Merhaba,
Hayirli olsun.Kaliteli olsun 1 embrio olsun.Ben tedavi olduktan sonra kalkmis evet artik 1 transfer ama bu deneme sayina ve yasina gore degisebiliyor.Bana 3 tane transfer sansi varken ohss nedeni ile 1 transfer edildi ve oldu..Nasip cok transfer sans cok demek benim icin dogru degil. 4 transfer olmus biri olarak,onemli olan kalite diyorum..Birde nasip..insallah cok bekletmez.
Amin.inşallah .transferim oldu kaliteli dediler.2 haziran tahlil günüm.merdiven inip çıkmak olumsuz etkiler mi?asansör yok.iğne olmaya gidiyorum.korkuyorum
arkadaşlar ya ben birşey sorcam memorial sadece raporlu olanlara faiyet indirimi yapıyormuş anladığım kadarıyla peki ilaç neden yazmıyorlarki sonuçta aldığın raporla ilaçta yazdırabiliyorsun bilgisi olan varmı ialaç işini nasıl hallettiniz
arkadaşlar ya ben birşey sorcam memorial sadece raporlu olanlara faiyet indirimi yapıyormuş anladığım kadarıyla peki ilaç neden yazmıyorlarki sonuçta aldığın raporla ilaçta yazdırabiliyorsun bilgisi olan varmı ialaç işini nasıl hallettiniz
testlerin isimlerini yazabilirmisin seni yormazsam eğer. hepsini not alayım yavaş yavaş yaptırmaya baslayım.
Canım merhaba,
Tüp bebek raporu ilaç yazmak için kullanılan bir rapor değil. İlaç raporunu herhangi bir devlet hastanesinden alabiliyoruz. Zaten Jinekologlar yönlendiriyor. İlaç raporu alındıktan sonra, tüp bebek merkezinin yazdığı ilaçları, hastanelere gidip herhangi bir jinekoloğa yazdırınca, rapor da olduğu için zaten %20'lik bi para ödüosun ilaçlara. :)
Amin.inşallah .transferim oldu kaliteli dediler.2 haziran tahlil günüm.merdiven inip çıkmak olumsuz etkiler mi?asansör yok.iğne olmaya gidiyorum.korkuyorum
benim de test günüm 2 haziran :) ben işe gidip geliyorum, normal hayatıma devam ediyorum, aşırıya kaçmadan tabi. diğer 2 tedavimde çok pimpiriklenmiştim araba kullanırken kavislerden geçerken nerdeyse duruyordum, inanılmaz dikkat ediyordum ama olmadı yine sonuç negatifti... şimdi rahatım kasmıyorum kendimi, dr.da normal günlük işlerinizi yapın kendinizi çok yormadan dedi. hayırlısı olsun perşembe günü kandil hem güzel haberler alırız inşallah
Tedavide olan,tedaviye basliyacak olan arkadaslar hayirli olsun,2012 sizin seneniz olsun insallah,
Ses arkadasim seninde transferin olmus.Hayirli olsun.test gunun ne zaman.Gelismeleri yazin kizlar vaktim az yazamasamda okuyorum.
Craft canim senden zilliden naber:)bol bol sev onu annesi.he birde firsatin zamanin varsa arkadaslardan biri sormus liste hazirlayabilirmisin.olumlu olumsuz sonuclar,tesk gunu v.s En taze hamis sensin diye senden rica ediyorum.Vaktim olmuyor olsa ben yapardim size gunluk o listeden takip ederdik.Saglicakla canim.
Kızlar merhaba, ben taşıdığım bir genetik hastalıktan dolayı mecburen tüp bebek yaptıracağım. Hastane araştırması yapıyorum. Bu hastane ile ilgili genel bir bilgi verebilir misiniz? Doktorlar, ücretler vs. Bir de bu hastanede hastalığa bağlı olarak cinsiyet seçimi yapmak zorunda olan arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi?
Hayirli olsun,insallah hic birakmaz annesini.Ilk 72 saat onemli sonra gunluk hayatina donebilirsin.Agir kaldirmaman,uzanmaman gerek.Imkanin varsa eve cagirabilirsin yoksa da merdivenleri agir agir,dinlenerek cik.Endiselenme,stres yapma,zor olsada rahat olmaya calis.Bundan sonrasi Allah a kalmis sen ve tip elinizden geleni yaptiniz.Bol bol kitap oku,film izle mesgul olmaya calis.
Ben onceki denemelerimde igneciyi eve cagirdim,surekli dinlendim,kalkmadim ama nasip olmadi.Son denememde olumsuz gozle baktigim icin cok rahattim(birde akupuntur a gittigim icin) hic yatmadim yuruyerek igneye gittim,misafir agirladim ama sonuc olumlu oldu.Bebisin tutunmasinda stresin onemli oldugunu dusunuyorum.12 gun bekleme sureci en zoru.Tavsiyem elinizden geldiginizce rahat olun.Bol dua ile..
benim de test günüm 2 haziran :) ben işe gidip geliyorum, normal hayatıma devam ediyorum, aşırıya kaçmadan tabi. diğer 2 tedavimde çok pimpiriklenmiştim araba kullanırken kavislerden geçerken nerdeyse duruyordum, inanılmaz dikkat ediyordum ama olmadı yine sonuç negatifti... şimdi rahatım kasmıyorum kendimi, dr.da normal günlük işlerinizi yapın kendinizi çok yormadan dedi. hayırlısı olsun perşembe günü kandil hem güzel haberler alırız inşallah
teşekkür ederim.Uzanma derken ayaklarımın altına yastık koyup yatabilirim değil mi?Birde dün adet sancılarım başladı.özellikle ayağa kalktığımda kasıklarıma sancı giriyor.bu olumsuzluğa mı işaret?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?