çok üzüldüm cnmben kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim, memorial için en iyilerinden biri dediler, ama işte olmayınca olmuyor... Allah nasip etmeyince hiçbirşey olmuyor....
sizdeki sorun neydi, ben de rezerv azlığı var bu 3. tedavimdi
ya memorial erkek infertilitesinde biraz daha öne çıkan bi merkez cnm.
Bu arada bence sen hiç umudunu yitirme eşinin sperm sorunu yoksa bu önümüzdeki 1-2 ay verilen ilaçlarla yumurtaların çok daha uyarılmışş olacak. Gün aşırı ilişkiyi bence mutlaka halledin. + hergün incie ve havuç ye
sağol cnm önerilerin için, ben de internetten bakmıştım soğan ve incir kürleri varmış, soğan kürü zor olabilir çalıştığım için hergün sabah akşam taze hazırlamak gerekiyormuş sabahları zor olabilir ama napalım eğer fayda ederse ona da katlanacağız, var mı fikriniz iyi geliyor mu gerşekten? incir kürü içinde suda kaynatıp için diyor, öyle değilde direkt incir yesem mesela 4-5 tane günde olur dimi?
yaa bi de biz hiçbirzaman günaşırı ilişkiye girmedik, bizim ki daha çok keyfi oluyorzaten psikolojik olarak çok yıpranıyoruz üstüne onu da görev haline getirmek istemedik ama haklısın sen öyle yapmak lazım bizim yaptığımız yanlış
soğanın senin durumunla ilgisi yok bence cnm
sen günde 2-3 kuru incir ve 2 tane havuç ye ve 1-2 ay dene lütfen regl sonrası başla, olmadı yumurta takibi yaptırsana bu ay kolay olur senin için takibi gün aşırı olayı da olmaz bölece
Kızlar akşam gördüğüm rüya üzerine sabah idrarda test yaptım. sonuç negatif.
bugün kanda baktırmayı düşünüyorum
5. kez negatif sabahran beri aglıyorum bütün heryerim şiş,
enazından hangi sebeple tutunmadı bilebilsem
allahtan sabır ve güç diliyorum
Biri beni mi andı??? Nasılsın??? Bebişimiz nasl??? Öylesine bi bakıyım dedim baktım adım geçmiş....
Arkadaşlr kimse umutsuzluğa kapılmasın...Rabbim ol deyince bütün engeller ortadan kalkıyor...Allahım hepinize sabırlar versin
çok üzüldüm cnmben kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim, memorial için en iyilerinden biri dediler, ama işte olmayınca olmuyor... Allah nasip etmeyince hiçbirşey olmuyor....
sizdeki sorun neydi, ben de rezerv azlığı var bu 3. tedavimdi
ben de bide çikolata kisti var ameliyat olmuştum çoook önce daha bekardım o zaman, ama şimdi hala onun etkileri var, sol yumurtalığım çalışmıyor, şuan yine küçük boyutta bir kistik yapı da oluşmuş o yüzden soğan kürüne de bakmıştım bu tür durumlarda iyi geliyormuş.
ama incire ve havuca başlayacağım bu ayAllah'ım ya 3 gün önce salya sümük ağlayan ben şimdi neler konuşuyorum umut kapısı işte napalım........
ben de bide çikolata kisti var ameliyat olmuştum çoook önce daha bekardım o zaman, ama şimdi hala onun etkileri var, sol yumurtalığım çalışmıyor, şuan yine küçük boyutta bir kistik yapı da oluşmuş o yüzden soğan kürüne de bakmıştım bu tür durumlarda iyi geliyormuş.
ama incire ve havuca başlayacağım bu ayAllah'ım ya 3 gün önce salya sümük ağlayan ben şimdi neler konuşuyorum umut kapısı işte napalım........
Sen cok guclu cok isteklisin inaniyorum ki bu emeklerinin karsiligi cok gec kalmayacak.Evlat ozlemi boyle yapiyor insani.
kist sorunu bende de var.2 kez ameliyat oldum.tedavide ohss oldum ve dogum sonrasi kistler kaldi.kist olusmamasi icin bi ilac kullaniyorum senelerdir.(seker ilaci)olusumunu engellemisti.simdi emziriyorum diye kullanamiyorum.Sen bu konuda gorustun mu?oncelikle kist sorununun kalkmasi gerekli.
yok cnm kistle ilgili bişey denmedi, boyutu küçük milimlerde ben de irdeleyip sormadım önemli bişey olsa bilgilendirirlerdi diye düşündüm, çok mu rahat davranmışım acaba sen sorunca şimdi öyle düşündüm :44:
arısütü polen bal önerin için de teşekkür ederim cnm, bunları biz mi karıştırıyoruz yoksa karışmış olarak satılıyor mu?
yok cnm kistle ilgili bişey denmedi, boyutu küçük milimlerde ben de irdeleyip sormadım önemli bişey olsa bilgilendirirlerdi diye düşündüm, çok mu rahat davranmışım acaba sen sorunca şimdi öyle düşündüm :44:
arısütü polen bal önerin için de teşekkür ederim cnm, bunları biz mi karıştırıyoruz yoksa karışmış olarak satılıyor mu?
evet ufak olduklari icindir.onemli olsa tedavi oncesi dikkate alirlardi.Rahat davrandigindan degil insan merkeze guvenince kendini teslim ediyor.onlar ne derse o yolda ilerliyor.sahsen ben oyleydim.
polen karisim halinde aktarlarda,eczaneler var.Gunde 1 er tatli kasigi esin-sen birlikte alin.Faydasi var zarari yok.Bagisiklik sistemini de guclendiriyor.saglicakla.
Merhaba arkadaşlar.Başarısız ilk denemeden sonra tekrar sahalara dönüş yaptık.Tekrar araştırma ve umut arama başladı.Lenfosit aşısını duyan var mı?Tüp bebek yaptıranlarda tutmuyorsa yaptırıyorlarmış sonrasında tutan çok kişi varmış falan.
Merhaba arkadaşlar.Başarısız ilk denemeden sonra tekrar sahalara dönüş yaptık.Tekrar araştırma ve umut arama başladı.Lenfosit aşısını duyan var mı?Tüp bebek yaptıranlarda tutmuyorsa yaptırıyorlarmış sonrasında tutan çok kişi varmış falan.
Daisy8 seninle aynı sorunlar bende de var. Sana Murat Berksoy'a görünmeni tavsiye ederim. Benim yumurta rezervimde azlık ve kalitesizlik vardı. 2. Tedavimde transfer bile yapılamadı. Çünkü çıkan 6 yumurtanın sadece 2 dollenebildi. Onlarında transfer günü gelişimi durmuştu. Bende bu durumu araştırırken Murat Bey'i buldum. Çok zor bir tedavi sürecinden geçtim. Katı bir diyet uyguladık. Bu arada 9 kiloda verdim bu da çok iyi oldu. 3. denememe başladık. Murat Bey'in tavsiyesi ile Halit Fırat
Erden'e gitmeye başladım. Bizim durumuzda yüksek doz iğne kullanmak iyi değilmiş.Bu nedenle merional 150 doz ile başladık. 3 yumurtam gelişti. Fakat toplamadan önce son kontrolümde arkadan
5 yumurtanın daha geldiği tespit edildi. İlk toplamada 3 yumurtam toplandı. Ve 3 üde döllendi. Dün arayıp bilgi verdiler 2 hücreli olmuşları gelişimleri normalmiş. Bugün dondurulacaklardı. Ben dün yine
iğnelere başladım. Kalan 5 yumurtanın gelişime devam etmesi için.Muhtemelen cuma-cumartesi gibi de
bu yumurtalarım toplanacak. Benim mucizemin mimarları Murat Bey ve Halit Bey'dir. Tedavim negatif sonuçlanabilir ama ben Halit Bey ve Murat Bey ile yoluma devam edeceğim.
Merhaba canim.
9 sene denemedigim sey kalmadi.umut kapisi dedim lenfosit asi da yaptirdik.sonuc negatif.bence para tuzagi.lenfosit asisini yapan merkezde 2 denemem oldu bana hep sebepsiz infertilite denildi.asi yapildi yine sonuc alamadik oysa ki sebebi varmisti.bu konuda Semra hnm ve ekibine minnettarim,.Asi konusu yinede senin kararin.nasil yapildigini sorarsan esinden 7-8 tup kan alip icinden belli hucreleri secip bunu tuzlu bi karisimla sana koldan asiliyorlar 3 ay.heray 1 tane yapiliyor.cok can yakici bi asi.asi olurken gozyaslarimi tutamiyordum.guya boylelikle senin vucudun esinin hucrelerine alisiyor.sperm embrio v.s yabancilamiyor ve tutunuyor.boyle anlatilmisti asi oncesi.
vaktim az acil yazdim kopuk olabilir.sormak istedigin varsa cevaplarim.
dün yumurta toplama işlemim yapıldı)))))))) 13 adet yumoş toplanmış bugün aradım 11 tanesinin döllendiğini öğrendim şimdi hangi aşamalardan geçmemiz gerekiyor transfer gününe kadar döllenen yumurta sayısında azalma oluyormu sizler daha tecrübelisiniz bu konuda deneyimlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?