arkadaslar 12. gun degerim 847,5 cok sukur bende hamıleyım...
Canım ben Memorial da ilk denememde hamile kaldım...Benimde az sorunum yoktu...Hem rezerv azlığı hemde sperm hareketinde sorun vardı...Önce Allahıma sonrada Merkezime çok güvendim...Türkiyenin en iyi ekibinin elindesınız...Pozitif düşünün...Hayırlısıyla inş. Hepinizden çok güzel haberler alıcama inanıyorum
canım o konu hakkında bi bilgim yok doktora gittin mi o ne dedi
amin cnm inşallah
Canım ben Memorial da ilk denememde hamile kaldım...Benimde az sorunum yoktu...Hem rezerv azlığı hemde sperm hareketinde sorun vardı...Önce Allahıma sonrada Merkezime çok güvendim...Türkiyenin en iyi ekibinin elindesınız...Pozitif düşünün...Hayırlısıyla inş. Hepinizden çok güzel haberler alıcama inanıyorum
Arkadaşlar Memorıal de tüp bebek ücreti ne kadar?Raporsuz ilaçlarla beraber.Çider üyeliği geçerli mi orada?Teşekkürler.
çider geçerli değil cnm.
İlaç değişiyor 1000 TL ile 3000 arası
tüp bebek de 1900 euro
sperm testi o bu derken 6-7 bini buluo
Öncelikle tebrik ederim.Doktorunun ismi neydi acaba?Bendede fsh ve amh sorunu var.Teşekkürler umut dolu sözler için...
Canım Nur DokuzEylül hocaydı...Ben çok memnun kaldım ve hepinize tavsiye ederim...Ayrıca arkadaş rapor geçerli değil demiş ama ben tedavi olurken rapor varmı diye sordular...Şubat ayıydı...Şubattan sonramı rapor kaldırıldı ? Benim raporum yoktu ama raporu olan arkadaşlar indirim yaptırdı canım...İnş. hayırlısı olur hepiniz için
slm kızlar uzun zamandan sonra bi uğrayayım dedim...
bende memorial okmeydanı şubesinde tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım...
2.denememde hamile kaldım çok şükür...21.hafta içerisindeyiz..çok gzel bi duygu Allahım herkese her isteyene nasip etsin..
kesinlikle çok iyi bi ekip kendinizi onlara teslim edin inanki sizleri hamile kalabilmeniz için ellerinden gelenleri yapıyorlar...
sağol cnm gerek sen gerek mai gerekse aklıma gelmeyen bizlere umut olup moral veren arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. kızlar benim için bugün çok önemli birgün çünkü 3. tedavime başlıyorum sizlerle paylaşmak istedim. ben çalıştığım için öğleden sonrası için randevu alabildim işyerinden anca çıkabiliyorum çünkü, sizlerden nur hnm.ın çok methini duydum ama o müsait değilmiş betül hnm. varmış onunla görüşeceğim, saat 3'te. bugün ilaçlara başlayacağız inş. inanır mısınız çok sevinçli ve heyecanlıyım içimde bir umut inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder hepimize
acaba diyorum giderken çikolota falan mı alsam dr. a vermek için tatlı başlayalım sonu tatlı olsun diye bilmem aklıma geldi bugün böyle bişey
cnm hadi hayırlısı olsun tedavinin,sana tavsiyem yumurtaları büyütürken ilaçlarla her gün düzenli kuru incir badem vefındık içi ye abartmadan 3 5 tane falan hepsinden ye...bu arada dr olarak şu dr diyemem sana çünkü hangisi kontrolnü yaparsa yapsın akşam ekip toplanıp senin durumunu değerlendiriyorlar...bide hale hanımı transferini yapmasını istersen çok faydasını görürsün derim...
Merhaba Arkadaşlar
Allah herkesin tedavisinde yardımcı olsun kucaklarımızı boş bırakmasın.
Bende 5,5 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayısı düşük ve bende de pko var. Başarısız aşılamamız olmuştu. Şimdi tüp bebek düşünüyoruz. Merkezleri araştırıyorum. Memorial Hastanesinde ortalama ne kadara mal oluyor tüp bebek fikir verebilirmisiniz?
Merhaba Arkadaşlar
Allah herkesin tedavisinde yardımcı olsun kucaklarımızı boş bırakmasın.
Bende 5,5 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayısı düşük ve bende de pko var. Başarısız aşılamamız olmuştu. Şimdi tüp bebek düşünüyoruz. Merkezleri araştırıyorum. Memorial Hastanesinde ortalama ne kadara mal oluyor tüp bebek fikir verebilirmisiniz?
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Henüz araştırma aşamasındayım. Malum tüp bebek tedavisiyle bitmiyor masraflar. Araştırıp ona göre önceden bir bütce çıkarmak istiyorum. Son günlerde beynim bana oyunlar oynuyor ve sabrım tükeniyor. Allah dayanma gücü versin. Dermansız dert vermesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?