iyi dilekler için çok çok teşekkür ederim, darısı hepinize arkadaşlar..
Emironun dediği gibi bu genetik testlerin sonuçlarını 1,5 ay sonra alabildik biz..onu yazmayı unutmuşum.. bence genetik testler çok önemli..
buarada ilk görüşmede sadece konuştuk ücret almadılar, ama emironun dediği gibi olmadı bizim, adetin 3. günü gidip muayene olduk.. önceden dediğim rahimde injury işlemi yapıldı, normal muayene ücreti aldılar, birdahaki adette 3. günü gittik tedavi başladı.. onun dediği ilk tedavi başladığında ücret almıyorlar sanırım..
Çok teşekkür ederim,gerçekten çok işime yarayacak bu bilgiler bütün bu tahlilleri burdaki doktoruma yaptırabilirim,zaten daha öncede yapılmıştı.Sadece rubella ve ToxoIgG neyse bilmiyorum onları yaptırmadım ama sorarım.Bakalım pazartesi bir araştırayım şu genetik testi olayınıda.Herşey hazır olsunda öyle giderim daha iyi olur.Zaten daha şu anda tedavi düşünmüyorum,yarı yıl tatilini beklerim.Şimdi sadece neden tutunmuyor embriyolar bir sorunmu var onun araştırması içindeyim.Önce onu tespit edip öyle başlamak istiyorum 3. denememe.Senin tüm denemeler memorialdemi oldu acaba,neden tutunmadığını araştırdınızmı bir sorunmu biliyormusunuz...
Benim tüp denemelerinin hepsi orda oldu.İlk denememiz 2 yıl önceydi.Adetli değilken gitmiştik ön görüşme için.Doktorla neler yapıldığını konuştuk.Muayene olmak istediğimizi söyledik.O zaman muayene ücretini yatırıp gelin dedi.Tam hatırlamıyorum ama 160 tl gibi bişey yatırdık.Muayene oldum.Rahimde yumurtalıklarda sorun görünmüyo dedi.Adetin 3.günü giderek tedaviye başladık.Diğerlerinde hep 3.günü gittik ayrı ücret ödemedik.2.Negatiften sonra genetiğe bakıldı.Eşimde sorun çıktı. Sonra pgt yaptırmak istedik.Sağlıklı embriyo oluşmadı.Ama ümidi yitirmek yok bir kere daha deneyeceğiz.Rabbim nasip ettiyse zamanı gelince hepimizin olacaktır sebeplere yapışmak gerekir.
cat canım üzülme. Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatli bebişler versin canım
Hayırlısı olsun umarım tez zamanda bir bebeğiniz olur.4 denemenizi de memorialde yaptırmışsınız ama olmamış demekki memorialde kesin çözüm değil sanki öyle bir düşünce oluyorki insanda oraya gidip her şeyi araştırınca bu sfer olacakmış gibi geliyor ama buna da bel bağlamayalım yani olmayınca olmuyor..Her şey nasip kısmet.Ümidi yitirmeyelim desekte insan zaman zaman ümitsizliğe düşüyor ne yapalım bekliycez artık,bizimde pozitifleri göreceğimiz günler gelir elbet...
Canım, ,doktor ilgisi,laboratuvar şartları,uygulanan yöntem çok önemli.Bu yüzden merkez seçiminde dikkatli olmak gerekiyor.Bizim olmadı ama arkadaşımın orda ilk denemesinde ikizleri oldu.Birazda nasip kısmet işi.Belkide kendiliğinden gelir bebişlerimiz.İnşallah isteyen herkese gelir.
Derviş tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. benimde 3 negatif deneme var. 4.'yü nasipse memorial'da düşünüyorum. Bu rahimde yaralama işlemi kimlere yapılıyor.
Cat,üzüldüm çok ama inşallah bir dahaki denemende gelecek bebişin, sağlıkla ve en doğru zamanda.. gozdem'in dediği gibi hep hayırlısı olsun, sağlıklı olsun diyoruz.. inşallah olacak bir dahakine..
Baharnaz senin de iyi sonucunu bekliyoruz, stres yapma, dua et, sağlıkla gelsin inşallah..
2 negatifle gittim ben memorıale hiç bişey yapmadılar...................hatta kendilerinde 1 kez daha negatif almış olmama ragmen yine co cultur haricinde bişey yapılmadı.............daha yazmak istediklerim varda yazmıycam......
gozdemmmmmm,cat hakkinizda hayirlisi olsun...sagliginiz elverdigi surece umut devam eder....insallah tez vakitte gelir melekleriniz...
dervis masallah ne kadarlik oldu?nasil gidiyor?iyi bak bebise kendine..
baharnaz cnm darisi sana insallah...az kaldi guzel haberi yazarsin..yazmaya pek vaktim olmasada okuyorum bilgilerinizi...
Nazmiye ablacim sen nasilsin?memorial sana ugurlu gelmedi...insallah kendiliginden gelir..baska merkez arastiriyormusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?