Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tedavide olan,basliycak olan,sonuc bekleyen arkadaslar hakkinizda hayirlisi.insallah kavusursunuz meleklerinize dualarim sizlerle isteyen herkesle...3.denememde memorial da ilk denememde geldi oglusum..senelerdir cok merkez gezdim..ticarete donusmus artik..2 denememde de baska merkez dondurma geregi bile duymadi..nasilsa yeni ilac yeni islem para..5.gune bile gitmeyi denemediler..cok kaliteli dedikleri 4 embriyo transferinden bile negatif sonuc aldim..oysaki nedeni baskaymisti..iyiki memorial a gittim iyiki Semra hnm la karsilastik..kesinlikle Memorial...
Gozdemmmm sen nasilsin canim..yeni tedaviyi ne zaman dusunuyorsun..insallah bu sefer birakmiycak seni annesi..dondurulmuslarin vardi dimi..sanslisin..benimde var ama sanirim kullanmiycaz..rahim seklimden dolayi erken dogun.gelisim geriligi gibi riskler var..hadi oglum sansliydi saglikla geldi..2.icin o riske giremiycem Allahim bunlara saglik versin,hic olmayanlara versin..iyi bak kendine..

Caım özlüyorum sohbetini ara ara uğra...Bebişin sağlıkla geldi şükür onu bizim içinde kokla...Ben ii olmaya çalışıyorum..Aklıma geldikçe ağlıyorum...Ne biliyim iyiyim heralde..Donmuşlarım var ama dediğim gibi kararsızım...Ya genetik problemden dolayı olduysa diye bekleme sürecimde tahlillerimi yaptırdım..Kasımın sonuna doğru çıkar...Sonuçlar temiz çıkarsa donmuşlarla deneyeceğim belki 15 tatili beklerim..Okuldaki minnoşlarımı da düşünmeme lazım malum...:))
Seni ve bebeğini çok öpüyorum..................

gözdem senin doktorun kimdi canım..

Canım ekip halinde çalışıyorlar..Prensipleri böyle..Bu yüzden beklemiyorsun hiç...Ama hiç biri sana yabancı değil hepsi seni ve sorununu çok ii biliyor..Doktorum Hale Haım ve en az onun kadar destek olan Nur Hanım....İkiside mükemmelllll....

Canım Ataşehirdeki Cem bey acıbademin doktoruydu...Daha çok yeni memorialde.Tam bilemiyorum dolayısıyla yorum yapamıyorum...Okmeydanı memorial temiz,oturmuş,düzenli herkes işini çok ii yapıor..Fazla beklemiyorsun...İlgi çok...Ama Semra Hanım birebir ilgilenmiyor..Ama sorunun olunca ulaşabiliyorsun...Doktorlar için Hale Hanım ve Nur Hanım çok şekerler...

tamam..canim benim uzme kendini..hayirlisini dile..sonucta gebelik elde edilmesi bile umut..dogrusunu dusunuyorsun..sonuc cikinca hersey belli olur..temiz cikarsa dondurulmuslarla dene bencede neden tekrar ilac alip,islemden gecip,stresle bekleyesin ki..insallah temiz cikar..biran once basla pek planlama..dondurulmuslar olursa tedavin kisa surer zaten..gelsin biran once bebisin..kendine iyi ak..bizde opuyoruz..

Bende bugün negatif sonuç aldım arkadaşlar. Bu 4. denememdi. Sorun erkek infertilitesi. Memoriala da güvenim kalmadı. Test günüm gelmeden adet oldum, her seferinde olduğu gibi. Çok yoruldum. Artık denemeyi bile düşünmüyorum...

canım ya çok üzüldüm senin adına..geçmiş ve sağlık olsun...seni çok ii anlıyorum..bizimde erkek infertilitesi..bazen bende karamsarlaşıyorum ama sonra allaha tevekkül edip sakinleşiyorum..moralini yüksek tut..inşallah allah bizlerede nasip edecek..demekki zamanı gelmemiş...sevgiler

Canım arkadaşım 7. denemede ikizlerine 34 haftalık hamile...Söylemesi kolay biliorum ama Allah sabrımızın , emeğimizin karşılığını verir die dua etmekten başka çaremiz yok...

Canım çok geçmiş olsunGercekten cok üzücü bir durum.Allah sabrını versin pes etme sakın.Erkek infertilitesi demişsin ya sayı ve hareket sorununuz mu var?Memorıal de tedavıye baslamayı dusundugumuz ıcın soruyorum canım guvenım kalmadı demişsin.Birde yaş kac sorması ayıp olacak ama rapor cıkartabıldınız mı dıye yaşı sordum?

Canım sayı, hareket, morfoloji hepsinde sorun var. yaşım 32. biz rapor çıkartmadık.

Canım arkadaşım 7. denemede ikizlerine 34 haftalık hamile...Söylemesi kolay biliorum ama Allah sabrımızın , emeğimizin karşılığını verir die dua etmekten başka çaremiz yok...

Haklısın arkadaşım, ama bu kadar denemede bi hamilelik bile olmayınca umutsuzluğa kapılıyorum.

evet bende memorilai tavsiye ederim canim,cunku ben italya da yasiyorum ilk denememz icin randevu aldik 1 ay sonra gidicez burdaki prof. bi doktorumuz var o tavsiye etti memorial i bende arastirdm gercekten teknolojik olarakta iyi bir donanmima sahip hayirlisi insallah

Canım sayı, hareket, morfoloji hepsinde sorun var. yaşım 32. biz rapor çıkartmadık.

Ama canım umudunu kaybetme bak bırsuru guzel ornek var bızler ıcın yasca bızden cok buyuk ve daha zor durumda olanlar var.Allah hepimize sabrımızın meyvesini verecek ben inanıyorum.Sende ınan olur mu pes etme.

Haklısın arkadaşım, ama bu kadar denemede bi hamilelik bile olmayınca umutsuzluğa kapılıyorum.

canım pekı genetık testler fılan yapılıyormus tekrarlayan basarısızlıklarda veya metabolomiks yöntemi uygulanabiliyormuş bunları denemedıler mı ?Yada ne dedıler memorıaldekı doktorların acıklama olarak?

merhaba arkadaşlar,,,

ben epey bi zaman önce size katılmıştım. bende memorial şişlide tedavimi yaptırıyorum.

bugün toplama yapıldı bende...5 tane yumurta alındı, aslında sadece 4 tane görünmüştü ve 5 alınınca sevindik tabiki.

ama orada oturuken bi der gilerinde bişey okudum kafamı çok karıştırdı....

yeni kanun çıkmış ve kanuna göre en fazla sadece 2 tane embyo transfer olacakmış.

ben yurt dışında yaşıyorum, ve pek de takib edemedim buradaki butür değişiklikleri...

ya ben 41 yaşındayım, bu saaten sonra 2 embryonun pek tutunabileceğini sanmıyorum, zaten şansım çok az....

ve hastane bana daha önce bilgi vermedi, ön göreüşmeye gitmeden direk tedavieye başlamıştık....

acaba sizin bir bilginiz varmı ve sizlerde kaç tane transfer oldu bana yardımcı olursanız sevinirim..

teşekkürlerle
ozean

Evet ne yazık ki yeni hükümetin verdiği bir karar ile çogul gebelikleri engellemek için 30 yaş altına tek 35 yas ustune 2 embrıyo transfer edilmesi kararı alındı.Hazıran 2010 dan beri kanun bu sekılde yururluge gırdı ve kesınlıkle hıcbır esneklık yok.Eger yurt dısında ısenız belkı yurt dısında farklı bır prosedur uygulayıp daha fazla transfer gerceklestırebılırler.Hayırlı tevadiler dilerim.

@ herasles

teşekkür ederim....

ya tedaviye başladık bi kere.. ve geçen sene olumlu geçmişti memorialde, bi oğlumuz var elh.

ve maddi olarak da türkiye uygun.

ama doğrusu tekrar gerekirse beşka bir alternatif düşürüm, çünkü benim yaşım fark ediyor 2 veya 3 embryonun transfer edilmesi diye biliyorum ben.

slm
ozean

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…