arkadaşlar birazdan trensferimi olmaya gidiyorum...işlemi hale hanım gerçekleştircek..dua edin...stres başladı şimdiden...
arkadaşlar birazdan trensferimi olmaya gidiyorum...işlemi hale hanım gerçekleştircek..dua edin...stres başladı şimdiden...
arkadaşalarım öncelikle hepinize tedavinizde olumlu sonuçlar almanızı diliyorum.
Bir iki sorum olacak,cevaplarsanız sevinirim.Bende memorialle acıbadem arasında kararsızım,fiyatı ne kadar?semra hanım ilgileniyormu?metabolomiks ve ımsi sistemi hastanede varmı,bu yönde uygulama yaptıran varmı??
merhaba ,
benim de dün memorial'da transferim oldu .İlk tüp bebek denememiz. Benim yumurta sayım çok azdı ancak çok şükürki 2 tane kaliteliyi yakaladık ve dün işlem transfer ettik Şuan evde dinleniyorum. Memorial'ı herkese tavsiye ederim.Benim doktorum Nur hanım .Çok şeker bir insan .Bize hep olumlu elektrik verdi. Allah razı olsun hepsinden
Biz elimizden geleni yaptık gerisi Rabbime kalmış
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah , hayırlısıyla
buarada transfer sonrası neler tavsiye edersiniz ben evde dinleniyorum yavaş hareket ediyorum..bol sıvı alıyorum.. ama maalesef yarın işe gitmem gerekiyor :1no2:
arkadaşalarım öncelikle hepinize tedavinizde olumlu sonuçlar almanızı diliyorum.
Bir iki sorum olacak,cevaplarsanız sevinirim.Bende memorialle acıbadem arasında kararsızım,fiyatı ne kadar?semra hanım ilgileniyormu?metabolomiks ve ımsi sistemi hastanede varmı,bu yönde uygulama yaptıran varmı??
merhaba ,
benim de dün memorial'da transferim oldu .İlk tüp bebek denememiz. Benim yumurta sayım çok azdı ancak çok şükürki 2 tane kaliteliyi yakaladık ve dün işlem transfer ettik Şuan evde dinleniyorum. Memorial'ı herkese tavsiye ederim.Benim doktorum Nur hanım .Çok şeker bir insan .Bize hep olumlu elektrik verdi. Allah razı olsun hepsinden
Biz elimizden geleni yaptık gerisi Rabbime kalmış
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah , hayırlısıyla
buarada transfer sonrası neler tavsiye edersiniz ben evde dinleniyorum yavaş hareket ediyorum..bol sıvı alıyorum.. ama maalesef yarın işe gitmem gerekiyor :1no2:
Arkadaşlar Eylül ayında başarısız tüp bebek denemesi sonrasında adetim bu ay 3 gün gecikti Normalde çok düzenli 28.günde adet olurum..Aklıma acaba hamilemiyim geliyor kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama tüp bebek sonrası adetler düzensizleşen oldumu ? nekadar bekliyip test yaptırsam acaba ?
Selam gülyüzlüm,
Bende aralık gibi tedavi olmayı düşünüyorum.Adana dan İstanbul a geleceğim ve aynı senin gibi 2 merkez arasında kararsız kaldım.Ne yapıcaz ya biri bize yol göstersin(
Baharnaz bide bisey sorucam.1950 euro + ilaçlar demişsin vede 220 lıra muayene yani toplamda 5.250 cıvarı gibi bir rakam ödediniz sanırım toplamda.Bunun dışında ekstra masraf cıkarıyolar mı yani şu tetkik lazım işte rahim filmi kan tahlili vs. deyip başka ücret talep ediyorlarmı?Veya spermıograma ayrı ucret gıbı...
slm arkadaşlar..
dün trensferim hale hanım tarafından gerçekleşti...ama moralim resmen yerlerde..doktor hiçte iç açıcı konuşmadı..trensfer günü embriyoların gelişimi yavaşlamış..buda şansımızı yüzde 15 gibi azalttı..donduracak embriyomuz kalmadı..transfer etikleri iyi kaliteymiş ama benim ümidim kalmadı...elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor...
sorularımı cevapyalayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,herasles seninle aynı duyguları paylaşıyoruz demekki...ben son kez adana başkentle görüşüp karar vereceğim,yıllardan beri aklımda olan tek yer aslında memorialdi.ama imkan meselesi,yol ve kalacak yerin problem olması...bakalım hayırlısı ne olacak göreceğiz...haberleşelim lütfen...ama memorial için karar verirsek çidere üye olmak mantıklı gibi geliyor........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?