Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

evet benim de öyle şimdi durdu bbilmiyorum işallah dediğin gibidir
tutunma kanaması oluyomuş 7. günden sonra bazısı da dış gebelik olunca olur diyo ne düşüneceğimi bilemedim dua ediyorum artık allaha emanet...
teşekkür ederim

herkese selam...Uzun zamandır takip edemedim umarım herkes iyidir...Olumsuz sonuç alan arkadaşlara sabır diliyorum,ama yılmak yok umutla yola devam,rabbim emeklerimizin karşılığını vericek buna inanın...
BAHARNAZ tebrik ederim,çok sevindim,rabbim hayırlısıyla kucaklamayı nasib etsin....
REALHEROLİNE moralini yüksek tut,kafana takma böyle şeyleri...Lekelenme olabilir benim kıpkırmızı ve çok miktarda kanamam olmuştu hemde tahlilden bir hafta sonraydı ama bak şimdi herşey yolunda ve her gidişimizde biraz daha büyümüş görüyoruz...
BEBEK_İSTİYORUZ güzel haberlerini okudukça bende mutlu oluyorum,oğluşunu öp benim için...Galiba bizimki de erkek olucak,doktorumuz yüzde doksan diyo ama ben henüz kimseyle paylaşmadım çünkü güvenemiyorum...

efsa34 saol canım inşallah sonunu sağlıkla getiririz.

realheronline kötü düşnme canım inşallah güzel sonuç haber vericeksin

Baharnaz senin sonucuna bakmak için girmiştim siteye, güzel haberini aldım.. tebrik ediyorum.. Allah tamamına erdirsin.. heyecan hiç bitmiyor, haberin olsun:)
realheronline umarım sonucun iyi olur, benim de 10. günden 20. güne kadar lekelenmeler oldu kırmızımsı, bazen kahvemsi.. umarım sonucun iyi olur, sadece tavsiye ama sonucunu alana kadar istirahat et bol bol

baharnaz tebrikler canim...saglikla kucagina almak nasip olur insallah...darisi isteyen herkese...

realheroline kanamalar yogun olmadikca normal..yakin arkadasimin 9.gun basladi negatif derken 12 gun poZitif cikti halen kanamasi ara ara devam ediyor..simdi 5 aylik..sen rahat ol..hayirlisini dile..uzme bebisini...

efsa34 gozunaydin cnm...yanlis hatirlamiyorsam gonlundeki erkek ti dimi...bende 5.ayda oglum olcak demistim..14-17 .haftalarda kiz demislerdi...%90 dediyse erkektir...yinede biraz daha bekle istersen...sagligi yerinde olsunda kiz erkek onemi yok..iyi bak bebisine..

İnşaallah bugün daha iyiye gidiyordur durumun. Corasprin kullanıyorsan onu kesmelisin, doktorum kanama olursa mutlaka bırak ilacı demişti.

Amin canım Rabbim hepimizin kucağını bebişle doldursun bu bekleyişler hiç bitmiycek sağlıkla sonunu getiririz inşallah 3 hafta sonra ilk randevumuz.

işallah dediğiniz gibi olur arkadaşlar! çok teşekkür ederim desteğiniz için !kan ilk gün az geldi şimdi kahverengi lekelenme var ben de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum 2 gün kaldı tahlile bi hayırlısıyla öğrenseydim ....
allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
tekrar cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum

arkadaşlar testi yaptırdım negatif çıktı
allahın dediği olur bir şey diyemiyorum
sizler hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah
hoşçakalın

Bugün 9. günüm dayanamayıp gebelik testi yaptım. 2. çizgi çoook silikti ama vardı :). Kısmetse cumartesi kan tahlili yapacağız İnşaallah bu muallakım kesinleşir.

kızlar birşey soracağım biryerlerde çatlatma iğnesinden sonra 2. çizgi çıkabiliyor tarzı birşeyler okumuştum. Benim çatlatma iğnem olalı 16 gün oldu, bu sebep olabilir mi 2. çizgime?

realheronline canım inşallah toparlanıp tekrar tedavine başlar ve sağlıkla bebişlerine kavuşursun canım.

Allahım bu uğurda mücedele eden herkesin yüzünü güldürsün.

kızlar birşey soracağım biryerlerde çatlatma iğnesinden sonra 2. çizgi çıkabiliyor tarzı birşeyler okumuştum. Benim çatlatma iğnem olalı 16 gün oldu, bu sebep olabilir mi 2. çizgime?

canım bende diğer topiclerde böyle şeyler okumuştum canım hayırlsıı yarın test günün inşallah güzel bir sonuç alırsın canım. Ben hiç idrarda bakmadım test gününü beklediğim için bilmiyorum canım.

arkadaşlar testi yaptırdım negatif çıktı
allahın dediği olur bir şey diyemiyorum
sizler hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah
hoşçakalın
hayırlısı olsun canım üzülmemek elde değil ama bazen söyleyecek hiçbir şey olmuyor işte ben 3 kere tüp bebek yaptırdım 4. yü memorialde yaptıracağım seni çok iyi anlıyorum inşallah birdahaki denemende kavuşursun bebeğine

tebrik ederim sağlıklıca kucağınada alırsın inşallah testini 9. gün yapmışsın çatlama iğnesinin etkisi olmaz zaten en az 3. gün embriyosu oluyor toplamda 12 gün oluyor yani eğer testte bir problem yoksa ki yoktur yani kesinlikle hamilesin :dance:

sizlere birşey sorucam kızlar ben histereskopi çektirmek istiyorum tedaviye memoriale geleceğiz bayağı uzak bir şehirden filmi kendilerimi çekiyor kesin yoksa başka biryerde de çektirebilirmiyiz fiyatı memorialde nekadar acaba birde hemen çektirebiliyormuyuz
bu filmi çektirenler bilgi verebilirler mi acaba

Histeroskopi film değildir. Vajinadan kamerayla detaylı bakma işlemi. HSG çektireceksin sanırım. Bence imkanın varsa bulunduğun şehirde çektir. Memorial bu konularda baya pahalı. Merak ettim niye film çektiriyorsun? Tüp bebeğe başlamaya karar vermişsin sanırım niye hsg düşündünüz? İlk önce gidip memorialde doktorunla konuş bence filme ihtiyaç duyulmayabilir. Bu arada iyi bir merkez tercih etmişsin. Benim doktorum Güvenç beydi çok tatlı bir insan ve ilgili. Bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…