- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Selam arkadaşlarNasılsınız?
Derviş çok sevindim senin adına.Rabbim tüm hamile arkadaşlarımızın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bütün tedavi yolculuğundaki arkadaşlarımında hayırlı haberler alması dileğille inşallah.
Bebişistiyoruz maşallah oğluşun doğmuşda 1,5 aylık olmuş.Sağlıkla büyüt inşallah.
Kızlar bende doğum yaptım.34.haft.erken geldi oğlum.Kızımıda anne karnında 30 haftalıkken kaybettim.
Bende memorial hastasıyım.Merkezden ve hale hnm.çok memnun kaldım.Doğum yaptığımda aradım sevincimi o kadar içten paylaştıki saolsun.
Herkese hayırlı tedaviler diliyorum.
merhaba arkadaşlar
benim ilk tüp bebek denemem. şu anda test sonucunu bekliyorum ama içim içimi yiyor gerçekten zor günler yaşıyoruz. benimle aynı şeyleri yaşayan insanları gördükçe biraz rahatladım. kendimi yalnız hissediyordum. ne de olsa başkaları yaşamayan pek anlayamıyor en yakınınızda olsalar da.
umarım herkesin gönlüne göre olur. hayırlısıyla herkes bebeğine kavuşur umarım.
canım bende seni merak ediyordum gözün aydın oğlun olmuş kızınıda kaybetmişsin çok üzüldüm allahım onun ömrünü oğluna versin kendine ve bebeğine çok iyi bak arkadaşlar arkadaşlarını unutmuyor canım merak etme.
dervis masallah cnm buyuyor bebisin...bizim bebisler zor elde edilen,kiymetli bebisler oldugu icin endiseler hiccc bitmiyor...bende saglikla kucagima alsam tamamdir diyordum ama oyle degilmis..doktor kontrolumuz ayda 1 ama biz herhafta doktorun kapisindayiz cok endiselisin rahat ol boyle boyle buyucek bebekler diyor..gaz sorunumuz cok..oglum agliyor ben agliyorum kiyamiyorumm...yinede herseyin basi saglik..gun saymaya halen devam:))3.aydan sonra gaz sorunu azalir dedi doktorumuz..1.5 ay kaldi..kokladim yerine gazmeni teyzesi...
Artivinlimmmm cnm nasilsin?yagiz nasil?
sagol cnm benim oglumda erken geldi..35+1 de gelisim geriligi gorulunce acil ameliyata aldilar..1880 gr dogdu ama cok sukur kuveZe girmeden evimize geldik..simdi 4 kg yaklastiyavas yavas buyuyoruz..
Merhaba İnşaallah güzel bir sonuç alırsın. Benimde dün transferim yapıldı, o sürece bizde girdik bakalım. İnşaallah şu mübarek günlerde ellerimiz boş kalmaz.
Mavi tebrikler, senin sonucundan haberim yoktu... ne zmaandır bakamamıştım, tebrik ederim, sağlıkla inşallah kucağımıza alırız.. darısı tüm isteyen arkadaşların başına..
realheroline,mehtaperkan hayirli olsun bebislerinizi gobuslerinize almissiniz,insallah annelerine tutunurlar,birakmazlar...
baharnaz az kaldi sonuca insallah bebisin seninledir...dua ile..
artvinlim cnm masallah oglusuna kuveze girmemis cok sukur...Allah uzun saglikli omur versin..
bende kontrole gittigimde nst bozuk cikti,usg de kalp atisi yavasladigi gelisim geriligi basladigi goruldu hemen acil eve bile gondermeden aldilar...son 3 hafta kilo almamis hatta vermis karnimda...kuveze girer buyuk ihtimal hazirlikli olun dediler ama cok sukur guclu cikti oglum..simdilik hersey yolunda cok sukur gaz sorunumuz haric baska hastaligimiz olmasinda gaza raziyiz...yagizda varmi gaz sorunu...yapmadigim denemedigim kalmadi minigim surekli ikinmaktan kizariyor uyuyamiyor icim aciyor...insallah biran once duzene girer...iyi bak yagiza kendine..
merhaba arkadaşlar bebeklerine kavuşanları tebrik ederim allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin tedavide olanlarada allah kolaylık versin inşallah bebeklerine kavuşurlar
tedavisi memorialde olanlar ya da şimdi tedavide olanlar bana yardımcı olursa sevinirim benim 4. denemem olacak ve memoriali düşünüyorum artvinde yaşıyorum ilk üçünü trabzonda yaptırdım 2. de hamile kaldım ama kaybettim 3.de herşey çok iyiydi 1 kalite 2 embriyo transfer edildi ama olmadı bende genetik kanda pıhtılaşma problemi var ayrıca yumurta rezervi azlığı var memorial genetik konusunda da iyi olduğu için orasını düşünüyorum
eylülde ön görüşme için geleceğiz çalışıyorum ve kısa süreli izin alıcam istediğimiz dr dan randevu alabilirmiyiz peki ne kadar zaman önce telofonla bu konuyu görüşebiliriz artvin istanbul çok uzak ve işimizi şansa bırakamayız ben güvenç beyi düşünüyorum yollarda gidip gelmekten bıktım çok uğraştık ve psikolojim bir çok kişi gibi yıprandı ilgileri nasıl acaba pozitif bir enerjiyle başlamak istiyorum ön görüşmenin ertesi ay tedaviye başlayabiliyormuyuz daha önceki yazılanlara göre tedaviye bazen aynı dr la devam edilemiyormuş ben aynı dr la devam etmek istesem ters karşılanırmı peki yani bunu kabul ederler mi
okadar çok problemle karşılaştım ve yoruldum ki artık daha temkinli yaklaşıyorum ücretleri ne kadar raporsuz biraz pahalıymış 4. denemem olacağı için biraz fiyattan düşerler mi acaba
ekimde aksilik olmazsa başlamayı düşünüyoruz hastaneye ne sıklıkta gidiliyor ekstradan ne gibi tahliller isteniyor rahim filmi önceden çektirmiştim genetik testleri yaptırmıştım bildiğimiz hormon tahlilleri dışında ne gibi tahliller isteniyor
belki çok soru sordum ama tedavidede 1 aylık izin alıp gelicem eşim hep yanımda olamayacak bir yakınımda kalıcam şimdiden bilgi sahibi olmak istiyorum en azından bazı konularda bilgi sahibi olursam burdan orya ona göre gelirim çünkü arada dönmek gibi bir durumum uzak olduğu için olamayacak
lütfen beni bilgilendirin arkadaşlar bazen soru soruluyor kimse cevap yazmıyor şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar!!
benim birinci denemem ve haftaya perşembe gebelik testi yaptırıcam. şimdiye kadar kanamam olmadı. tutunup tutunması testten önce de belli olabiliyor mu daha önce tecrübesi olan arkadaşlara soruyorum. her şey yolunda gibi olsa da sonuç negatif oluyor mu?
evet herşey yolunda olsada negatif olabiliyor canım...
inşallah rabbim yüzünü güldürür...
hayirli olsun...
istedigin doktordan randevu alabilirsin...merkez ekip halinde calisiyor...tum doktorlar senin durumunu inceliyor biliyor..farkli doktlar gelse bile durumunu biliyor...ama istersen kendi doktorunla devam edebilirsin...tabi gunler denk gelirse...
bence sen simdi merkezi ara durumunu bildir..ne yapacagini,merak ettiklerini,ne zaman gelmen gerektigini onlar sana telefonla anlatacaktir..ona gore yol alirsin...gorusmeye basladigin ay bile baslanir tedaviye...durumuna gore..fiyat konusunda katilar pek dusceklerini sanmiyorum 3.denememde bana dusmediler..yinede rica edersin..
15 gun gibi duruyor tedavi 2-3 gunde 1 duruma gore cagiriyorlar..yazdigin tahliller disinda baska bi tahlil istemediler benden..esimden istediler...bnce bunuda merkezi arayinca sor..
oglum agliyor fazla net yazamdim sanirim..elimden geldigince hizli atlamadan cevaplamaya calistim..insallah 4.denemende gelir bebisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?