Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

sen git görüş canım,
sperm sorunu ise bence çok doğru bir karar
dr unuz kim? Kimden randevu aldın

İlk önce Mustafa bey ile gorusecemisiz, sonra semra Hanim ile randevumuz. Ben özel bir secim yapmadım,aradi semra Hanım'dan randevu istiyorum dedim önce Mustafa bey ile görüşeceksiniz dediler...

İlk önce Mustafa bey ile gorusecemisiz, sonra semra Hanim ile randevumuz. Ben özel bir secim yapmadım,aradi semra Hanım'dan randevu istiyorum dedim önce Mustafa bey ile görüşeceksiniz dediler...

iidir die duydum mustafa bey için hayırlı uğurlu olsun canım

iidir die duydum mustafa bey için hayırlı uğurlu olsun canım

Bu topic den okuduğum kadarıyla kötü doktor yokmuş orda, önemli olan ekip o da en iyisi memorialdan diye anladım. İcim daha da rahat etti. Çok teşekkür ederim, hepimiz için en hayırlısı ne ise oyle olsun inşallah.. Allah kimseyi evlatla ve evladiyla imtihan etmesin... Sen ne asamadasin? Sorununuz ne idi??

ben embriyolog&labarant ı çok beğendim en önemlisi onlar
dr lar ilaç dozu için önemli, o konuda da ekip halinde çalışıolarmış
transfer önemli bide onu da zaten güvenç bey ya da hale hanım yapıyor 10 numara ikisi de :)

kızlar kadinlar günümüz kutlu olsun.. sağlıkla Allah anneler gününü de kutlamayı nasip etsin..

yeni tedaviye başlayan , randevu alan arkadaşlar var sanırım, şimdiden hayırlı olsun..herşey gönlünüzce olsun..
Tarcin Mustafa bey benim de doktorum, çok çok iyi bir doktor, şimdiden hayırlı olsun, zaten arkadaşların da dediği gibi ekip halinde çalışıyorlar, ilaç dozuna falan ekip olarak karar veriyorlar..önemli olan ekip memorial'da..
buarada opu (yumurta toplama )işlemi 15 dakika falan sürüyor, narkozlu oluyor crafty'nin dediği gibi, ama transfer muayene gibi gerçekten de, narkoz vermiyorlar, zaten o anı yaşamak da gerek bence...ama sanırım kişinin isteğine göre narkoz verebiliyorlar diye biliyorum, doktorlara sormak gerek..yumurta toplamayı ve transferi o gün sıra hangi doktordaysa o yapıyor, mutlaka Hale hn ya da Güvenç bey değil.. ama hangisi yaparsa yapsın önemli olan labaratuar ve embriyologlar tabii..

benim dr um güvenç beydi ben o yapsın diyince zaten hale hanım ya da güvenç bey yapıyor işlemi dediler. Değişmiş olabilir belkim

1950 euro+ilaçlar ( ilaçlar uygulanacak tedaviye ve kişiye göre değişiyor ,1,5- 2 civarı da ilaçlar tutuyor)

Selam

Tedavide olan, sonuç bekleyen ve başlıycak arkadaşlar inşallah bebişlerinize kavuşursunuz.
OPU da 15 dk uyutuluyorsunuz hemen uyanıyorsunuz, tarnsferde uyutulma olmuyor zaten idrarada sıkışık oluyorsunuz. Birde kısa süren bir işlem. Ayrıcada uyanık kalmayı tercih edersiniz o an için sanırım.
Drum Nur hndı. OPU mu Güvenç bey yaptı, tarsnfermide Güvenç bey yapıcak dediler, ben kendi drumu Nur hnmı istedim o yaptı. Sıra yada nöbet olaylarını tam bilmiyorum ama dr tercihimide kendim Nur hn olarak seçmiştim.
İnşallah güzel haberler alırsınız.

merahabalar bı sorum olcaktı. transfer işlemınde eşinizde yanınızda olabılıyomu. izin verıyolarmı

merahabalar bı sorum olcaktı. transfer işlemınde eşinizde yanınızda olabılıyomu. izin verıyolarmı

Hayır canım almıyorlar...Sadece transferden hemen önce embriyo hakkında bilgi veriliyor eşinız o zaman yanınızda oluyor...Sonra çıkartıyolar...Çünku transfer yapılırken bir sürü insan sırada bekliyor ve yarı çıplak...Elbiseleri biliyorsunuz...Onun için erkeği içeri almazlar canım + almasınlarda...Çok hoş bir görüntu olmaz erkek için...15 dakika sürüyor...Benim transferimi güvenç bey yaptı...Girmem çıkmam hepsi 15 dakika...Rahat olun...Sakince girin çıkın

kızlar merhaba bugun 14,00 te memorıale gıttım. dr hale hanımla gorustum. tedavıye basladık. gonol f verdıler. ılkını bu aksam yaptık. kısa protokol olcak. sıze sormak ıstedıgım bı soru var. hormon tahlıllerımı yarın sabah gıdıp yapmamı ıstedıler. ama tahlıller fıyata dahıl dıl dedıler. sızlerınde boylemı oldu...
ve cok korktugum ıcın hale hanım transferımı narkozla yapacagını soyledı. bu benım ıcın guzel bı haberdı.. bugun orda olan varmıydı aranızda... ben pazartesı sabah 9 da tekrar gıtcem. benımle aynı zamanda gıtcek varsa lutfen tanısalım orda. adım melek..

tsh lar vs ise benimki fiyata dahildi cnm.+ transfer hiç ama hiç korkulacak bişi değil bence yaşayacağın en güzel şey pıt diye kayıyor meleğin içine onu ayık ve dualarla karşıla
düşün bu dediğimi :)
2 günde bir muayene olacaksın orda ne kadar canın yanıyorsa transferde o kadar bişi

canım serolojık testler yazıyo. hbs ag -- antı hcv---- antı hıv----- rubella ıgc ve tam kan sayımı. bugun benden proklatın t4 ve tsh aldılar bu 3 u fıyata dahılmıs. ama ukarda yazdıklarım dahıl degılmıs. yada benmı oyle anladım. bana yardımcı olurmusun. sendende ıstemıslermıydı

tamam sen hormon diyince ben dedim dahil diye. Bu testler dahil değil, memorialde yaptırmayın(eşinden de istemiştir) 1000 liraya yakın tutuyormuş Okmeydanı SSK ya ya da başka bi ssk ya git sen kadın doğuma eşin ürolojiye söyleyin ne istediğinizi hemen yazıyorlar ben orda yaptırdım sabah erken al randevu ama çok kalabalık olmadan hallet

sagol canım tesekkur ederım

Melek bu testleri biz de dışarıda yaptırdık, üniversite hastanesinde.. memorialda bu testler pahalı oluyor.. şimdiden bol şans.. transfer konusunda crafty'e kesinlikle katılıyorum, o anı bence yaşa, yumurta toplama gibi düşünme, o daha ağrılı, daha zor, ama transfer muayene gibi sadece o kadar birşey hissediyorsun, o anda dua edip o anı yaşamak güzel, bence de bir düşün...

Melekköse bende, eşimde o istenen testleri dışarda yaptırdık devlet hastanesinde, ayrıca bencede transferde uyanık olup bebeğini dualarla hissetmenden yanayım. İnşallah bebeğine kavuşursun canım.

arkadaşlar bende testlerin hepsini cihangir lab. yaptırdım genetik test dahil sadece sperm testini memorıal de yaptırmanı istiyorlar oda sanırım 130 civarındaydı.benim diğer testler 550 tuttu ama en uygun yer burasıydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…