- Konu Sahibi nusret1978
-
bende zübeyde hanımda denemek istiyorum haftaya c.tesi görüşmeye gideceğim memorial ne kadar ücret alıyor ayrıca co-cültür için ücret alıyor mu acaba
ben denedim co kültür memorilde başarılı olduk benim 6 tıncı denemem ama memorilde ilk denemem co cürtür üçretli narkoz alırsan ayrı üçret ben bukadar deneme yaptım hiç hamile kalamamıştın onun için denedim şimdi 9 haftalık hamileyim allah izin verrise işallah yolunda giderse
ben 3 defa yaptırdım olmadı tutunma. çikolata kisti vardı bende endometrizosis hastasıyım doktor hastalık tutunma oranını düşürüyor dedi.o yüzden co-cültür deneyeceğim memorial ne kadara yapıypr co-cültürü?
Bilgilendirirsen sevinirim.
Ben co cürtürü binüçyüz tl verdik ama sana tavsiyem dene yumurta sorunu varsa sana tavsiyem bitkilerde kulan faydasını görüceksinnn özelikle yumurtanın kalitesini artıran şeylerye
Ben co cürtürü binüçyüz tl verdik ama sana tavsiyem dene yumurta sorunu varsa sana tavsiyem bitkilerde kulan faydasını görüceksinnn özelikle yumurtanın kalitesini artıran şeylerye
tşk ederim bilgiler için[/QUOTE
DAHİLİSİ 3314
212 314 66 66 ARAYABİLİRSİN
BEN SALI GÜNÜ ORDA OLUCAM AMELİYATIM VAR.
tşk ederim bilgiler için[/QUOTE
DAHİLİSİ 3314
212 314 66 66 ARAYABİLİRSİN
BEN SALI GÜNÜ ORDA OLUCAM AMELİYATIM VAR.
tamam tlf için tşk Allah yardımcın olsun geçmiş olsun şimdiden
ben denedim co kültür memorilde başarılı olduk benim 6 tıncı denemem ama memorilde ilk denemem co cürtür üçretli narkoz alırsan ayrı üçret ben bukadar deneme yaptım hiç hamile kalamamıştın onun için denedim şimdi 9 haftalık hamileyim allah izin verrise işallah yolunda giderse
merhaba öncelikle hayırlı olsun.Kaçıncı gün transferin oldu co culture de?Bende bu sefer co culture yaptırdım 4 tane çok iyi kalitede hizli gelişenler var 2 tane de orta kalitede.Bugün 3.gün ve yarın tekrar bakılacak.Eğer herşey iyi ise 5.gün transfer olacak.Sende nasıldı?ben denedim co kültür memorilde başarılı olduk benim 6 tıncı denemem ama memorilde ilk denemem co cürtür üçretli narkoz alırsan ayrı üçret ben bukadar deneme yaptım hiç hamile kalamamıştın onun için denedim şimdi 9 haftalık hamileyim allah izin verrise işallah yolunda giderse
geçmiş olsun canım öncelikle sen nerde yaptırmıştın denemelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?