Bu arada iyiki birbirimizi bulmusuz senin gibi birini bulsaydim ne yapardım bilmiyorum. Seviyesizlik diz boyu maşallah.bu konuyuda burda daha fazla uzatıp insanları yormanin anlamı yok. Hadi bu sekerim
yuppeye yanlış hatırlamıyorsam bi kaç Parça oyuncak sattım küpün kenarınkırılmış basit davranıp suçlamak yerine kargo esnasında oluşmuştur diyerek ki hakkaten öyle hiç sorun yapmadı deseydiki para iadede yapardım ben öyle kötü karakter biri oldugunu düşünmüyorum yolunaçık olsun..
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinYuppeciim biz dmseni biliyoruz merak etme
yuppe ile alışveriş yaparız muhabbet ederiz hiç anlayissizligini görmedim.
Elli kere kontrol edip de fark etmediğim bazı şeyleri bile alttan alır.
Temiz gönderir temiz de istemek hakkı.
Kargosunu geciktirdim ufak tefek aksaklıklar da oldu benden yana ama hiç şikayet etmedi.
Aradaki durumu bilmiyorum ama yuppe kızdıysa birşey vardır diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun
Gecmis olsun boyle bir canta 10 tl anca eder o bile fazla ...Uzun zaman sonra yine burdan bir alışveriş yapayım dedim ama malesef çok hayal kırıklığına uğradım aliata isimli üyeden sıfır gibi dediği okul çantasını aldım çantayı mesajla tekrar sordum durumu nedir etraftakilerin 2. el olduğunu anlamaması lazım dedim anlaşılmaz dedi ama çantayı bir görseniz sanki harebeden çıkmış ama arkadaş hala çantam iyi diyor üstüne üstlük 2. el alıyorsun ne bekliyorsun diyor .. Normalde sevmiyorum isim verip ortaya dökmeyi ama eşimle bile sorun yaşadım bu çanta için 41 tl verdin diye (30 çanta fiyatı gerisi havale ve kargo ücreti) winx kızlarının olduğu kısım sökülmüş ve diğer yerlerde her taraf kalkmış vaziyette .. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?