Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Derviş tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. benimde 3 negatif deneme var. 4.'yü nasipse memorial'da düşünüyorum. Bu rahimde yaralama işlemi kimlere yapılıyor.

Benim tüp denemelerinin hepsi orda oldu.İlk denememiz 2 yıl önceydi.Adetli değilken gitmiştik ön görüşme için.Doktorla neler yapıldığını konuştuk.Muayene olmak istediğimizi söyledik.O zaman muayene ücretini yatırıp gelin dedi.Tam hatırlamıyorum ama 160 tl gibi bişey yatırdık.Muayene oldum.Rahimde yumurtalıklarda sorun görünmüyo dedi.Adetin 3.günü giderek tedaviye başladık.Diğerlerinde hep 3.günü gittik ayrı ücret ödemedik.2.Negatiften sonra genetiğe bakıldı.Eşimde sorun çıktı. Sonra pgt yaptırmak istedik.Sağlıklı embriyo oluşmadı.Ama ümidi yitirmek yok bir kere daha deneyeceğiz.Rabbim nasip ettiyse zamanı gelince hepimizin olacaktır sebeplere yapışmak gerekir.

Hayırlısı olsun umarım tez zamanda bir bebeğiniz olur.4 denemenizi de memorialde yaptırmışsınız ama olmamış demekki memorialde kesin çözüm değil sanki öyle bir düşünce oluyorki insanda oraya gidip her şeyi araştırınca bu sfer olacakmış gibi geliyor ama buna da bel bağlamayalım yani olmayınca olmuyor..Her şey nasip kısmet.Ümidi yitirmeyelim desekte insan zaman zaman ümitsizliğe düşüyor ne yapalım bekliycez artık,bizimde pozitifleri göreceğimiz günler gelir elbet...

Canım, ,doktor ilgisi,laboratuvar şartları,uygulanan yöntem çok önemli.Bu yüzden merkez seçiminde dikkatli olmak gerekiyor.Bizim olmadı ama arkadaşımın orda ilk denemesinde ikizleri oldu.Birazda nasip kısmet işi.Belkide kendiliğinden gelir bebişlerimiz.İnşallah isteyen herkese gelir.

Haklısın tabi bu bahsettiklerin önemli şeyler zaten bende o yüzden memorialde karar kıldım ama şu açıdan bakacak olursan ben ilk iki denememi ankarada iki farklı klinikte yaptırdım,oralardan memnun kalmasamda ilk denemelerinde çocuk sahibi olup çok memnun olanlarda oldu.Bu iş sanırım kısmet işi.eğer olacağı varsa her yerde hr şartta olabiliyor.Ama tabiki biz kendimizi daha iyi hissetmek elimizden gelenin en iyisini yapmak ve sonradan keşke dememek için yinede en iyisinde yapmaya karar verdik,hayırlısı olur inşallah,hepimiz içinde...Bu arada birde merak ettiğim birşey var tahmini ne kadara mal oluyor tüm işlemler acaba.Benim okuduklarımdan sanki tüp bebek işlemi esnasında yapılan tahlillerede ayrı para veriliyor gibi bir fikre kapıldım öylemi acaba?

Derviş tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. benimde 3 negatif deneme var. 4.'yü nasipse memorial'da düşünüyorum. Bu rahimde yaralama işlemi kimlere yapılıyor.

Teşekkür ederim canım, sağlıkla inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşalım.. rahimde yaralama kimlere yapılıyor bilmiyorum doktor öyle genel bişey söylemedi, ama tutunmayı kolaylaştırıyor dedi.. tedaviden bir önceki adet döneminde yaptılar bu işlemi...

Rhnadm, tedavi sırasındaki tahlillerden ve muayenelerden ücret almıyorlar, toplam 1950 euro veriyorsun,raporun varsa 1450 euro.. sperm analizinden de ekstra ücret alıyorlar..

Cat,üzüldüm çok ama inşallah bir dahaki denemende gelecek bebişin, sağlıkla ve en doğru zamanda.. gozdem'in dediği gibi hep hayırlısı olsun, sağlıklı olsun diyoruz.. inşallah olacak bir dahakine..

Baharnaz senin de iyi sonucunu bekliyoruz, stres yapma, dua et, sağlıkla gelsin inşallah..

İnşallah güzel sonuç veririm canım.

Rhndam o süreçteki tahlillere para ödemiyorsun ama öncesi hazırlanan tahliller var onları devlette yaptırırsan para ödemezsin ama özelde yada memorıalda yaptırırsan çok para ödersin Mesela Rubella IgG sanırımdevlette 8 günde çıkmıştı sonuclar zaman alıyor bunları yazmış olabilir arkadaşlar

arkadaşlar ben 3. denememde memorialde pozitifi gördüm....memorialdeki ilk denememdi...
ben ve eşim çok memnun kaldık...olmasaydı 4. için yine oraya gitcektim...
tabiki öncelikle rabbim nasip etti ama ben orda kendimi çok iyi hissettim...tedavim boyunca hiç sorun yaşamadım...
ben istenen ilk tahlilleri devlette yaptırdım...onun dışında sadece sperm testi için 160 tl verdim...ayrıyetten başka para vermedim..

rabbim kimsenin kucağını boş koymasın...

Mavi tebrikler, senin sonucundan haberim yoktu... ne zmaandır bakamamıştım, tebrik ederim, sağlıkla inşallah kucağımıza alırız.. darısı tüm isteyen arkadaşların başına..

Nzmyhn, cok gecmis olsun. Umarim bir dahaki sefere basariyi yakalarsiniz ama ondan once basarisizligin esas nedenini arastirmakta fayda olabilir. Co-culture 15 dk. filan suruyormus, anestezisiz degil mi? Acili bir sey mi?

Arkadaslar Merhaba,

Bu yola baskoyanlara bol sanslar dilerim, hamilelere de bebeklerine saglikla kavusmalarini...
Biz de bir kac ya sonra Atasehir Memorial'de tedaviyi olmayi planliyoruz. Dr.umuz Cem Demirel.
Sizinle birlikte tedavi olanlardan cogunluk gebe kaldi mi? Aslinda keske hastanelerin tedavi sayisi+ canli bebek sayisi oranlarini da bilsek ne iyi olur degil mi?

gozdemmmmmm,cat hakkinizda hayirlisi olsun...sagliginiz elverdigi surece umut devam eder....insallah tez vakitte gelir melekleriniz...

dervis masallah ne kadarlik oldu?nasil gidiyor?iyi bak bebise kendine..

baharnaz cnm darisi sana insallah...az kaldi guzel haberi yazarsin..yazmaya pek vaktim olmasada okuyorum bilgilerinizi...

Nazmiye ablacim sen nasilsin?memorial sana ugurlu gelmedi...insallah kendiliginden gelir..baska merkez arastiriyormusun...

Derviş ve Bebek istiyoruz güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ikinizede umarım hayırlısyla kucağına da alırsın bebişini derviş hakkımızda hayırlısı

Dervis ,Baharnaz çok teşekkür ederim bilgiler için,epeyce bilgi sahibi oldum sayenizde.Artık tüm hazırlıkları yapıp muayeneye gidebilirim.Şu ramazanı bi atlatalım ondan sonra bakıcaz artık umarım hayırlısı olur çok olumsuz şeyler işitmem.

Selam canım
inşallah güzel bir sonuç alırım canım.

Seni ve bebişini opuyorumnanaktan

Kızlar günaydın, nasılsınız?
Baharnaz nasıl gidiyor bekleme süreci? yatıyormusun?
Bebek istiyoruz, biz 9 haftalık olduk Allaha şükür, şimdilik iyi gidiyor, işe de başladım..ama önceden de konuştuk ya, bu tedavi zaten çok kolay değil, olumlu sonucun sonrası da hep şüphe, endişe, bekleme.. sabır yani sonuna kadar.. kucağına alana kadar rahat yok sanırım.. sonrasını da sana sormak lazım, nasıl bebişin? öpüyorum onu çok..

rhnadm, ramazandan sonra mı başlıyorsun, doktorunu belirledin mi memorial'daki?

Arkadaşlar merhaba. Ben de Memoria'da tedavi olmayı düşünüyorum. İstanbul dışında olanalar tedavi sırasında nerde kaldınız. Kalacak yer konusunda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Dervis ramazandan sonra araştırmalara başlıycam,ön muayene olup sorunun nerden kaynaklandığını tespit edip çaresini bulmaya çalışır tüp bebeğide şubat tatilinde yaptırırım.Gerçi önceki doktorum çok bekleme lüksün yok demişti çünkü yumurta rezervim az.ama ancak olur diye düşünüyorum çünkü daha yeni bu ay bir tane denemem oldu birazda dinlenmek lazım.Doktorumu belirlemedim Semra hoca en iyi ama onuda çok dolu diyorlar bilemiyorum yani şansımıza hangisi olursa artık.Bu arada araştırdığım kadarıyla Ankara Genart tada Pgt yapılıyormuş ,benim için Ankara daha rahat bir an karasızlığa düşmedim değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…