selam kızlar dün 2 embriyo transferim oldu
inşallah 12 gün sonra güzel haberler veririm
hayırlı olsun canım..
inşaallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur...
güzel haberlerini alırız...
baharnaz hayırlı olsun bebişlerine kavuştun
yat bol bol dinlen, jel mi verdiler?
iyi haberlerini bekliyoruz
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum,3 ve ya daha sonraki tüp bebek deneyimlerini memorial de yaptıranlar acaba tedavi için gittiğinizde hemen tüp bebk denemesi yapılmayarak önceki denemelerin neden olumsuzlukla sonuçlandığı araştırılıyormu?
Selam benim ilk denemem ama daha önce 3-4 deneyipte memorıala gelen arkadaşlara araştırma yapıyorlarmış yani en azından HSG filmi yada bazı testler yaptırıyorlarmış sorunu buluncada onun tedavisine gidiyorlarmış Zaten gidicek olursan konuşursun Sen istersin araştırılmasını öyle değil mi?
2 negatifle gittim ben memorıale hiç bişey yapmadılar...................hatta kendilerinde 1 kez daha negatif almış olmama ragmen yine co cultur haricinde bişey yapılmadı.............daha yazmak istediklerim varda yazmıycam......
Evet tabiki isterim.Neden olmuyor diye çok kafama takıyorum zaten.Busefer memorial düşünüyorum ama acaba ne tarz tahliller yaparlar ve bunlar ne kadara mal olur onu düşünüyorum.Rahim filmini ben bulunduğum ilde devlet hastanesinde çektiricem zaten. Ama başka neler yapılır bilemiyorum.
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum,3 ve ya daha sonraki tüp bebek deneyimlerini memorial de yaptıranlar acaba tedavi için gittiğinizde hemen tüp bebk denemesi yapılmayarak önceki denemelerin neden olumsuzlukla sonuçlandığı araştırılıyormu?
Dervis çok teşekkür ederim.Öncelikle senin bebeğinde hayırlı olsun.Umarım sağlıkla doğar ve uzun ömürleri olur.Açıklamaların gayet açıklayıcı olmuş,sanırım bende aynı yolu izlerim.Ben negatif sonucumu daha salı günü aldım o yüzden hmen gitmesemde bir ay kadar sonra bir ön görüşme yapar neler yapılacağını öğrenir ona göre hareket ederim diye düşünüyorum.Bulunduğum ilde genetik testlerin yapılabileceğini hiç sanmıyorum o yüzden mecbur istanbulda yaptırıcaz.Bu arada rubella ne olaki ya onu niye istiyolar.Gebelikte bakılıyormuş galiba int.de bakıp anladığıma göre..
benim sonuç maalesef negatif çıktı çok üzüldüm ama yapacak bişey yokmafoldumben
5 kere negatif sonuç almış biri olarak negatif sonuç almak çok zor üzülmemek elde değil ama her şeyde bi hayır vardır deyip yola devam etmek gerekir.Memoriale ön görüşmeye adetli değilken gittiğin zaman muayene olursan ücret ödüyorsun sadece konuşursan ödemiyorsun.Ama adetin 2. veya 3. günü gidersen ayrı ücret alınmıyor.Yumurtan varsa tedaviye başlıyorlar.Kanda genetik testini bulunduğun yerde yaptırabilirsin.Benim bulunduğum yerdede yapılmıyordu ama İstanbul'a gönderildi.Sonuçlar yaklaşık 1 ay sonra geliyo.Bence Karabük'te bi araştırmasını yap.Birde istenen kan testlerini yazıyorum bunlarıda tedaviye başlamadan 15-20 gün önce Karabükte yaptırabilirsin devletle anlaşmalı özel hastanedede yapılıyo ama biraz ücret alabilirler.Hbs Ag, Anti-Hbs, Anti-HCV, Anti-HIV I+II , Rubella IgG , Rubella IgM , Toxo IgG , Toxo IgG ve tam kan sayımı ayrıca adetin 2.veya 3. günü yapılması gereken hormonlar var.Senin durumuna göre isteniyor.Eşindende HBs Ag, Anti-HIV I+II ,Anti-HCV ve sperm analizi isteniyor.
canım üzülme...Allah ın takdiri de..Ben bulupta kaybettim...Sonra dedim ki keşke tutmasaydı...Hep hayırlısı olsun demiyor muyuz?? Rabbim sağlıklı evlatlar göndericek inşallah vakti zamanı gelince........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?