Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

embrıyoların kalıtesıne ve fazlalıgına gore karar verılıyor. mesela benden 9 yumurta topladılar 6 embrıyom oldu ve hepsı ıyı kalıtede oldugu için 5 gunu bekledıler. yanı bız karar veremıyoruz canım

cevabın için çokk teşekkürler..bir de, bende görünürde hiçbir sorun yok.yumurta rezerviminde iyi oldugunu söylediler. ancak sperm sayısı ve hareketliiği tam sınırda. Bu durumda umarım sansım olur. Sizde de benzer bir sorunmu vardı canım acaba?kusurabakma biraz ayrıntılı oldu ama..önümüzdeki ay ben de başlıycam tedaviye. biraz heyecanlıyım anlıycagın.hamile kalmanın bu kadar zor olacagı hiç aklıma gelmemişti.Bu zamana kadar hamile kalırsam diye korktum durdum. Şimdi de ugrasıp duruyoruz işte...

bızımde sebepsizdi hersey normaldı. asılama denedık olmadı. en sonunda tum cesaretımı toplayıp bır anda karar verdık ve gıttık. tedavıden cok korkuyodum. ama korktugum kadar degılmıs. ben transferımıde anestezıyle yaptırdım. zaten yumurta toplamada anestezıyle oluyo. doktorum hale hanımdı ve cook ıyı anlayıslı bı doktor. 15 gunde bıtttı tedavım. ınsallah sende ılk denemede hamıle kalırsın tatlım. ben 4 yıl ugrastım. keske bastan yaptırsaymısım. zaten tedavı surecı hemen bıtıveriyo. sadece sabret ve dua et guzelım. ıyı haberlerını beklıyorum. kendıne ıyı bak

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ve inşallah sen de hayırlı haberlerini buradan verirsin bizlere canım.İyi akşamlar sana da..

Merhabalar..
Bi suredir topige ugrayamadim..Bi dondum ki guzel haberlerle dolu..Hamile anne adaylarimiz tebrik ederim,saglikla kucaginiza almaniz dilegiyle..Yeni tedaviye baslayacak arkadaslarimiz insallah memorial sizleride gobusleriniz,kucaklariniz dolu gonderir..Ekip,doktorlar hepsi mukemmel insanlar..
Dervis senden ne haber canim.Dogum yaptin mi?
Bensunaz senin dogum ne zaman?
Habersiz birakmayin..iyi bakin kendinize.

Canım 2 gündür senden haber bekliyorum sende ses seda yok...Meraklandım...İnş. kötü bir haber yoktur...

Merhaba arkadaslar,

uzun süredir giremiyordum. En son kromozom analizine gittigim yazmistim.
Kromozom analisizin sonuclari geldi. Esimin kromozomlarinda birsey cikmadi ama benim 4 ve 16 kromozomumda degisiklik görülüyor. FISH Translokation yapilmasi önerdi Almanyada doktorlar. Aranizda bunu yaptiran var mi? Bu arada esimin Y-Kromozomunu detayli incelemeye aldilar. Benim durumumdan dolayi. Onun sonuclari henüz gelmedi.

Bu arada Hale Hanimla konustum ve durumu anlattim. Bana uzun Protokol yapilacagini söyledi. Uzun protokol tedavinin uzun sürmesi anlamina mi geliyor? Ben Yurtdisindan gelecem aranizda yurt disindan gelipte uzun protokol yaptiran var mi? Ne kadar sürüyür?

slm arkadaşlar bende mayıssta başlıycam inşlh..hepimiz hamiş oaluruz ne zor bi sınavdayız rabbim HEP İMİZİN OLSUN........

Canım 2 gündür senden haber bekliyorum sende ses seda yok...Meraklandım...İnş. kötü bir haber yoktur...

cnm giremedim bi kaçgündür en son bugün test yaptırdım asıl yaptırmam gerekn gün test günümde bu gündü zaten ama ben dayanamayıp önceden başladım biliyosun.bugün 216 çıktı değerim doktor önceki testlerimi saymadı bugünkü asıl dedi o yüzden 2 gün sonra için tekrar test istedi:) şimdilik herşey yolunda 3 hafta sonra gidicekmişim hem kese hem kalp atışı için 3 hafta nasıl geçer bilmiyorum artık.
bu arada sana tekrar tekrar teşekkürlerimi gönderiyorum cnm senin katkınla verdiğin cesaretle önerinle gittim şimdi bende senin gibi mutluluğu yaşıyorum allah binkere razı olsun sebep oldun cnm.
allah cümlemize bebeğimizi kucağımıza alabilmeyide nasip etsin işallahhh...

Canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam...Allahım nazarlardan saklasın senide bebeğinide Hiç korkma değerin çok iyi canım Sağlıklı bir gebelik olmasa değerin bu kadar yüksek çıkmaz...Şimdi bol bol yat canım...Doktorlar normal hayatınıza dönun diyor ama dinleme....Asıl şimdiden sonra bebeğini koruycaksın canım....Bizim bebeklerimiz normal bebeklere göre çok hassas oluyor...Sadece yemek yap...Başka hiçbirşeye elini sürmeHadi bakalım allahıma Emanetsiniz...Bu arada tşkküre gerek yok...Senin şu güzel haberin herşeye değer canım

çok tebrik ederim canım.Allah nazarlardan korusun,sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.

kızlar cuma günü histereskopi için randevum var.inşallah herşey yolunda gider.
ben tedavi olanlara birşey sorucam.yumurta toplama ve transferde belli doktorlarmı giriyor.yoksa o gün kim varsa omu yapıyor.

kızlar cuma günü histereskopi için randevum var.inşallah herşey yolunda gider.
ben tedavi olanlara birşey sorucam.yumurta toplama ve transferde belli doktorlarmı giriyor.yoksa o gün kim varsa omu yapıyor.

normaşlde kim varsa o yapıyor cnm. ama ben dr umdan rica etmiştim sağolsun kırmadı POU ya da transfere de geldi.

Sen de konuşup isteyebilirsin.

Ama hale hn ya da güvenç bey yapsın bence transferini.

normaşlde kim varsa o yapıyor cnm. ama ben dr umdan rica etmiştim sağolsun kırmadı POU ya da transfere de geldi.

Sen de konuşup isteyebilirsin.

Ama hale hn ya da güvenç bey yapsın bence transferini.

teşekkürler canım.benim doktorum müstecep bey histereskopimede o girecek.inşallah herşey yolunda giderde transfer günlerimide görürüm.

MBR
memori hastanesinde icsi (mikroenjektion ) fiyatlarini bilen varmi ?
bide galiba sadece memoride IMSI diye bi tedavi sistemi daha varmis fiyatlari bilen cvp yazarsa sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…