Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaşlar merhaba benim tedavim 3 ay sonrasına ertelendi çünkü morfoloji 0 çıktı nur hanım aradı semih beye yönlendirdi o da ilaç verdi 3 ay yapamıyoruz ben çok hazırlamıştıım kendimi moralim çok bozuldu

Canım bizim de morfoloji sıfırdı..Haziranda memorialde tüp bebek tedavisi gördüm..Sonuç pozitifti ancak bebeği kaybettik...Sonra eşim tedavi gördü ve doğal yoolla hamile kaldım.:herşeyde bi hayır vardır..Sakın üzülme....

nerde ve nasıl bir tedavi gördünüz?

teşekkür ederim arkadaşım bizi hiç araştırmadan direk microenjeksiyon dedi diğer merkezler 2 negatif denemem oldu o yüzden güvenemiyorum ama inşallah iyi gider.Senin adına çok sevindim inşallah bizim de olur sağol

gulsah85 canım hayırlısı belki tedaviyle güzel sonuçlar sürpriz sonuçlar alıcaksınız kimbilir
İnşallah 3 ay soınra güzel haberlerini alırız.

"dervis" güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.
çok şükür allahıma + sonuç gördük allahım inşaallah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip eder.
yeni başlayacak arkadaşlar moralinizi yüksek tutun allahım evlat nasip ettiysen mutlaka bir şekilde olacak, kendinizi yıpratmayın.
allahım hepimize inşaalah evlat mutluluğunu yaşatır.

arkadaslar memorıalde tedavı olan yokmu yaaaaa
benıım yarın catlatma ıgnem yapılacak. pazar sabahda yumurta toplama işlemım. tedavım kısa surdu
11 martta basladım. 7 tane yumurtam var. yetermı acabaaa

benıım yarın catlatma ıgnem yapılacak. pazar sabahda yumurta toplama işlemım. tedavım kısa surdu

ben 1 ay sonra tedavime başlıycam.7 tane yumurtan olması iyi.kafanı bunlara takma.Allah nasip ettikten sonra 1 tanede olsa tutar.moralini yüksek tut.iyi haberlerini bekliyoruz.

ben 1 ay sonra tedavime başlıycam.7 tane yumurtan olması iyi.kafanı bunlara takma.Allah nasip ettikten sonra 1 tanede olsa tutar.moralini yüksek tut.iyi haberlerini bekliyoruz.

hayırlı olsun canım. benım transferıım narkozlu olacak. cnku muanede bıle canım acıyor. doktorum kendı ıstedı daha rahat edersın dedı.Allah yardımcımız olsun

Melekkose hayırlı olsun tedavin.

benimde kısa sürmüştü. önemli olan sayısı değil kalitesi boşmu dolumu canım, benim 5 tane toplanmıştı 2 si boş çıktı diğer 3 ünden 2 si döllendi 2 si tarsnfer oldu, birisi tuttu. Allahıma şükürler olsun. İnşallah yumoşların güzel güzel döllenirler, Sağlıkla bebiş/lerini kucağına alırsın. İçin rahat olsun bol bol dua et.

merhaba canım ben ataşehir memorıalde tedavi oldum bugün transferimin 6.günü perşembe test yaptırıcam yeter canım yumurtan inş pozitif olur sonucun

kızlar nerelerdesiniz.çokk canım sıkılıyo kimseler yok kaç gündür.

Selam
valla burdayiz ama galiba baskalari yazsin diye bekliyoruz. Ben suan bisey yazamiyorum cünkü kromozom analiz sonuclarini bekliyoruz. Ve esime 3 aylik bir tedavi vitamin tedavisi uykulaniyor Sonuc olarak TESE yapilacagini söyledi Almanyada ki doktorlar. MikroTESE istedim biz yapmiyoruz dediler Türkiyedeki Doktor Semih Bey MikroTESEnin daha iyi oldugunu söyledi. Yani yazin ucuyoruz ve Tedaviye basliyoruz. Benim ilac tedavim basladiktan sonra yumurtalar toplanmadan esime MikroTESE uygulanacak. Bendeki gelismeler simdilik bu kadar. Kendinize cok iyi bakin.

dun yumurta toplama işlemım oldu. 9 tane toplandı. bugun aradım 2 si bos cıkmıs. 6 tanesıde mıkroenjeksıyonla dollenmıs. sımdılık ıyı dedıler.

Merhabalar,
Tedaviye baslamis,basliyacak olan anne adaylarina hayirli olsun..
Bebekdls sonuc gunune az kalmis..insallah bebegin seninledir.
melekkose yumoslarin iyi durumda.gerekli olan 1 tane kaliteli..insallah tutunur annesine..
Dervis,baharnaz sizler ne durumdasiniz?gecmise bakamadim..hersey yolundadir umarim..

benimde adetim geçti kızlar.karnımın altında kasılmalar oluyo.en son aşılama denemiştik tüp bebek tedavisi için raporumun çıkmasını bekliyodum da biraz şaşkınım.eşime keçi boynuzu kürü almıştım onu içiriyorum.bi de tedaviden sonra böyle hamile kalanlar oluyo mu ya çatladım valla paylaşmak istedim sizinle de inşallah hayırlısıyla olur.çok heyecanlıyım kızlarrrrr

maalesef canım bu sefer de olmadıııı kısmet değilmiş naapalım yapacak bişeyimiz yok

Selam canim
Rabbim insallah kuzunu tez gunlerde göndersin Boyle olan coook tedavi oluyorlar olmuyor sonra RABBIM GONDERIYOR MUCIZESINI hakkinda hayirlisi olsun canim ALLAHIM TUM ISTEYENLERIN KUCAKLARINI DOLDURSUN INSALLAH aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…