sana sorum semra hanım için ek ücret ödedin mi
ona randevu içn zorladın mı
ben o da bi görsün istiorum 5-6 güne regl olacağım
başlayacak tedavim
Crafty,
Ben bundan bir hafta önce randevu aldığımda kime gitmek istiyorsam onu söyledim.Zaten onların sisteminde 2 doktorla görüştürüyorlar.Birincisi Nur hanım idi.O benimle ilgili verileri topladı,muayenemi yaptı ve dosyam Semra hanıma gitti.Semra hanım beni görüşmeye çağırdı, nasıl bir sistem uygulanacağını söyledi. Heçşire ilaçlarımı nasıl kullanacağımı güzel güzel anlattı ve direkt muhasebeye gittik.Muhasebe tedavi masrafını anlattı oradan da başka bir kişi de bize ilaç masrafımızı izah etti ve tüm bunlar için sadece 1 tane muayene ücreti ödedik.Bu arada Çider üyeliği de geçerli haberiniz olsun.Ben üye olsaydım eğer o ücreti vermeyeceğimi öğrendim...
e çider bana memorial anlaşmamız bitti dediii
ne alaka şimdi
yarın bidaa ariim ben çideri
akadaşlar kimse bana cevap yazmayacak mı benim kromozomlarda sorun var ve ankaradaki çoğu yer para için bu işi yapıyorlar memoriali önerirmisiniz
Çider konusunu bilemiyorum canım. Kısa protokol konusunda hiç soru sormadım açıkcası.Yani bence buna en iyi doktorlarımız karar verir.Mutlaka bunu tercih etmelerinde gerçekçi bir neden vardır.Uzman onlar... protokol uzunluğu veya kısalığı konusunda yorum yapacak veya sonuç çıkartacak bilgim ve tecrübem yok açıkcası...
akadaşlar kimse bana cevap yazmayacak mı benim kromozomlarda sorun var ve ankaradaki çoğu yer para için bu işi yapıyorlar memoriali önerirmisiniz
genel olarak uzun protokol daha başarılı oluyor diyor herkes
ben müstecep beye sorduğumda bizdeki başarı oranı eşit dedi. Bakalım cnm yaaa
çıktık bi yola ne deseler uyacağız, en iyi merkezlerden biri neticede
benim senden daha önce başlayacak sanırım tedavi yazarım sana tatlım
sağol cevapların için de
sevgiler
Çideri de araştırıp sana yazacağım. 1900 euro 1600 euroya fln düşüyorr üyelikte
belki yararlanmak istersin
Derviş bende 25.haftama girdim canım. Tansiyon hapı kullanıyorum günde 3 ve troit hapı günde 1 kez kullanıyorum canım. Biraz daha sabır az kalmış inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Bebek istiyoruz ek gıda için bir püf vereyim belki biliyorsundur kursta hocamız söylemişti. canım bal çilek domates şimdilik verme, diğer vereceğin gıdalarıda günlere böl mesela bir gıdayı haftanın 3 günü ve 1 hafta veya 10 gün sonra tekrar 3 gün ver haftanın hergünü aynı gıdaya yüklenme böyle bir dönüşüm kur canım. Ek gıdalar yarasın oğluşuna maşallah.
kızlar merhaba benim bügün transferimin 7. günü ama çok korkuyorum 2.günden beri belim çok ağırıyo ve adet ağrısı gibi sancım oluyor sizce bu durum normalmi aranızda böyle olan varmı?
hayirlisi olsun insallah bebisin seninledir.benim de boyle olmustu.hamilelik boyunca da her ay regl donemimde ayni belirtiler oldu.normal yani.bu tutunmadi anlamina gelmez.az kalmis sabir ve dua ile.
aylin06 selam benim eşimde sayı, hareket, morfoloji bozuktu kromozom analizini uygun gördüler eşim kan testi yaptırdı eğer bir sorun çıksaydı her embriyoya farklı bir işlem yapuılacağını drumuz izah etmişti çok şükür öyle bir şey çıkmadı.
Merkezle bir görüş istersen yardımcı olurlar İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sağlıkla
crafty ve yeniden benimde yaş 38 oldu bizede kısa protokol uygulandı bilginiz olsun diye yazdım. İnşallah tedavilerinizden güzel haberler alırız.
benimde 3.denememde geldi oglum..donem donem yorulsakta bebek ozlemi bizi tekrar umutlandiriyor.dilerim bu son denemen olur.sagol oglum kollarimda cok sukur 6 aylik oldu darisi sizlere.ay çok sağol bu bana moral oldu inşallah tutmuştur.bu benim 3.cü denemem çok yoruldum allah herkesin yardımcısı olsun.bebek istiyoruz okudum sende hamilesin herhalde allah sanada yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
cnm selammm
benim de yaş 28
kısa protokol nasıl oluyor birazcık açar mısınnn
bebek istiyoruz benim kontrolüm yarın canım.
meder benimde sancılarım olmuştu, kuyruk sokumu ağrısı ve her ay regl sancısı gibi sancılarım olmuştu regl dönemine denk gelen tarihte ve yumurtlama dönemlerinde... şimdi 6.ayımdayım ne zaman neremin ağrıycağı karıştı, başak şeyleri dinlemekten onları dinleyemiyorum :) ama için rahat olsun inşallah pozitif sonucu görür ve bebişine kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?