Selam canim
Rabbim insallah kuzunu tez gunlerde göndersin Boyle olan coook tedavi oluyorlar olmuyor sonra RABBIM GONDERIYOR MUCIZESINI hakkinda hayirlisi olsun canim ALLAHIM TUM ISTEYENLERIN KUCAKLARINI DOLDURSUN INSALLAH aminnnnnnn
Allahim sabrini kat kat versin canim.Ben inaniyorumki bunca cabanin karsiligini rabbim verecek insallah oyle guzel anliyorumki sizleri inanin bir ceken olaraktan herzaman duamdasiniz sevgiler
bu gün memorıal de tedaviye başladım başka orda tedavi gören varmı?
bu gün memorıal de tedaviye başladım başka orda tedavi gören var
mı?[/QUO
tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın acaba memorialde tedavi ücreti ne kadar?
bu gün memorıal de tedaviye başladım başka orda tedavi gören var
mı?[/QUO
tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın acaba memorialde tedavi ücreti ne kadar?
cnm raporsuz
1900 euro + ilaçlar
ben de nisanda başlayacağım tedaviye 3. tedavim olacak daha önce başka yerde yaptırdım negatif sonuçlandı. 2 ay önce memoriale gittim görüşmeye dr. aynur erşahin muayene etti sonra semra hocayla görüştük ofis histeroskopi önerdiler. şimdi onu yaptıracağım önümüzdeki ay adetimle birlikte 3. ye başlayacağız
Merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.size bir sorum olacak.memorıal de tüpbebek yaptırıp tutan varmı aranızda veya duyduklarınız var mı?hastane konusunda kararsızız da...teşekkürler.
hepinize iyi aksamlar arkadaslarrrrrr.
benda araniza yeni katiliyorum ve memorial ve umut tup bebek arasinda kararsiz kaldik. .dr nur hanim ve dr semra hanim hangi hastanede bakiyor sislide mi okmeydaninda mi bakiyor bir bileniniz varmi?lutfen yardimci olun bana arkadaslar????
şişli ve okmeydanı dedikleri hastane aynı hastane zaten cnm
Okmeydanı SSK nın aşağısındaki memorialde ikisi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?