MBR
memori hastanesinde icsi (mikroenjektion ) fiyatlarini bilen varmi ?
bide galiba sadece memoride IMSI diye bi tedavi sistemi daha varmis fiyatlari bilen cvp yazarsa sevinirim....
kızlar cuma günü histereskopi için randevum var.inşallah herşey yolunda gider.
ben tedavi olanlara birşey sorucam.yumurta toplama ve transferde belli doktorlarmı giriyor.yoksa o gün kim varsa omu yapıyor.
slm canım kusura bakma geç gördüm.....ben de ataşehire gidicem mayısın 20 si gibi başlıcam inşlh karşılaşırız.....
kızlar cuma günü histereskopi için randevum var.inşallah herşey yolunda gider.
ben tedavi olanlara birşey sorucam.yumurta toplama ve transferde belli doktorlarmı giriyor.yoksa o gün kim varsa omu yapıyor.
teşekkürler cnm..
normalde evet o gün kim varsa o giriyor bende kendi doktorumu istedim her ikisinede yani Nur hanımı o girdi ve benim içim o yüzden daha rahat etmişti.heleki işleme başlarken besmeleyle başladı ya o zaman ki huzurumu anlatamam sana...
cnm özelden yazamıyorum ben henüz msj sayım yetmiyor :) korkulacak hiçbirşey yok içini ferah tut, anestezi alacaksın zaten hiçbirşey hissetmeyeceksin, işlemden sonra birkaç gün lekelenme tarzı kanaman olabilir bu çok normal zaten hemşirelerde anlatacak sana. ben bu ay ki adetimle başlayacağım tedaviye sanırım 2 hafta sonra olur, inş. görüşürüz
selam pikocu ben dün cem beyin yanındaydım dondurulmuşlarla başlıcaktık ama mayısa ertelendi ben de mayıs 20 gibi tekrar gidicem inş görüşürüz seninle
slm canım inşlh görüşürüz ....haberleşelim gidiceğimiz zaman......sen nerde oturuyosun ...ben pendikteyim...bayyyy
Arkadaşlar merhaba, Ataşehir memorial'de herkese IMSI tekniği uygulanıyor mu?Bu konuda bilgisi olan var mı?
Arkadaslar memorialde transferri sadece hale yada güvenç bey mı yapıyor.gecen ay kontrole. Gittiğimde Nur hanım vardı.yakın bir arkasim güvenç beyle hamile kaldı yumurta takibi için Ozel birisini seçmemiz gerekiyormuş sanırım ama karar veremedim normalde Nur hanım diyecektim ama transfere girip. Girmemesi çok onemli. Bilginiz var mı?
slm kızlar nerelerdesiniz.tedavide olan yokmu
uygulanıyor cnm
Arkadaşlar,ben de önümüzdeki hafta tedaviye başlıyorum.İlaçları aldım.3 kutu gonal-f 450 , 5 kutu cetrotide bir de çatlatma iğnesi.Doğrusu gözüm korktu bu kadar seyden zaten iğneden korkarım.Şimdi deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum.gonal f'in iki çeşidi varmış.Birisinin kullaımı daha kolay dedi eczacı.Bana şırıngalı olanı verdiler.Farkedermi sizce?Bir de ilaçları ne zaman ve nasıl kullanıyoruz?Benim takibimi burdaki doktor yapacak.Onunda agzından laf almak icin bayagı ugrasmak gerekiyor. Bana yalnızca adetin 2. günü gel ilaçları getirme dedi.bu kadar iğneyi hangi arada olucaz. Deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Bir de iğnelere ne zaman başlanıyor? Şimdiden teşekkürler herkese
sena histereskopi olacaktın nasıl geçti acaba anlatır mısın?
bende müstecep beyin hastasıyım banada histereskopi önerdi...
biraz korkuyorum tedirginim..
daha önce yaptırmadığım için nasıl bir şey olduğunu bilemiyorum...
ne zaman tedaviye başlıycaksın?
bende mayıs haziran gibi başlıycam allah izin verirse...
burdan gelişmeleri paylaşırız eğer istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?