Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

amin cnm inşallah

Öncelikle tebrik ederim.Doktorunun ismi neydi acaba?Bendede fsh ve amh sorunu var.Teşekkürler umut dolu sözler için...

Öncelikle tebrik ederim.Doktorunun ismi neydi acaba?Bendede fsh ve amh sorunu var.Teşekkürler umut dolu sözler için...

Canım Nur DokuzEylül hocaydı...Ben çok memnun kaldım ve hepinize tavsiye ederim...Ayrıca arkadaş rapor geçerli değil demiş ama ben tedavi olurken rapor varmı diye sordular...Şubat ayıydı...Şubattan sonramı rapor kaldırıldı ? Benim raporum yoktu ama raporu olan arkadaşlar indirim yaptırdı canım...İnş. hayırlısı olur hepiniz için

Teşekkür ederim canım.Ben 2 yıllık evli olduğum için raporlu olmuyor.Daha önce 2 kere aşılama yaptırdığım için aşılama adı altındada olmuyo.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

slm kızlar uzun zamandan sonra bi uğrayayım dedim...
bende memorial okmeydanı şubesinde tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım...
2.denememde hamile kaldım çok şükür...21.hafta içerisindeyiz..çok gzel bi duygu Allahım herkese her isteyene nasip etsin..
kesinlikle çok iyi bi ekip kendinizi onlara teslim edin inanki sizleri hamile kalabilmeniz için ellerinden gelenleri yapıyorlar...

sağol cnm gerek sen gerek mai gerekse aklıma gelmeyen bizlere umut olup moral veren arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. kızlar benim için bugün çok önemli birgün çünkü 3. tedavime başlıyorum sizlerle paylaşmak istedim. ben çalıştığım için öğleden sonrası için randevu alabildim işyerinden anca çıkabiliyorum çünkü, sizlerden nur hnm.ın çok methini duydum ama o müsait değilmiş betül hnm. varmış onunla görüşeceğim, saat 3'te. bugün ilaçlara başlayacağız inş. inanır mısınız çok sevinçli ve heyecanlıyım içimde bir umut inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder hepimize
acaba diyorum giderken çikolota falan mı alsam dr. a vermek için tatlı başlayalım sonu tatlı olsun diye bilmem aklıma geldi bugün böyle bişey

cnm hadi hayırlısı olsun tedavinin,sana tavsiyem yumurtaları büyütürken ilaçlarla her gün düzenli kuru incir badem vefındık içi ye abartmadan 3 5 tane falan hepsinden ye...bu arada dr olarak şu dr diyemem sana çünkü hangisi kontrolnü yaparsa yapsın akşam ekip toplanıp senin durumunu değerlendiriyorlar...bide hale hanımı transferini yapmasını istersen çok faydasını görürsün derim...

canım benim
bende hergün havuç yedim
24 tane toplandı benden :) işe yaradı bence :)
%90 transferi hale hanım & güvenç Bey yapıyormuş
benimkini de güvenç yaptı :)
transferdeki kişiler en iileri hale girmezse de takılma negatif düşünme hiç

merhabalar....öncelikle tedavide olanlara rabbim güzel sonuçlar göstersin..hamile olanlara da sağlıklı doğumlar nasip etsin...
bende geçen yaz memorıalde 3. denememi yapmıştım boş gebelik oldu...
önümüzdeki bir kaç ay içinde 4. denemeye başlıycam...histereskopi istedi doktor benden...
bu histereskopi ne kadar tutuyor acaba memorıalde?
Allahım bana ve isteyen herkese anne olmayı nasip eder inşallah...hem umutluyum hemde çok korkuyorum...rabbim yardımcımız olsun...

Merhaba Arkadaşlar
Allah herkesin tedavisinde yardımcı olsun kucaklarımızı boş bırakmasın.
Bende 5,5 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayısı düşük ve bende de pko var. Başarısız aşılamamız olmuştu. Şimdi tüp bebek düşünüyoruz. Merkezleri araştırıyorum. Memorial Hastanesinde ortalama ne kadara mal oluyor tüp bebek fikir verebilirmisiniz?

iça tedavi sperm testi vs 7000 TL civarı tutuo cnm
erkek infertilitesinde memorial i tek geçerim

merhabaa benim doktorum ataşehir memorial de ücreti 1900 euro artı ilaç ,ilaç da kadından kadına değişiyo ortalama 1.5 gibi ben de 1 hafta sonra 4.denemem için gidicem cem beye bu kez dondurulmuşlar için tedavin hayırlı olsun arkadaşım iyi geceler

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Henüz araştırma aşamasındayım. Malum tüp bebek tedavisiyle bitmiyor masraflar. Araştırıp ona göre önceden bir bütce çıkarmak istiyorum. Son günlerde beynim bana oyunlar oynuyor ve sabrım tükeniyor. Allah dayanma gücü versin. Dermansız dert vermesin inşallah

aminnnn canım ilk görüşmeler heryerde ücretsiz oluyo bilgin olsunn ölee sabrın falan tükenmesin sakınn daha ilk defa deniceksin sanırım ben 18.denemesinde bebeğine kavuşanı duydum inş en kısa zamanda hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…