Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Henüz araştırma aşamasındayım. Malum tüp bebek tedavisiyle bitmiyor masraflar. Araştırıp ona göre önceden bir bütce çıkarmak istiyorum. Son günlerde beynim bana oyunlar oynuyor ve sabrım tükeniyor. Allah dayanma gücü versin. Dermansız dert vermesin inşallah
cnm hadi hayırlısı olsun tedavinin,sana tavsiyem yumurtaları büyütürken ilaçlarla her gün düzenli kuru incir badem vefındık içi ye abartmadan 3 5 tane falan hepsinden ye...bu arada dr olarak şu dr diyemem sana çünkü hangisi kontrolnü yaparsa yapsın akşam ekip toplanıp senin durumunu değerlendiriyorlar...bide hale hanımı transferini yapmasını istersen çok faydasını görürsün derim...
merhabalar....öncelikle tedavide olanlara rabbim güzel sonuçlar göstersin..hamile olanlara da sağlıklı doğumlar nasip etsin...
bende geçen yaz memorıalde 3. denememi yapmıştım boş gebelik oldu...
önümüzdeki bir kaç ay içinde 4. denemeye başlıycam...histereskopi istedi doktor benden...
bu histereskopi ne kadar tutuyor acaba memorıalde?
Allahım bana ve isteyen herkese anne olmayı nasip eder inşallah...hem umutluyum hemde çok korkuyorum...rabbim yardımcımız olsun...
ben yeni yaptırdım cnm histeroskopi memorialde 970 tl verdim, anestezi alıyorsun zaten hiçbişi anlamadım korkacak bişi yok için rahat olsun
mai cim nerdesin ben dayanamadım 9. gün yani biraz önce test yaptırdım değerim 41 çıktı çok şaşkının cnm pazar testi tekrarlıycam bakalım 2 ye katlarsa heralde aklımda daha bi şüpe kalmayacak pazar günü yazıcam sana cnm yine.......
slm kızlar bende görüşmek için memoriale gidicem ama müstecep kavruk diye bi dr a randevu verdiler nasıl birisi giden varmı?bide şimdi tedaviye başlamıycam tedavi sırasında başka dru seçme hakkım varmı?yada şimdiden arayıp değiştirsemmi?sitede söyle bi baktım hiç bu dr un ismini görmedim hep hale ,nur hanımlarla güvenç beyin ismi var?yardımcı olun lütfen 2 gündür düşünmekten uykularım kaçıyoooo
tebrik ederim 9. gün için iyi bi değer...
allah tamamına erdirsn...
doktorun kimdi acaba?
slm kızlar bende görüşmek için memoriale gidicem ama müstecep kavruk diye bi dr a randevu verdiler nasıl birisi giden varmı?bide şimdi tedaviye başlamıycam tedavi sırasında başka dru seçme hakkım varmı?yada şimdiden arayıp değiştirsemmi?sitede söyle bi baktım hiç bu dr un ismini görmedim hep hale ,nur hanımlarla güvenç beyin ismi var?yardımcı olun lütfen 2 gündür düşünmekten uykularım kaçıyoooo
mai cim nerdesin ben dayanamadım 9. gün yani biraz önce test yaptırdım değerim 41 çıktı çok şaşkının cnm pazar testi tekrarlıycam bakalım 2 ye katlarsa heralde aklımda daha bi şüpe kalmayacak pazar günü yazıcam sana cnm yine.......
Merhaba arkadaşlar.Sonunda memorılde karar kıldık.Önümüzdeki ay yaptırıcaz tüp bebek tedavisini.Hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz bana en yakın zamanda cevap yazar mısınız?Randevu almam gerekiyormuş doktor ismi bilirsem daha iyi olur diye düşündüm.Teşekkürler
selam canım ben cem demirelin hastasıyım ben çok memnunum
adet olmayı bekliyorum heran olabilirim olur olmaz cem beydeyiz dondurulmuşlar için
Kızlar yeni hamilelik haberleri yokmu ? hergün buraya bakıyorum ama bir kaç gündür yeni hamile haberleri okuyamıyorum...Hani memorialın yeni anne adaylarıHadi güzel haberlerinizi yazında bizlerde mutlu olalım
benim 25 martta 5, gun tek embrıyo transferım oldu.12, gun degerim 847.. 14. gun degerım 1487 cıktı. cok sukur ılk denememde hamıle kaldım. haftaya keseyı gormeye gıdıcem. cok mutluyum. Allah herkesın yuzunu guldursun ınsallah. herkese basarılar dılıyorum. doktorum hale hanımdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?