Memnuniyetsizlik Topiği!

Mesajınız çok mutlu etti bizi teşekkürler :) acil şifalar dilerim..

Arkadaslar serraelf le takasimiz oldu. Carsamba anlaştık persembe yollayamadim diye ozur bile diledim kendiside oda yollamamis zaten cuma kesin dedim ben gonderdim cuma kendisi yine gondermedi pazartesiye kesin dedi. Pazartesi gunu geldi ve pazartrdi kizim kiyafetlerini gondermiyor baska seyle takas yapalim diye beni zora soktu. Ben kizinin olan seylerini niye satiyosun die kizdim bile sonrasinda takas iptal diye anlastikk. Ertesi gun ben kizmla konustum takas yapalim dedi bende kizinin ahi kalir istemem kizima yaramaz dedim neler istiodun dedi ben resimleri gonderdim ama bi lcw elbise vardi onu unutmusum. Kendisi lcw de 3 dugmelik yer kadar delik varmis onu yamalarsin dedi :) birrde ona 20 tl istedi hahah dime bende yazmaya bile firsat bulamadim yirtik yamali seyi niye kizima giydireyim. Ben evlaefe den ne elbiseler aldim bir gorseniz bunu cocukmu giymış dersiniz mis gibi hatta ondan onceki aldiklarimda cillop gibi 2.el aldiklarimi satmiyorum ama satsam satilacak gibiler ama ben bu bayandan aldiklarima soka girdim...Turkiye kotu bi halde derdi neymis demeyin bnmde icim aciyor ama memnuniyetsizligimi belirtmem lazim.. serraelf e attigim mesajin aynisini yaziyorum simdi. Kendi kendine takas yapmış ben inşallah gomleklerimi almazsın kesinlikle dokunmayacaksiniz diye yazdım kayıtları da mevcut ama okuyun anlayacaksınız. .

kendine takas yapmışsın ama ben kesinlikle gomleklerimi alma diye hatta kötü bir üslupla yazmıştım ne kadar doğru bu yaptığınız ve karşılığında bir o kadar yıpranmış ve kullanilmis polar yelek ve orjinal bile olmayan ve ısrarla orjinal dediğiniz pazar mali bir Koton elbise...
Kargo parasini ve pantolon ücretini göndermeniz bişey diyemem şaşırdım hatta kendi kendine takas yapan birinin ücreti ödeme dürüstlügü bir ilginç...
Hak mi helal mi haram mi ben allaha bıraktım siz gomleklere baktıkça mutlu olursunuz artık neyle neyi kendi kendime takasladim diyerek.. ben kk da bir serefsizden yırtık yamali bluzker aldım kızıma hakkımı helal etmiyorum dediğimde siz bana canı gönülden destek oluştunuz. Hata bende ama siz diğer arkadasa benle anlastiginiz halde ona dönüp ürünleri soran var öncelik sizin dediğinizde midem bulanmaliydi. Açıklamaniza inandığım için takas yaptım. İnsanları bir kere daha tanıma şansı verdiğiniz için Teşekkürler. Hayrını görün. Memnuniyetsizlik topigininede yazacağım haberin olsun. Numaramı silin birdaha görüşcegimizi sanmıyorum.

Diye aynısını kendisine de gönderdim Türkiye kan ağlıyor ama insanların birbirlerine haksızlık yapmalarına dayanamıyorum.kaliteden sapmamak lazım. . Zaman ayırıp okuduysaniz Teşekkürler .

Valla gercekten yaziklar olsun sana ya iki gomlek icin ortalig ayag kaldiriyosun.Birde diyosun "ben insan kazanma derdindeyim" Gunlerdir bana etmedigni birakmadin.Arkadaslar biz bu arkadasla takas yapcakdik.Kizim iki kiyafetni vermemek icin cok agladi satma ne olur diye defalarca soyledi.Bende bu arkadasa durumu izah ettim bana birsuru laf etti.Ben cok uzulunce kizim anne sat ozamn dedi sen uzulme yeterki dedi. Bende kizimin razi oldugnu soyledim.Tekrar takas yapmaya kara verdik.Kendisi istediklerini belirtti ve anlasmamazda olmayan elbiseyide istedi onunda arkasinda ufacik bi yirtik varmis sonradan farkettim bi yere taktirmis kizim sanirim.Dedim o yokdu digerlernin fiyatini belirttim.Dedi onada parami istiyosun Allah'in yirtik seyi diyede asagilayici sozler soyledi.Ben onun tamam o kizina kalsin zaaten onu vermek istememisdi diye soylemesini bekledim ama onuda oyle almayi istedi.Elbise bikackere giyilmisdi ve sifirdan farki yokdu.Sonra dedi benim urumlermi gelince iade et dedi.Tamam dedim.Kargo gelince esimle gittik esimle zaaten daha once kargo konusunda tartisma yasamisdik.Bu kargoyu gondercekdik ama esimle yine aramiz acilacakdi urun almadigim bi kargonun parasini odeyince.Bende iki gomleg ve pantolu aldimPantoluda yengeme almisdim ve kendisinede soylemisdim.Yerine elbise ve sweat koydum.pantolun parasini ve kargonun parasinida ekledim.Iki kere bosyere kargo parasi odemis oldum.Kargoyu bugun almis vay bu ellbise pazar maliymis orjinal koton degilmis.Ben o elbiseyi atineden almisdim ama kizima cok kucuk oldug icin giyinemedi..Ben dedim o arkadas orjinal olmayan biseyi kullanmaz dedim.Polar sweatde giyinmekden eskimismis onuda zeymer arkadasdan almisdim ve o hic giyilmedi onu zaaten kizima diye almamisdim.Ben Allah'dan korkmazmisim bana neler neler soyledi ya ta buraya kadar tasimis bukadar basit biseyi.deseydiki ben bundan memnun kalmadim gonder urunlermi deseydi gonderirdim.Ama cok ayip ettin ya.Vallahi hic gorundugun gibi degilmissin seni Allah'a havale edoyorum..!!!

Biz burda arkadaslarla etiket araştırması yaptık ürün orjinal olabilir hakkına girdim ama onlara temiz ve yıpranmamış deme allahtan kork.
Hahaha satma demişim sana ne kadar Yalancısın göz göre göre yalan söylüyorsun watsap kayıtları var. Sen bildiğin dalga geçtin yok bugün yok yarın yok satmiyorum bende sana adam gibi ürünlerimı açmadan iade et o zaman dedim sen o sözünü bile tutamadın gelmış burda hem suçlu hem güçlülük yapiosun allahtan utan. Gerçi utansân o yıpranmış bide başkasından aldıklarını satmaya kalkmazdin peh

Ben yalan soylemedim neyse onu soyledim.Konusmalarin cok seviyesiz.Kendi seviyeni standartini kaliteni konusmalarinla bariz ortaya koydun zaaten.Aynen watsapp kayitlari var isteyene gonderebilirim.Ben baskasindan aldim ama kullanilmadigini tekrar tekrar soyledim.Dalga felanda gecmedim laf cikariyor ve uyduruyorsun.Sana dedigim zamanda gonderememin sebebini soyledim ama sen anlamamkta israr ediyosun.Utanmayan biri varsa o da sensin benim butun iyi niyetime ragmen olayi kangren yapanda sensin.

Beni bilen biliyor canım sözünü tutmayan biri seviyeden bahsetmesin pls.
fazla tasalanma sen muhattap olamaycam kusura bakma.mesajlarını karşılık alamiycAksın.

Ben bi realiteyi deklare edeyim baak sozumu tutmamazlik yapmadim sana adam gibi aciklama yapdim ne oldugunu anlattim!!! ama sende algilama sorunu var israrla anlamamkta israr ediyosun olayi buraya tasiyacan ya bahaneye bakiyorsun.Kork Allah'dan korkmayandan demisler!!!

Şimdi öncelikle sayın serraelf kardeş yuppe ye laf soyletmem bu biiirr bir kişinin ondan şikayetini duymadım bende alışveriş yaptım ve nasıl alışveriş yapılmalı ondan gordum buda ikiii. Bu yüzden onun haksız olduğunu düşünmüyorum. Ben konusmustum seninle önce evet sonra esimle konuşunca çokta gerekli değil bunlar diye karar verip vazgectik sende bana sordun istersen bekletmeyin falan diye. Bi elbiseyi hatta çok güzel duruyor şöyle iyi boyle iyi bilmem ne. Sonuç olarak arkadasimla anlastiniz ama yazık değil mi kızınızın giydiği sevdiği vs. Kıyafeti satmaya çalışmak kaldiki bi kere söz verilmiş sonrasında mirin kırın etmenin gereği yok kaç gün geciktirmissiniz kargoyu birde. Ustelik kesinlikle açmadan ürünlerini geri isteyen arkadaşa hala haksız muamelesi yapıyorsunuz. Siz acaba hangi hakla kendi kafaniza gore ürünleri alıp aciyorsunuz kullanıyorsunuz bide karşılık olarak iki tane saçma urun gonderiyorsunuz polar yeleğin yakından resmini gordum tiftik tiftik olmuş insan utanır onları karşılık olarak göndermeye kaldiki birde mağdur etmissiniz madem gonderiyorsunuz bir kaç parçaddüzgün birşey gönderin. Ürünleri Baskasindan almissiniz kendiniz bile kullanmamissiniz anlaşılan başkasına kakalamaya çalıştınız heralde. Hiç haktan hukuktan bahsetmeyin bence.ben yuppe nin gönderdiği ürünlerin temizliğine güveniyorum karşılığı bunlar olamaz yazık çok yazık.
Sizin aile içinde yaşadığınız magduriyetler karşı tarafı bağlamaz herkes alışveriş yapıyor herkesin kendine gore sıkıntıları oluyor sonuçta. Sonuca bakmak lazım. İyiki vazgecmisim bn almaktan.artık gerisi sizin vicdaniniza kalmış uç kuruşluk ürünler için kendinize bu kadar laf soyletmeyip istenileni yapsaydiniz keşke.AAcmadan geri gonderseydiniz.

Ne oldu avukatligi sanami dusdu.Tabi yakin arkadadisin ya beni karaliycaksin.Ben o polarin durumu hakkindada bilgi verdim simdi laf cambazligi yapmayin.Ben onlarin kullanilmadigini israrla soyluyorum ama algilama sorunu sendede varmis.Ben kizimn cok uzuldugunu belirttim izah ettim ozur diledim bana diyor cocuklarimizin duygularina goremi hareket etcekmisiz.Sen kendi cocugunun duygu ve dusuncelerini onemsemeyebilirsin ama benim icin herseyden onemli.Oyle bi durumla karsilasacagmi bilseydim zaaten boyle bi ise kalkiazdim.Asil uc kurusluk seyler icin bukadar alcalan sizlersiniz.Yazik sizin insanliginiza!!!

Sanki kargoyu gecikdirmisimde bir hafta on gecirmisim gibi de duygu somurusu yapiyosunuz kargonun cok uzak oldugnu kendimin gidemeyecegini esiminde isinn ciktigini defalarca soyledim.Ama karsida amlama yetisini kaybetmis biri olunca boyle traji komik vakalar oluyor.Siracinin sahidi bozaci hesabi !!!

Hahaha çok guldum tavrına. Evet avukatlığı bana düştü. Bnm hepsinden haberim var sen merak etme kuzum.herşey hallolmus anlaşılmış ondan sonra kizim çok üzüldü. Tamam üzülmüştür. Sende onu gorunce vazgecmissindir çok normal ama bacım kendi kafana gore takas yapmak nedir ya sen bunu bi açıkla bana önce. Kadın ürünlerini geri istiyor sen üstüne yatiyorsun.karşısında hala kullanılmamış dediğin dibine kadar kullanılan ürünleri gonderiyorsun.sen kullanmamissin ama başkası kullanmış onu ne yapcaz gözüm.

Kardeşim anlamamakta ısrar esen sensin galiba. Alışveriş mutlu bitseydi kargo geç gelmiş önemli olmazdı. Sorun kargonun geç olması değil sadece kapiş.

Ikiniz ayni kafadan oldugnuz tutturmussunuz bi hava gidiyosunuz.Ayni seviyesiz adi konusmalar tam bulmussunz birbirinzi.Ben kargo paradini icine koydugmu soyledim.KARGO PARASINI ODEYIP DIREK KARGOYU GONDERSEYDIM ESIMLE ARAM ACILIRDI DIYORUM SOYLEDIM ONA AMA ISRARLA ISRARLA VE ISRARLA ANLMAMAZLIKTAN GELIYOR.ONUN IKI CAPUTU YUZUNDEN BUMU OLSAYDI COK HOSUNUZA GIDERDI DIME.OZAN KARGOYU ODEMEDEN DIREK GONDERSEYDIM KARGOYU ODEYRMEZDIM.IKI KERE KARGO PARASI ODEMISIM OLAN BUTUN PARAYI KOYMUSUM.BU DURUMDA MAFUR OLAN BENIM.DESEYDI BEN BOYLE BISEYI KABUL ETMIYORUN.URUNLERI GONDRR DESEYDO.BENDE GONDERIRDIM.DAHA KAHVALTI BILE YAPMADAN YMUS AGZINI ACMIS GOZUNU NEYE UGRADiGMI SASIRDIM.ONCESINDE KABUL ETMISDI AMA SIF HIRSINDAN BOYLE REXILLIK YAPDI

Kardeşim anlamamakta ısrar esen sensin galiba. Alışveriş mutlu bitseydi kargo geç gelmiş önemli olmazdı. Sorun kargonun geç olması değil sadece kapiş.
Benim zekama laf edecek kapasiteye sahip olsun öyle gelsin arkadaş anlamama laf soksun. O kadar zekalı ki açma dediğim ürünleri açıp keyfine göre alabiliyor birde burda saldırmaz mi cok komik neyin saldirisi bu ozur dilemesi gereken yerde...
arkadaşım h.Buran sen ucuz atlatmissin burda önemli olan para değil insanların tavrı. Aman allahım ne iyi insanlar tanımışim diyorum 2 çul için kendini böyle rezil edenleri görünce
Serraelf bence daha çok komik duruma düşme açıklamaların inandırıcı değil. Anlayışı kit olan insanlar belli burda biz gayet iyi anlıyoruz sen rahat ol...

Kendini aklamak için bize çamur atıyor işte bosversene.
Herkes ettiğini bulur hiç sinir bozmaya değmez.

Bu arada iyiki birbirimizi bulmusuz senin gibi birini bulsaydim ne yapardım bilmiyorum. Seviyesizlik diz boyu maşallah.bu konuyuda burda daha fazla uzatıp insanları yormanin anlamı yok. Hadi bu sekerim

Senin tavrinin oldugu gibi deme onemli olan para degilmis mis cok komiksin ya carmaha gerecrkdin beni nerdeyse iki capit icin.Laf anlamayan insanlara muhattap olmaya hic gerek yok.Beni bilen biliyor.Siz zaaten basitlesecegniz kadar basitlestiniz.Ne ziniyette nekadar fesat oldugunz asikar ortada zaaten.Siz devam edin zehrinizi kusmaya iyice bi dokunde rahatlayin.Insanliktan cikmissiniz artik.

He cnm he.bizim kendimizi anlatmaya ihtiyacımız da yok zaten. Sana da bundan sonra iyi satışlar.yolun açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…