canım iyi akşamlar,
şimdiden hayırlı olsun..maşallahhhh...şimdi birkaç sey sormak istiyorum.5. gün embriyosu transfer edildi sanırım.Buna neye göre karar veriliyor?Yani, genelde 5. gün embriyolarının tutunma olasılığının daha yüksek olduğunu duyuyoruz hep.Bizim isteğimize göre olmuyordur herhalde değilmi?
embrıyoların kalıtesıne ve fazlalıgına gore karar verılıyor. mesela benden 9 yumurta topladılar 6 embrıyom oldu ve hepsı ıyı kalıtede oldugu için 5 gunu bekledıler. yanı bız karar veremıyoruz canım
cevabın için çokk teşekkürler..bir de, bende görünürde hiçbir sorun yok.yumurta rezerviminde iyi oldugunu söylediler. ancak sperm sayısı ve hareketliiği tam sınırda. Bu durumda umarım sansım olur. Sizde de benzer bir sorunmu vardı canım acaba?kusurabakma biraz ayrıntılı oldu ama..önümüzdeki ay ben de başlıycam tedaviye. biraz heyecanlıyım anlıycagın.hamile kalmanın bu kadar zor olacagı hiç aklıma gelmemişti.Bu zamana kadar hamile kalırsam diye korktum durdum. Şimdi de ugrasıp duruyoruz işte...
bızımde sebepsizdi hersey normaldı. asılama denedık olmadı. en sonunda tum cesaretımı toplayıp bır anda karar verdık ve gıttık. tedavıden cok korkuyodum. ama korktugum kadar degılmıs. ben transferımıde anestezıyle yaptırdım. zaten yumurta toplamada anestezıyle oluyo. doktorum hale hanımdı ve cook ıyı anlayıslı bı doktor. 15 gunde bıtttı tedavım. ınsallah sende ılk denemede hamıle kalırsın tatlım. ben 4 yıl ugrastım. keske bastan yaptırsaymısım. zaten tedavı surecı hemen bıtıveriyo. sadece sabret ve dua et guzelım. ıyı haberlerını beklıyorum. kendıne ıyı bak
Canım, opu ve transferi cem bey mi yapıyor?Ben de mayısta regl olunca başlıycam insallahh
mai cim nerdesin ben dayanamadım 9. gün yani biraz önce test yaptırdım değerim 41 çıktı çok şaşkının cnm pazar testi tekrarlıycam bakalım 2 ye katlarsa heralde aklımda daha bi şüpe kalmayacak pazar günü yazıcam sana cnm yine.......
evet canım bizzat kendisi yapıyorr kontrollerimi de hep o yaptıı sana da hayırlı tedaviler diliyorum
slm arkadaşlar bende mayıssta başlıycam inşlh..hepimiz hamiş oaluruz ne zor bi sınavdayız rabbim HEP İMİZİN OLSUN........
merhaba pikocuuu tedavin hayırlı olsunnnn
Canım 2 gündür senden haber bekliyorum sende ses seda yok...Meraklandım...İnş. kötü bir haber yoktur...
cnm giremedim bi kaçgündür en son bugün test yaptırdım asıl yaptırmam gerekn gün test günümde bu gündü zaten ama ben dayanamayıp önceden başladım biliyosun.bugün 216 çıktı değerim doktor önceki testlerimi saymadı bugünkü asıl dedi o yüzden 2 gün sonra için tekrar test istedi:) şimdilik herşey yolunda 3 hafta sonra gidicekmişim hem kese hem kalp atışı için 3 hafta nasıl geçer bilmiyorum artık.
bu arada sana tekrar tekrar teşekkürlerimi gönderiyorum cnm senin katkınla verdiğin cesaretle önerinle gittim şimdi bende senin gibi mutluluğu yaşıyorum allah binkere razı olsun sebep oldun cnm.
allah cümlemize bebeğimizi kucağımıza alabilmeyide nasip etsin işallahhh...
slm canım kusura bakma geç gördüm.....ben de ataşehire gidicem mayısın 20 si gibi başlıcam inşlh karşılaşırız.....hangi memorial desin ben de eli kulağında gidicem doktoruma ataşehir e eğer sen de oraya gidiyosan belki karşılaşırız
cnm giremedim bi kaçgündür en son bugün test yaptırdım asıl yaptırmam gerekn gün test günümde bu gündü zaten ama ben dayanamayıp önceden başladım biliyosun.bugün 216 çıktı değerim doktor önceki testlerimi saymadı bugünkü asıl dedi o yüzden 2 gün sonra için tekrar test istedi:) şimdilik herşey yolunda 3 hafta sonra gidicekmişim hem kese hem kalp atışı için 3 hafta nasıl geçer bilmiyorum artık.
bu arada sana tekrar tekrar teşekkürlerimi gönderiyorum cnm senin katkınla verdiğin cesaretle önerinle gittim şimdi bende senin gibi mutluluğu yaşıyorum allah binkere razı olsun sebep oldun cnm.
allah cümlemize bebeğimizi kucağımıza alabilmeyide nasip etsin işallahhh...
kızlar cuma günü histereskopi için randevum var.inşallah herşey yolunda gider.
ben tedavi olanlara birşey sorucam.yumurta toplama ve transferde belli doktorlarmı giriyor.yoksa o gün kim varsa omu yapıyor.
normaşlde kim varsa o yapıyor cnm. ama ben dr umdan rica etmiştim sağolsun kırmadı POU ya da transfere de geldi.
Sen de konuşup isteyebilirsin.
Ama hale hn ya da güvenç bey yapsın bence transferini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?