tedavide olan,basliycak olan,sonuc bekleyen arkadaslar hakkinizda hayirlisi.insallah kavusursunuz meleklerinize dualarim sizlerle isteyen herkesle...3.denememde memorial da ilk denememde geldi oglusum..senelerdir cok merkez gezdim..ticarete donusmus artik..2 denememde de baska merkez dondurma geregi bile duymadi..nasilsa yeni ilac yeni islem para..5.gune bile gitmeyi denemediler..cok kaliteli dedikleri 4 embriyo transferinden bile negatif sonuc aldim..oysaki nedeni baskaymisti..iyiki memorial a gittim iyiki Semra hnm la karsilastik..kesinlikle Memorial...
Gozdemmmm sen nasilsin canim..yeni tedaviyi ne zaman dusunuyorsun..insallah bu sefer birakmiycak seni annesi..dondurulmuslarin vardi dimi..sanslisin..benimde var ama sanirim kullanmiycaz..rahim seklimden dolayi erken dogun.gelisim geriligi gibi riskler var..hadi oglum sansliydi saglikla geldi..2.icin o riske giremiycem Allahim bunlara saglik versin,hic olmayanlara versin..iyi bak kendine..
gözdem senin doktorun kimdi canım..
Gözdem haklısın galiba canım merkeze karşı güvende çok önemli.Zaten yaptığım araştırmalar sonucunda da şunu anladım ki Türkiye de 120 den fazla tüp bebek merkezi var.Ve bu sektörede de büyük paralar dönüyor.Yani bu işi sadece maddi amaçlı ve bilinçsiz yapan birçok merkez var.Bunların arasında en elle tutulur ve işini iyi yapan merkezler arasında memorialde var.Zaten bir elin 5 parmağını geçmiyor iyi merkezlerin sayısı ya ne yapalımGerçekten bu büyük oranda kısmet işi.Ben uzun prıtokol deneyeceğim sanırım ve kasım sonuna doğru inşallaj ilk kez meorial ile görüşmemi yapacağım.Ama ataşehirdekini mi tercih etmeliyim yoksa Prof.dr.Semra kahramanın ekibi olan okmeydanını mı kararsızım sence? 
Caım özlüyorum sohbetini ara ara uğra...Bebişin sağlıkla geldi şükür onu bizim içinde kokla...Ben ii olmaya çalışıyorum..Aklıma geldikçe ağlıyorum...Ne biliyim iyiyim heralde..Donmuşlarım var ama dediğim gibi kararsızım...Ya genetik problemden dolayı olduysa diye bekleme sürecimde tahlillerimi yaptırdım..Kasımın sonuna doğru çıkar...Sonuçlar temiz çıkarsa donmuşlarla deneyeceğim belki 15 tatili beklerim..Okuldaki minnoşlarımı da düşünmeme lazım malum...:))
Seni ve bebeğini çok öpüyorum..................
Bende bugün negatif sonuç aldım arkadaşlar. Bu 4. denememdi. Sorun erkek infertilitesi. Memoriala da güvenim kalmadı. Test günüm gelmeden adet oldum, her seferinde olduğu gibi. Çok yoruldum. Artık denemeyi bile düşünmüyorum...
Bende bugün negatif sonuç aldım arkadaşlar. Bu 4. denememdi. Sorun erkek infertilitesi. Memoriala da güvenim kalmadı. Test günüm gelmeden adet oldum, her seferinde olduğu gibi. Çok yoruldum. Artık denemeyi bile düşünmüyorum...
Canım çok geçmiş olsunGercekten cok üzücü bir durum.Allah sabrını versin pes etme sakın.Erkek infertilitesi demişsin ya sayı ve hareket sorununuz mu var?Memorıal de tedavıye baslamayı dusundugumuz ıcın soruyorum canım guvenım kalmadı demişsin.Birde yaş kac sorması ayıp olacak ama rapor cıkartabıldınız mı dıye yaşı sordum? 
Canım arkadaşım 7. denemede ikizlerine 34 haftalık hamile...Söylemesi kolay biliorum ama Allah sabrımızın , emeğimizin karşılığını verir die dua etmekten başka çaremiz yok...
Canım sayı, hareket, morfoloji hepsinde sorun var. yaşım 32. biz rapor çıkartmadık.
cok uzuldum gecmıs olsun bızımde 2.denememız bende cem beye yaptırdım sızde cem beyemı gıtmıstınız
Canım sayı, hareket, morfoloji hepsinde sorun var. yaşım 32. biz rapor çıkartmadık.
Haklısın arkadaşım, ama bu kadar denemede bi hamilelik bile olmayınca umutsuzluğa kapılıyorum.
merhaba arkadaşlar,,,
ben epey bi zaman önce size katılmıştım. bende memorial şişlide tedavimi yaptırıyorum.
bugün toplama yapıldı bende...5 tane yumurta alındı, aslında sadece 4 tane görünmüştü ve 5 alınınca sevindik tabiki.
ama orada oturuken bi der gilerinde bişey okudum kafamı çok karıştırdı....
yeni kanun çıkmış ve kanuna göre en fazla sadece 2 tane embyo transfer olacakmış.
ben yurt dışında yaşıyorum, ve pek de takib edemedim buradaki butür değişiklikleri...
ya ben 41 yaşındayım, bu saaten sonra 2 embryonun pek tutunabileceğini sanmıyorum, zaten şansım çok az....
ve hastane bana daha önce bilgi vermedi, ön göreüşmeye gitmeden direk tedavieye başlamıştık....
acaba sizin bir bilginiz varmı ve sizlerde kaç tane transfer oldu bana yardımcı olursanız sevinirim..
teşekkürlerle
ozean
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?