Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

amin canım o kadar heyecanlıyım ki daha olmadı ödüm kopuyo tuvalette kırmızı görcem diye

Allahim sabrini kat kat versin canim.Ben inaniyorumki bunca cabanin karsiligini rabbim verecek insallah oyle guzel anliyorumki sizleri inanin bir ceken olaraktan herzaman duamdasiniz sevgiler

çok sağol nilciğiimmm gerçekten moral verdin bana bugün biraz daha iyiyim artık kendimi toparlamam gerekiyo inş 4.denememiz de alırız güzel sonuç dondurulmuşlarla denicez bu sefer

kızlar merhaba hastalandım sonunda bu sefer belki kendiliğinden olmuştur diye çok umutlanmıştım ama olmadı.kısmet işte önümüzdeki ay tüp bebeğe gidicez başka çare yok galiba.off offfff

kızlar yine kimseler yok.yeni denemesi olan arkadaşlar yok mu niye bişeyler paylaşmıyorsunuz.ben kısmetse önümüzdeki ay gidicem.kendinizden haberler verin kızlar merak ettim valla:)

bu gün memorıal de tedaviye başladım başka orda tedavi gören varmı?

hangisinde canım ben ataşehirde 28 şubatta başladım ama geçen pazar negatifle sonuçlandı 4.denememizi dondurulmuşla yapıcaz nisan ortasında gene ataşehir memorıal dee inşallah

kızlar bende başlıycam okmeydanında önümüzdeki ay allah kısmet ederse.hepimiz iyi haberler alırız inşallah kızlar.kendinize iyi bakın.moralinizi yüksek tutun olur mu öpt

ben de nisanda başlayacağım tedaviye 3. tedavim olacak daha önce başka yerde yaptırdım negatif sonuçlandı. 2 ay önce memoriale gittim görüşmeye dr. aynur erşahin muayene etti sonra semra hocayla görüştük ofis histeroskopi önerdiler. şimdi onu yaptıracağım önümüzdeki ay adetimle birlikte 3. ye başlayacağız

hayırlı olsun canım.bende tedaviye başlıycam.ama nisanmı mayısmı olsun karar veremiyorum.benimde ofis histereskopi olucak.bu ay olursa cuma ofis histereskopi yaptırmam lazım.senin ne zaman

Merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.size bir sorum olacak.memorıal de tüpbebek yaptırıp tutan varmı aranızda veya duyduklarınız var mı?hastane konusunda kararsızız da...teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.size bir sorum olacak.memorıal de tüpbebek yaptırıp tutan varmı aranızda veya duyduklarınız var mı?hastane konusunda kararsızız da...teşekkürler.

canım hoşgeldin aramıza evet yaptırıpta tutan var tabiki allah izin verirse seninki de tutar inşllah canım.bende merkez araştırıyorum aylardır ve memorial da karar kıldık eşimle.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.çok iyi bi merkez olduğunu duyuyorum herkesten.hatta merkezler arasında en iyisi ben 3 kez aşılama oldum ama tutmadı.aşılamayı yapan doktorum da memorialı tavsiye etti ben de zaten araştırmıştım.önümüzdeki ay gidicem allah kısmet ederse.tedavinde allah kolaylık versin canım.

hepinize iyi aksamlar arkadaslarrrrrr.

benda araniza yeni katiliyorum ve memorial ve umut tup bebek arasinda kararsiz kaldik. .dr nur hanim ve dr semra hanim hangi hastanede bakiyor sislide mi okmeydaninda mi bakiyor bir bileniniz varmi?lutfen yardimci olun bana arkadaslar????

şişli ve okmeydanı dedikleri hastane aynı hastane zaten cnm
Okmeydanı SSK nın aşağısındaki memorialde ikisi de

Aslında bu konuda en deneyimli merkez ve doktorlar hakkında bilgileri olanlar paylaşırlarsa güzel olur.Mesela şehir dışında takibini yaptırıp, toplama ve transfer işlemlerini cem beye yaptırpı başarı elde eden var mı

ben paylaşayım
erkek infertilitesi ile gittik memorial e
Güvenç bey ile başladık herşeyi o yaptı OPU&Transfer dahil
Çok şükür pozitif sonuç.

cevabın için çok teşekkürler. Bizde de aynı sorun var.Değerler nasıldı acaba?(sperm sayı ve hareketlilğiği) Ne zaman tedaviye başladınız?Kısa tedavi mi uygulandı?Ve ilk denemeniz başarılı sonuölandı herhalde..Maşallah..İnsallah en güzel sekilde sonuçlanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…