cevabın için çok teşekkürler. Bizde de aynı sorun var.Değerler nasıldı acaba?(sperm sayı ve hareketlilğiği) Ne zaman tedaviye başladınız?Kısa tedavi mi uygulandı?Ve ilk denemeniz başarılı sonuölandı herhalde..Maşallah..İnsallah en güzel sekilde sonuçlanır..
İnşallah cnm
valla 5 milyon la 13 milyon arası değişkendi değerler. 25 ocak da başladık
kısa protokol uygulandı
Çok soru sordum ama meraklı ve endişeliyim biraz.Transferden sonra ağrı kanama vs. bir sıkıntı oluyor mu? Ha bir de maliyet ne kadar oldu acaba?Ben tekirdağdan gelicem. Ve yumurta takiplerimi burdan bir doktor yapıcak.Yalnızca yumurta toplama ve transfer memorial ataşehirde yapılcak. Umarım problem çıkmaz
senin yerinde olsam şişlidekine giderim, 1
valla ne transferse ne opu da hiç canım acımadı çok rahattım
benim 7 bine fln geldi ama 2 doz az ilaç aldım ben
her zaman da her istediğini sor cnm biz de başkalarına sora sora öğrendik
Canım, benim burdaki doktorum memorial'den cem demirel ve başka hastanelerden birkaç isim daha verdi, bu doktorları tanıdığı için takibi daha kolay olur diye sanıyorum. Forumlardan gördüğüme göre Cem beyden genelde memnunlar. Takibi burda yaptıracağım için çok fzla doktor şansım yok. Yumurta toplamadan önce yaklaşık kaz kez kontrol vb için gidiliyor? Acaba burdan takip yerine her seferinde istanbula mı gitsem diye düşünüyorum bazen?Ha bu arada kaç embriyo transfer edildi sana?
opu dan önce 2 günde 1 gittim son dönem hergüne indi cnm
Cem bey de ii dir heralde onun da adını ii duydum ben
embriyo için ise sayı vs senin oluşacak yumurta döllenecek embriyo yaş deneme sayısı ve dr ile doğru orantılı :)
canım hoşgeldin aramıza evet yaptırıpta tutan var tabiki allah izin verirse seninki de tutar inşllah canım.bende merkez araştırıyorum aylardır ve memorial da karar kıldık eşimle.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.çok iyi bi merkez olduğunu duyuyorum herkesten.hatta merkezler arasında en iyisi ben 3 kez aşılama oldum ama tutmadı.aşılamayı yapan doktorum da memorialı tavsiye etti ben de zaten araştırmıştım.önümüzdeki ay gidicem allah kısmet ederse.tedavinde allah kolaylık versin canım.
Çok teşekkür ederim canım.inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız.senin problemin neydi?Yada bebek var mı tedavi mi oluyorsun?
eşimde sperm sayısında düşüklük var ama ben henüz gitmedim ama çok araştırdım memorial da karar kıldık.bakalım inşallah hayırlısı erkek infertilitesin de çok iyilermiş diye duydum.allah hayırlısıyla kucaklarımıza birer bebiş verir inşallah
merhaba canım ben cem beyin hastasıyımm kendisinden gayet memnunum iyi geceler
cem bey ataşehirdeydi galiba değil mi?
evet ataşehirde canımm
ne zaman başladın ne aşamada tedavin canım bi de raporlu mu gittin.çok oldu galiba sorularım
ben cem beyin eski hastasıyım acıbademden ilk denememiz başka drdaydı olmadı 2.denememiz cem beyle acıbadem kadıköyde iken oda olmadı 3.denememiz 10 gün önce gene negatifle sonuçlandıı ama önce allahıma sonra cem beye sonsuz güveniyorummm olana kadar ona devam edicez inşş.. maalesef rapordan yararlanamıyoruz şartlarımız uymuyo çünkü önümüzdeki ay yaniii nisan 15 gibi dondurulmuşlarla yola devam edicez işte böleeee arkadaşım sen ne aşamadasın
benimde aynı sayılır.bizde 3 kez aşılama denedik ama eşimin sperm sayısı düşük olduğu için tutmadı.üniversite hastanesinde denediğimiz için rapor hazırlıyorlar.yani anlıycan tüp bebek denemedik ama aşılama bile yetti diyebilirim.ama tüp bebekte şans daha fazlaymış sanırım.ne bileyim allaha emanet işte:)))
tabikide tüp bebkte şans daha fazla canım sonuçta tüpte embriyo oluşuyo en az 8 hücreliyken de transfer oluyo aşılama da şans gerçekten çok düşük bizim sorunumuz da sizin gibi o yüzden bize hiç aşılama önermediler boşuna zaman kaybı olur dediler ama ilk tüp denememde yumurtalarım erken çatladığı için mecburen aşılamaya dönmüştük ama olmamıştı raporun varsa masrafın çok daha az olur canımm inş ilk denemende hamile kall emii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?