arkadaşlar merhaba benim tedavim 3 ay sonrasına ertelendi çünkü morfoloji 0 çıktı nur hanım aradı semih beye yönlendirdi o da ilaç verdi 3 ay yapamıyoruz ben çok hazırlamıştıım kendimi moralim çok bozuldu
Canım bizim de morfoloji sıfırdı..Haziranda memorialde tüp bebek tedavisi gördüm..Sonuç pozitifti ancak bebeği kaybettik...Sonra eşim tedavi gördü ve doğal yoolla hamile kaldım.:herşeyde bi hayır vardır..Sakın üzülme....
nerde ve nasıl bir tedavi gördünüz?
Canım bizim de morfoloji sıfırdı..Haziranda memorialde tüp bebek tedavisi gördüm..Sonuç pozitifti ancak bebeği kaybettik...Sonra eşim tedavi gördü ve doğal yoolla hamile kaldım.:herşeyde bi hayır vardır..Sakın üzülme....
arkadaslar memorıalde tedavı olan yokmu yaaaaa
benıım yarın catlatma ıgnem yapılacak. pazar sabahda yumurta toplama işlemım. tedavım kısa surdu
11 martta basladım. 7 tane yumurtam var. yetermı acabaaa
ben 1 ay sonra tedavime başlıycam.7 tane yumurtan olması iyi.kafanı bunlara takma.Allah nasip ettikten sonra 1 tanede olsa tutar.moralini yüksek tut.iyi haberlerini bekliyoruz.
arkadaslar memorıalde tedavı olan yokmu yaaaaa
benıım yarın catlatma ıgnem yapılacak. pazar sabahda yumurta toplama işlemım. tedavım kısa surdu
11 martta basladım. 7 tane yumurtam var. yetermı acabaaa
kızlar nerelerdesiniz.çokk canım sıkılıyo kimseler yok kaç gündür.
Merhabalar,
Tedaviye baslamis,basliyacak olan anne adaylarina hayirli olsun..
Bebekdls sonuc gunune az kalmis..insallah bebegin seninledir.
melekkose yumoslarin iyi durumda.gerekli olan 1 tane kaliteli..insallah tutunur annesine..
Dervis,baharnaz sizler ne durumdasiniz?gecmise bakamadim..hersey yolundadir umarim..
benimde adetim geçti kızlar.karnımın altında kasılmalar oluyo.en son aşılama denemiştik tüp bebek tedavisi için raporumun çıkmasını bekliyodum da biraz şaşkınım.eşime keçi boynuzu kürü almıştım onu içiriyorum.bi de tedaviden sonra böyle hamile kalanlar oluyo mu ya çatladım valla paylaşmak istedim sizinle de inşallah hayırlısıyla olur.çok heyecanlıyım kızlarrrrr
maalesef canım bu sefer de olmadıııı kısmet değilmiş naapalım yapacak bişeyimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?