selam gülyüzlüm
valla ben Başkent le görüştüm ve sistemlerini hiç beğenmedim.Çok kalabalık ve seninle sadece hemşireler ilgileniyor.Doktorlarla birebir görüşemiyorsun bile.Ama tabi ki senin kararını etkilemek istemem.Demek sende hemşerimsin çok mutlu oldum valla:))Bu çider denen dernek gerçek bir dernek mi?Paramız araya gider diye korktum ben valla çok emin olamadım kayıt olmak konusunda.Sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun eğer İstanbul akarar verırsen tedaviye?
merhaba inşallah bebişlerin sana çok iyi tutunurlar ve hiç bırakmazlar ben yeni başladım tedaviye ama memnun kaldım çok dikkat et kendine inşallah güzel haberler alırsın
amin inşallah tutunmuşlardır.Testime 5 gün var heyecan dorukta :) ama pek belirti yok diyebilirm
ben transferden sonra 2 gün yattım , yani sürekli değil ama genelde dinlenerek geçirdim
2 gün sonra maalesef işe başladım.aslında evde dinlenerek geçimeyi tercih ederdim ama rapor alma gibi bir durumum yok maalesef malum özel sektör
bakalım hayırlısı artık..Ben günde 2 defa crinone jel , bir tane aspirin bir tanede folic alıyorum...ve bol bol dua :)
Allah herkesin gönlüne göre versin , maddi manevi zor bir süreç gercekten
Buarada test günü yakın olan varmı benim gibi ??:CüvCüv:slm canım..benimde 5 günüm kaldı..bende evde dinlenmeye çalışıyorum ama zaman durdu sanki..geçmek bilmiyor..bendede çok fazla bir belirti yok..arada kasık ağrısı çok azda bulantı var..senin yaptıklarının aynısını bense yapıyorum..hayırlısı artık ..inşallah sonuçlar poztif çıkar...
amin inşallah tutunmuşlardır.Testime 5 gün var heyecan dorukta :) ama pek belirti yok diyebilirm
ben transferden sonra 2 gün yattım , yani sürekli değil ama genelde dinlenerek geçirdim
2 gün sonra maalesef işe başladım.aslında evde dinlenerek geçimeyi tercih ederdim ama rapor alma gibi bir durumum yok maalesef malum özel sektör
bakalım hayırlısı artık..Ben günde 2 defa crinone jel , bir tane aspirin bir tanede folic alıyorum...ve bol bol dua :)
Allah herkesin gönlüne göre versin , maddi manevi zor bir süreç gercekten
Buarada test günü yakın olan varmı benim gibi ??:CüvCüv:slm canım..benimde 5 günüm kaldı..bende evde dinlenmeye çalışıyorum ama zaman durdu sanki..geçmek bilmiyor..bendede çok fazla bir belirti yok..arada kasık ağrısı çok azda bulantı var..senin yaptıklarının aynısını bense yapıyorum..hayırlısı artık ..inşallah sonuçlar poztif çıkar...
benim kasık ağrım sürekli oluyor , belirti mi bilmiyorum kismile
Buarada 10.gün test yaptırsam mı diye düşüyorum şuan.Çünkü Nur hanım 10. gün çıkar demişti.Belki dayanamayıp yaptırabilirim:CüvCüv:
slm benim test günüm de çarşamba günü inşlh hayırlı sonuç alırız
Benim de dün Memorialda transferim yapıldı. Test günüm 30 Ekim. Rabbim yardımcımız olsun...
tebrik ederim canım..benimde c.tesi yumurtalarım toplanacak memorılada..
hayırlısı olsun senin için , Allah yardımcın olsun
ben de cumartesi testimi tekrarlıycam
Benim rahim filmim vardı, eşim spermiyogramı memorıalda yaptırdı 100 yada 150 hatırlaymadım canım, spermiyogramı problemli olduğu için genetik analiz testi istendi drumuz dışardada yaptırabilirsiniz dedi memorıalda 450 TL idi tek kişi sadece eşimden istenmişti, bizde dışarda 150 TL ye yaptırdık drumuzun istediği tedavi öncesi bütün kan testlerimi benim ve eşimin bir hayli fazlacaydı bunuda dışarda yaptırdık devlet hastanesinde ücret ödemeden SGK ile canım sonucları getirip drumuza gösterdik :)
Zaten memorıalda tedaviye başlanacak gün alınan ilk kan değerlerinle ilaçlarının dozu belirleniyor ve sonraki günlerdeki yapılan bütün kan tahlilleri ilk günde dahil paket ücretin içinde ekstra birşey ödemedik. Masraf çıkarma gibi bir durumları yok canım ekonomik kaygı taşımıyorlar sadece hasta için en uygun olan tedaviyi bulmaya çalışıyorlar. Bizim sonucumuz olumsuz olsaydı yine bu merkezde devam kararı almıştık eşimle çünkü ilgiden memnun kaldık.
İnşallah sizde memnun kalırsınız, bebişlerinize kavuşursunuz
Baharnaz tesekkur ederım canım sorumu cevapladıgın için:))Senin sonucun pozitif o zaman anladığım kadar ile?Erkek infertilitesinde mi daha başarılı memorial canım biliyor musun?Bizim ki suan oyle gorunuyor yani bende bir sıkıntı yok gibi.Ama eşimin sperm sayı ve hareket sorunu var.Nedense memorial bana en mantıklısı gibi geliyor.Tabi Allah'ın dediği olur.İnşallah ilk denememizde bizde olumlu sonuç alırız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?