim o yokdu digerlernin fiyatini belirttim.Dedi onada parami istiyosun Allah'in yirtik seyi diyede asagilayici sozler soyledi.Ben onun tamam o kizina kalsin zaaten onu vermek istememisdi diye soylemesini bekledim ama onuda oyle almayi istedi.Elbise bikackere giyilmisdi ve sifirdan farki yokdu.Sonra dedi benim urumlermi gelince iade et dedi.Tamam dedim.Kargo gelince esimle gittik esimle zaaten daha once kargo konusunda tartisma yasamisdik.Bu kargoyu gondercekdik ama esimle yine aramiz acilacakdi urun almadigim bi kargonun parasini odeyince.Bende iki gomleg ve pantolu aldimPantoluda yengeme almisdim ve kendisinede soylemisdim.Yerine elbise ve sweat koydum.pantolun parasini ve kargonun parasinida ekledim.Iki kere bosyere kargo parasi odemis oldum.Kargoyu bugun almis vay bu ellbise pazar maliymis orjinal koton degilmis.Ben o elbiseyi atineden almisdim ama kizima cok kucuk oldug icin giyinemedi..Ben dedim o arkadas orjinal olmayan biseyi kullanmaz dedim.Polar sweatde giyinmekden eskimismis onuda zeymer arkadasdan almisdim ve o hic giyilmedi onu zaaten kizima diye almamisdim.Ben Allah'dan korkmazmisim bana neler neler soyledi ya ta buraya kadar tasimis bukadar basit biseyi.deseydiki ben bundan memnun kalmadim gonder urunlermi deseydi gonderirdim.Ama cok ayip ettin ya.Vallahi hic gorundugun gibi degilmissin seni Allah'a havale edoyorum..!!!
Beni bilen biliyor canım sözünü tutmayan biri seviyeden bahsetmesin pls.Ben yalan soylemedim neyse onu soyledim.Konusmalarin cok seviyesiz.Kendi seviyeni standartini kaliteni konusmalarinla bariz ortaya koydun zaaten.Aynen watsapp kayitlari var isteyene gonderebilirim.Ben baskasindan aldim ama kullanilmadigini tekrar tekrar soyledim.Dalga felanda gecmedim laf cikariyor ve uyduruyorsun.Sana dedigim zamanda gonderememin sebebini soyledim ama sen anlamamkta israr ediyosun.Utanmayan biri varsa o da sensin benim butun iyi niyetime ragmen olayi kangren yapanda sensin.
Ben yalan soylemedim neyse onu soyledim.Konusmalarin cok seviyesiz.Kendi seviyeni standartini kaliteni konusmalarinla bariz ortaya koydun zaaten.Aynen watsapp kayitlari var isteyene gonderebilirim.Ben baskasindan aldim ama kullanilmadigini tekrar tekrar soyledim.Dalga felanda gecmedim laf cikariyor ve uyduruyorsun.Sana dedigim zamanda gonderememin sebebini soyledim ama sen anlamamkta israr ediyosun.Utanmayan biri varsa o da sensin benim butun iyi niyetime ragmen olayi kangren yapanda sensin.
Ne oldu avukatligi sanami dusdu.Tabi yakin arkadadisin ya beni karaliycaksin.Ben o polarin durumu hakkindada bilgi verdim simdi laf cambazligi yapmayin.Ben onlarin kullanilmadigini israrla soyluyorum ama algilama sorunu sendede varmis.Ben kizimn cok uzuldugunu belirttim izah ettim ozur diledim bana diyor cocuklarimizin duygularina goremi hareket etcekmisiz.Sen kendi cocugunun duygu ve dusuncelerini onemsemeyebilirsin ama benim icin herseyden onemli.Oyle bi durumla karsilasacagmi bilseydim zaaten boyle bi ise kalkiazdim.Asil uc kurusluk seyler icin bukadar alcalan sizlersiniz.Yazik sizin insanliginiza!!!
Sanki kargoyu gecikdirmisimde bir hafta on gecirmisim gibi de duygu somurusu yapiyosunuz kargonun cok uzak oldugnu kendimin gidemeyecegini esiminde isinn ciktigini defalarca soyledim.Ama karsida amlama yetisini kaybetmis biri olunca boyle traji komik vakalar oluyor.Siracinin sahidi bozaci hesabi !!!
Benim zekama laf edecek kapasiteye sahip olsun öyle gelsin arkadaş anlamama laf soksun. O kadar zekalı ki açma dediğim ürünleri açıp keyfine göre alabiliyor birde burda saldırmaz mi cok komik neyin saldirisi bu ozur dilemesi gereken yerde...Kardeşim anlamamakta ısrar esen sensin galiba. Alışveriş mutlu bitseydi kargo geç gelmiş önemli olmazdı. Sorun kargonun geç olması değil sadece kapiş.
Kendini aklamak için bize çamur atıyor işte bosversene.Benim zekama laf edecek kapasiteye sahip olsun öyle gelsin arkadaş anlamama laf soksun. O kadar zekalı ki açma dediğim ürünleri açıp keyfine göre alabiliyor birde burda saldırmaz mi cok komik neyin saldirisi bu ozur dilemesi gereken yerde...
arkadaşım h.Buran sen ucuz atlatmissin burda önemli olan para değil insanların tavrı. Aman allahım ne iyi insanlar tanımışim diyorum 2 çul için kendini böyle rezil edenleri görünce
Serraelf bence daha çok komik duruma düşme açıklamaların inandırıcı değil. Anlayışı kit olan insanlar belli burda biz gayet iyi anlıyoruz sen rahat ol...
Ikiniz ayni kafadan oldugnuz tutturmussunuz bi hava gidiyosunuz.Ayni seviyesiz adi konusmalar tam bulmussunz birbirinzi.Ben kargo paradini icine koydugmu soyledim.KARGO PARASINI ODEYIP DIREK KARGOYU GONDERSEYDIM ESIMLE ARAM ACILIRDI DIYORUM SOYLEDIM ONA AMA ISRARLA ISRARLA VE ISRARLA ANLMAMAZLIKTAN GELIYOR.ONUN IKI CAPUTU YUZUNDEN BUMU OLSAYDI COK HOSUNUZA GIDERDI DIME.OZAN KARGOYU ODEMEDEN DIREK GONDERSEYDIM KARGOYU ODEYRMEZDIM.IKI KERE KARGO PARASI ODEMISIM OLAN BUTUN PARAYI KOYMUSUM.BU DURUMDA MAFUR OLAN BENIM.DESEYDI BEN
BOYLE BISEYI KABUL ETMIYORUN.URUNLERI
GONDRR DESEYDO.BENDE GONDERIRDIM.DAHA
KAHVALTI BILE YAPMADAN YMUS AGZINI ACMIS
GOZUNU NEYE UGRADiGMI SASIRDIM.ONCESINDE
KABUL ETMISDI AMA SIF HIRSINDAN BOYLE REXILLIK YAPDI
Senin tavrinin oldugu gibi deme onemli olan para degilmis mis cok komiksin ya carmaha gerecrkdin beni nerdeyse iki capit icin.Laf anlamayan insanlara muhattap olmaya hic gerek yok.Beni bilen biliyor.Siz zaaten basitlesecegniz kadar basitlestiniz.Ne ziniyette nekadar fesat oldugunz asikar ortada zaaten.Siz devam edin zehrinizi kusmaya iyice bi dokunde rahatlayin.Insanliktan cikmissiniz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?