- Konu Sahibi nusret1978
-
merhaba öncelikle hayırlı olsun.Kaçıncı gün transferin oldu co culture de?Bende bu sefer co culture yaptırdım 4 tane çok iyi kalitede hizli gelişenler var 2 tane de orta kalitede.Bugün 3.gün ve yarın tekrar bakılacak.Eğer herşey iyi ise 5.gün transfer olacak.Sende nasıldı?
öncelikle hayırlı olsun canım.nerde yaptırdın co-cültürü ne kadara yaptırdın
slm öncelikle hayırlı olsun bende 4 kere denedim ve hiç pozitif sonuç göremedim gerçekten çok acı bir duygubana ümit oldun gerçekten bende 5. için merkez araştırıyorum memorialide duydum ama tam karar vermedik daha bahçeci ve amerikan var fiyatlarda baya pahalı bide misafirhanede yok hiçbirinde sanırım. acaba senin problem neydi ve diğerlerini nerde denemiştin ögrenebilirmiyim.
bende daha yeni laporoskopi ve histereskopi oldum ayrıca ben tüp bebek de oldum ama benim sorunum da yumurta kalitesi
ne zaman istersen 212 314 66 66 zehra hanım yardımcı olur ayrıca burdan tavsiye edildiğini söylersen daha da yardımcı olur.
ben bir macun hazırlattım içinde ki manzemeler delibal arı sütü polen bunlar karıştırıldı ama kesinlikle metalkulanılmanı çünkü deyerleri gidiyormuş bunu sabahları bir kaşık eşim veben kulladık kesinlikle tahta kaşik ben trasferim 3 gün cünkü daha öncekiler 5 gündü tersini yaptı vede başarılı oldu ben çükü hiç hamile kalamamıştım benim için bir hayeldi halabile ağlıyorum inanamıyorum
canım bu cokültür yaptırıyorsunuz ya benim için hastanede çikolata kisti olanlar içinde iyi bir yöntemmi sorabilirmisinn.benimde 3. Denemem olcak nisanda düşünüyorum ama devlette uyguluyorlarmı tam bilmiyorumda.endometriozisde yumurtanın rahme tutunmasını etkileyen bi ortam var çünkü eğer bu yöntem denenirse endometriumdan bi parça alınıyor sanırım dimi o yüzdende daha sağlıklı arınmış bir ortam olur diye düşündüm.inşallah öledir.tedaviniz hayırlı olsun inşallah bebeklerinize tez vakitte kavuşursunuz arkadaşlarrbende 8 yıldır uğraşıyorum yumurta kalitesi dendi daha yeni laparoskopi oldum
belki rahim de yada tüpte bir şey vardır dedile r ordada bişey çıkmadı
dediğin gibi 1 aydır bir karışım var onu kullanıyorum çörekotu bal daha bir sürü şey var içinde
bende hiç gebelik görmedim hamile kalamadım yani
canım bu cokültür yaptırıyorsunuz ya benim için hastanede çikolata kisti olanlar içinde iyi bir yöntemmi sorabilirmisinn.benimde 3. Denemem olcak nisanda düşünüyorum ama devlette uyguluyorlarmı tam bilmiyorumda.endometriozisde yumurtanın rahme tutunmasını etkileyen bi ortam var çünkü eğer bu yöntem denenirse endometriumdan bi parça alınıyor sanırım dimi o yüzdende daha sağlıklı arınmış bir ortam olur diye düşündüm.inşallah öledir.tedaviniz hayırlı olsun inşallah bebeklerinize tez vakitte kavuşursunuz arkadaşlarr
canım bu cokültür yaptırıyorsunuz ya benim için hastanede çikolata kisti olanlar içinde iyi bir yöntemmi sorabilirmisinn.benimde 3. Denemem olcak nisanda düşünüyorum ama devlette uyguluyorlarmı tam bilmiyorumda.endometriozisde yumurtanın rahme tutunmasını etkileyen bi ortam var çünkü eğer bu yöntem denenirse endometriumdan bi parça alınıyor sanırım dimi o yüzdende daha sağlıklı arınmış bir ortam olur diye düşündüm.inşallah öledir.tedaviniz hayırlı olsun inşallah bebeklerinize tez vakitte kavuşursunuz arkadaşlarr
merhaba arkadaşlar..
Ben şu anda Memorial'de tedavi görüyorum. Dün yumurta toplandı. Bugün embriyo sayımızı öğrendik. Şimdi haber bekliyoruz. Genel olarak memnunuz.
öncelikle hayırlısı olsun. ne kadar ücret ödediniz öğrenebilir miyim biz de mayıs gibi orda yaptırmayı düşünüyoruz
Heyet raporumuz olduğu için 1450 euro ödedik. İlaçları hastaneye yazdırdık; sgk yardımı ile 850 Tl'ye aldık. Uygulama sonrası ilk 4 gün kullanılacak ilaçlar da 25 Tl... Progynex İğneler'i daha yazdırmadım.
Heyet raporu olmadan ücret 1950 euro sanırım.
EVET BANADA raporsuz 1950 dediler 450 euro düşeriz rapor varsa dedi.ama ilaçda bir şey yapamayız bizim sgk ile anlaşmamız yok dedi ama ilaçlarda biz yardımcı oluruz getirtiriz dedi.1000-1500 tl tutar dedi.anladığım kadarıyla ilaçların bir kısmınıda sizde devlet karşılamış.tahlillerde bunun içinde mi peki? heyet raporunu nerde çıkardınız ne kadar sürede çıktı?
EVET BANADA raporsuz 1950 dediler 450 euro düşeriz rapor varsa dedi.ama ilaçda bir şey yapamayız bizim sgk ile anlaşmamız yok dedi ama ilaçlarda biz yardımcı oluruz getirtiriz dedi.1000-1500 tl tutar dedi.anladığım kadarıyla ilaçların bir kısmınıda sizde devlet karşılamış.tahlillerde bunun içinde mi peki? heyet raporunu nerde çıkardınız ne kadar sürede çıktı?
bilgilendirdiğin için tşk ederim biz önceki denemelerimizde ilaç raporu almıştık ama tüp bebek raporu alamamıştık. 3 sene evli kalma şartı vardı.birinci denemede ilaçları raporla aldık ama ikinci denemede ilaç hakkımız kalmamıştı.üçüncüsünde ise hastaneyle geliş fiyatına anlaşmıştık.canım memerialdeki doktorun kim? bir de orda misafirhanede mş kalıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?