anammmmmmmmmmmmgünaydıınnlaarr hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
az evvel kanımı verdim 10.30 da alabilirsiniz sonucu dediler, çok heyecanlı beklemek. sonucu yazacağım
günaydıınnlaarr hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
az evvel kanımı verdim 10.30 da alabilirsiniz sonucu dediler, çok heyecanlı beklemek. sonucu yazacağım
ee yazmamissin canim merak ettim.insallah sonuc pozitiftir.
sonuç 1.3
bundan sonra sanırım psikiyatriste gideceğim, yok artık dayanamıyorum.........
sonuç 1.3
sonuç 1.3
sağolun kızlar desteğiniz için...
ağladım ağladım çok ağladım işyerindeyim şuan öyle anlatabileceğim kadar yakın kimse yok Allah'tan odam var kimse görmeden ağlayabiliyorum....
sabırla ilgili yazılar okudum, eşimle msjlaştık, kendimi biraz rahatlatmayı başardım. yarın daha iyi olacağım, insan herşeye alışıyor.......
((((((( aynen öyle canım insan herşeye alışıyor.çok üzüldüm ne diyebilim ki başka
sağolun kızlar desteğiniz için...
ağladım ağladım çok ağladım işyerindeyim şuan öyle anlatabileceğim kadar yakın kimse yok Allah'tan odam var kimse görmeden ağlayabiliyorum....
sabırla ilgili yazılar okudum, eşimle msjlaştık, kendimi biraz rahatlatmayı başardım. yarın daha iyi olacağım, insan herşeye alışıyor..........
Benimde bugün test günümdü.sonuç 0,1.Bundan sonra napıcam hayata nasıl devam edicem hiç bilmiyorum.dünyam başıma yıkıldı resmen.Sabretmeye çalışıyorum ben de mecburen.ağzımdan yanlış bir sözün çıkmaması için uğraşıyorum.Hayırlısı böyleymiş demekki demekten başka çare kalmadı bize...
cok zor.hayirlisini dilemistik,hayir cikarmak gerek.sakin isyankar olma.cokkk sabir istiyor.esinin senin caniniz sagolduktan sonra hayirlisiyla er gec gelecek.umutsuz olmayin gozdem arkadasimizin 2.denemeye basliyacagi ay adeti gecikince gebeligi ortaya cikti.kendiginden kalmis.bi mucizede neden sizlere olmasin.
ses sonucun ne oldu canım yazmamışsın...
hakkında hayırlısı olsun...
gözdeeemm büyütmüşsün miniği...doğum ne zaman?ismini düşündünüz mü?
darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...
Bende seni merak ediyodum...Ne haber??? Daha çok var doğuma ağustos ortası gibi kısmetseİsim hala yok:))
Benimde bugün test günümdü.sonuç 0,1.Bundan sonra napıcam hayata nasıl devam edicem hiç bilmiyorum.dünyam başıma yıkıldı resmen.Sabretmeye çalışıyorum ben de mecburen.ağzımdan yanlış bir sözün çıkmaması için uğraşıyorum.Hayırlısı böyleymiş demekki demekten başka çare kalmadı bize...
Kızlar akşam gördüğüm rüya üzerine sabah idrarda test yaptım. sonuç negatif.
bugün kanda baktırmayı düşünüyorum
5. kez negatif sabahran beri aglıyorum bütün heryerim şiş,
enazından hangi sebeple tutunmadı bilebilsem
allahtan sabır ve güç diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?