Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canımcım ben son kez görüşmeye gidip karar vereceğim...çider gerçekten bir dernek canım...ona üye olup anlaşmaları olan hastanelrdeb tedavi de indirim alnlar var...

merhaba inşallah bebişlerin sana çok iyi tutunurlar ve hiç bırakmazlar ben yeni başladım tedaviye ama memnun kaldım çok dikkat et kendine inşallah güzel haberler alırsın

amin inşallah tutunmuşlardır.Testime 5 gün var heyecan dorukta :) ama pek belirti yok diyebilirm
ben transferden sonra 2 gün yattım , yani sürekli değil ama genelde dinlenerek geçirdim
2 gün sonra maalesef işe başladım.aslında evde dinlenerek geçimeyi tercih ederdim ama rapor alma gibi bir durumum yok maalesef malum özel sektör
bakalım hayırlısı artık..Ben günde 2 defa crinone jel , bir tane aspirin bir tanede folic alıyorum...ve bol bol dua :)
Allah herkesin gönlüne göre versin , maddi manevi zor bir süreç gercekten

Buarada test günü yakın olan varmı benim gibi ??:CüvCüv:

tedavide olan,sonuc bekleyen arkadaslar hakkinizda hayirlisi insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz..bu sene bebis senesi dolu dolu bebislerimiz gelcek insallah...
test gunu bekleyen arkadaslar...belirti aramayin derim...bende belirti yoktu..heray regl doneminde olan agrilarim oldu..olmadi diye dusunuyordum..nasip..bol dua...insallah bebisleriniz sizinle..
tedaviye baslamayi dusunen arkadaslar...kesinlikle memorial derim..3 denemem memorial da ilk denememde 9 sene sonra evladimi kucagima aldim darisi isteyen herkese..
Eylul hamiskaydirigubbakcemile2darisi sirayla herkese insallah..

Benim de dün Memorialda transferim yapıldı. Test günüm 30 Ekim. Rabbim yardımcımız olsun...

merhaba,
ben bugün test yaptırdım
sonucum 17.20 ..
Sanırım düşük bir değer :gitme:
Bu değerle hamileliğini devam ettiren var mı ?
bugün transferden sonra 12.günüm

yükseltmek için ne yapmak lazım, ne yemek ne içmek lazımdır acaba
2 gün sonra tekrar kan testi yaptırıcam , dua edin yükselsin değerim kızlar :gitme:
çok heyecanlıyım çoook

Baharnaz tesekkur ederım canım sorumu cevapladıgın için:))Senin sonucun pozitif o zaman anladığım kadar ile?Erkek infertilitesinde mi daha başarılı memorial canım biliyor musun?Bizim ki suan oyle gorunuyor yani bende bir sıkıntı yok gibi.Ama eşimin sperm sayı ve hareket sorunu var.Nedense memorial bana en mantıklısı gibi geliyor.Tabi Allah'ın dediği olur.İnşallah ilk denememizde bizde olumlu sonuç alırız:))

Canım bence tercih edilmesi gereken bir merkez ben çok memnun kaldım bütün ekipten. İnşallah sizde olumlu sonuç alırsınız canım. Gebelik takibimede Nur drumla devam ediyorum. Güzel haberlerini yazarsın okuyorum.

slm arkadaşlar..dün test yaptırdım..sonucum negatif malesef..olmadı..ikinci denemeyi iki ay sonra birdaha yapacaz..sorun eşimin sperm yapısında ve şeklinde..ilaç tedavisi görecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…