regl ve kasık ağrısı candır
Hiçççç endişelenme
bebiş tutunuo işte :)
arkadaşlar ben cuma günü başladım tedaviye gonal f 225 kullanıyordum bugün gittim hiç ilerleme yok dediler ilacın dozunu yükselttiler yarın sabah yine gidicem ilaçlar dışında ne yapsam ne faydası olur????
arkadaşlar ben cuma günü başladım tedaviye gonal f 225 kullanıyordum bugün gittim hiç ilerleme yok dediler ilacın dozunu yükselttiler yarın sabah yine gidicem ilaçlar dışında ne yapsam ne faydası olur????
oyy oyy..Allah bozmasin..sekerine dikkat et olur mu?son aylarda seker onemli.Erken dogum v.s sebep olabiliyor..zilli iyi tatlım :) detaylı ultrasonu beklioruz işte kalbim ağzımda:)
minik minik tekmeler de başladı deymeyin ketfime
Tablo dersen hazırlamaya çalışiim ama nasıl ne gibi bişi bilmem
gecmis olsun.sonucun temiz cikmasina sevindim.Hadi bakalim hayirlisiyla basla,insallah son denemen olur,evet arkadaşlar dün memorıaldeydim...
histereskopi oldum hiç bir sorun çıkmamış çok şükür...
970 tl. ödedik...adetimin 15. günü yapıldı işlem...
tedaviye başlıyoruz...memorialde ikinci deneme olduğu için 1600 euro tedavi masrafı...
memorıali düşünen arkadaşlar 1 haziranda zam gelicek dendi bana dün..
yani hazırlıklı olun...belki şimdiden gidip konuşursanız faydası olur bilmiyorum...
allah yardımcımız olsun maddi manevi zor işler bunlar....
Hayirli olsun..benim 6.gun dusuk degerlide olsa sonuc verdi ama 5.gun transferiydi.bence bekle 10.gun negatif denilecek degerde cikip 12.gun pozitif sonucu alanlari gordum..dua ile.slm kızlar benimde sonuç günüm 2 haziran.biz şehir dışından geldik.ama hala istanbuldayız.ama çok sıkıldım.benim 4. denemem hiç bu kadar bunaldığımı hatırlamıyorum.sanki günler geçmek bilmiyor.hatta salı günü için dönüş uçak biletimi bile aldım.cumartesi transferim olmuştu.sizce bugün test yaptırsam birleyler çıkarmı.bu arada mantar enfeksiyonu oldum galiba.daha önce olmadığım için tam bilemiyorum ama.aslında tedavi çok rahat geçti hiç anlamadım.ama bu sefer bekleme süreci çok zorladı.
teşekkür ederim.Uzanma derken ayaklarımın altına yastık koyup yatabilirim değil mi?Birde dün adet sancılarım başladı.özellikle ayağa kalktığımda kasıklarıma sancı giriyor.bu olumsuzluğa mı işaret?
Çok teşekkür ederim canım.inşallah öyle olur.da benim adet sancılarım başladı.korkuyorum
kuru incir ve ceviz her gün
hayatım ben tlfonda konuştum merkezle bana denilen raporunuz varsa fiyatta indirim yapıyoruz anlaşmamız yok ilaç yazmıyoruz peki ben bu ilaçları diyelim zeynep kamilde yazdırsam yazarlarmı çünkü oranında dediği burda tedavi olcaksanız ilaçınızı burda yazdırıyorsunuz
ben bu sigarayı bırakamıyorum çıldırıcam her sigara yaktığımda kendimden nefret ediyorum maalesef yine içiyorum gerçi eskisine nazaran azalttım ama çok korkuyorum tedavimi olumsuz etkilemesinden...
sigara kaliteli yumurts olusumunda olumsuz etki yaratiyor.sen ise evlat hasretiyle yanan anne adayisin.bunca emek,caba,ugras,stres,umut v.s bu ozlem icin degil mi?maddi manevi gucle tedaviye baslamisken evladinin olusumunda neden engel yaratasin ki.hatalarin,pisdmanliklarin donusu olmuyor.ben bu sigarayı bırakamıyorum çıldırıcam her sigara yaktığımda kendimden nefret ediyorum maalesef yine içiyorum gerçi eskisine nazaran azalttım ama çok korkuyorum tedavimi olumsuz etkilemesinden...
kızlaaaarrrr çok gerginim yarın test günüm nolur bana dua edin, 3. kez negatifi görecek gücü hissedemiyorum kendimde . isyan etmek gibi olmasın ama yoruldum gerçekten de umutlanıp umutlanıp elde avuçta birşey olmaması çok zor. Allah herkesi imtihan edermiş, bu da bizlerin imtihanı biliyorum dua ediyorum hep ama çok korkuyorum. insan zamanla herşeye alışıyor, negatif olursa ona da alışırım ama işte...... gel gör ki kalbime söz geçiremiyorum
sigara kaliteli yumurts olusumunda olumsuz etki yaratiyor.sen ise evlat hasretiyle yanan anne adayisin.bunca emek,caba,ugras,stres,umut v.s bu ozlem icin degil mi?maddi manevi gucle tedaviye baslamisken evladinin olusumunda neden engel yaratasin ki.hatalarin,pisdmanliklarin donusu olmuyor.
birde soyle dusun..o yumurta bebeginin temeli .dusun ki karninda ufacik bi yerde bebegin yasiyor,beslenmeye calisiyor ve sen bu ufacik alani sigara dumaniyla dolduruyor bebisini duman altinda birakiyorsun.her sigara yakisinda ozlemini bunlari aklina getir.
gergin olmakta haklisin.insan 11 gun rahat olsada son gun son saatler strese giriyor.heleki 2-3.denemelerde ya yine ayni sonuc olursa.yaa hic olmassa endisesi amaaa bi bakiyorsun ki hic beklemezken pozitif.nasil yani eminmisiniz hata olmasin gibi sacma sacma sorular:))gonlunu rahat tut.hayirlisini diledik.vakti zamani geldiyse seninledir.emzirirken dua etcem.insallah seninledir.Allahim bu yolda kimsenin emegini bos cikarmasin..
kızlaaaarrrr çok gerginim yarın test günüm nolur bana dua edin, 3. kez negatifi görecek gücü hissedemiyorum kendimde . isyan etmek gibi olmasın ama yoruldum gerçekten de umutlanıp umutlanıp elde avuçta birşey olmaması çok zor. Allah herkesi imtihan edermiş, bu da bizlerin imtihanı biliyorum dua ediyorum hep ama çok korkuyorum. insan zamanla herşeye alışıyor, negatif olursa ona da alışırım ama işte...... gel gör ki kalbime söz geçiremiyorum
tabii ki olumsuz etkiler!
lütfen hemen bırak, bebeğin olacak içinde büyüyen yumurtalar!
Günde 1 paket içen ben ilk iğne olduğum günden beri bir kere ağzıma sürmedim
bırakamıyorum diyene İNANMIYORUM
iste bırakacaksın emin ol
simdi daha iyi olmana sevindim.Az kaldi yuzdun yuzdun kuyruguna geldin.yarin sonucu yazmayi unutma.insallah birlikte seviniriz.Bol bol Meryem suresi oku rahatlarsin.amin cnm çok sağol, neden bilmiyorum belki kullandığım ilaçlardandır 4 gündür feci sıkıntı var içimde sabah saatleri daha yoğun oluyor şimdi biraz daha iyiyim
bişey sorucam senin ilk denemenmiydi? şuana kadar ilk denemede tutanı hiç duymadım da bunu düşündükçe moralim bozuluyor.aslında ben bundan önce 4 kez düşük yaptım doğal yollarla gebe kaldım
hepside biyokimyasal gebelik olarak değerlendirildi.tekrar aynı şeyleri yaşamktan çok korkuyorum
bişey sorucam senin ilk denemenmiydi? şuana kadar ilk denemede tutanı hiç duymadım da bunu düşündükçe moralim bozuluyor.aslında ben bundan önce 4 kez düşük yaptım doğal yollarla gebe kaldım
hepside biyokimyasal gebelik olarak değerlendirildi.tekrar aynı şeyleri yaşamktan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?