Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

inş darısı bizlere olsun evet ilaç baya etkili tedavideyken yumurta gelişimi normaldi ilaç sayesinde ve galiba doktor tekrar kullan dicek, banada olur diyolar en basit hastalık diyolar tedavisi kolay diyolar ama işte olmayınca olmuyor, ben çok yoruldum artık rüyalarımada girmiyo bebeğim, rahim filmim ilkinde net çıkmadığı için 2.ciye çektirmiştim 2buçuk ayım var ozamana kadar araştırırım yada gerekli testler varsa yaptırırm artık

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

allah kabul etsin

arkadaşlar benim transferim pazar günü yapıldı beta hcg 21 haziran yani 12 gün geçmeden test yaptırmam istendi nedenini anlamadım. birde çok bel ve kasık ağrım var sizdede oluyormuydu bu durumlar veya bunları yaşayıp pozitif sonuç alanlar oldumu??? moralim çok kötü zaman resmen durdu dakikalar bile geçmiyor rabbim sabır versin

Crafty sen nerelerdesin?hersey yolunda mi?

saol cnm. Şükür yolunda herşey. Detaylı da ii çıktı. Göbek büyütüorum

test gününe takılmaaaaa
kasık ağrısı da candır unutma :) Ağrı varsa orda hareket var demektir, eee nerde hareket orda bereket şekerim :)

Merhaba, biz bu ayki adetimle memorial da 2.tedavimize basliyoruz. İlk tedavimizi de orada yaptirmistik. İki kere dondurulmus embriyo transferi oldum, hamile kaldim ama cok baslarinda dusukle sonuclandi.belirti veya agrilara hic takilmayin.her bunyenin isleyisi farkli oluyor. Umarim tutar ve saglikla devam eder.

inşallah canım yaaa sözlerin moral oldu çok sağol

5.gun transferi ise,ohss olma ihtimali varsa erken tahlil istiyorlar.Benim de 6.gun yapilmisti.Agrilar normal yalniz kusma mide agrisi v.s olursa doktorunu ara.sanslisin 12 gun beklemek daha zor.hayirli sonuc olsun..

onceki denemelerini hatirliyorum.insallah bu sefer son olur saglikla ilerler gebeligin.gelismeleri yazarsin.

evet şimdide o sıkıntı var yarın yapılacak test acaba sonuç ne olacak diye tedirginim
sanırım doğana kadar da bu tedirginlikler bitmeyecek
allah korktuğuma uğratmasın
AMİN evet dediğiniz gibi tedirginlikler bebekler doğana kadar bitmicek galiba benimde tedaviya başlama stresi var bide düşünmek bile istemediğim ya tutmazsa seçeneği hamile kalıncıda kaybetme korkusu olur galiba hayırlısıyla bi kucağımıza alabilseydik

merhaba arkadaslar ben de bu ay memorıalde pgt ıle tup bebege baslayacktım ama ne yazıkkı bugunkı lh degerım yuksek cıktıgı ıcın tedavı bır sonrakı adetıme ertelendı.
ısın kotusu yumurtalık rezervı de azalıyor ve ne yazıkkı pgt ıcın yumurta sayısının bıraz fazla olması gerek sanırım.
bu konuda bılgısı olan daha once pgt yaptıran var mı?

tedaviye başladınızmı bilmiyorum inşallah hayırlı sonuç alırsınız.bugün ikinci testimdi sonuç 484.21şükürler olsun korktuğum gibi olmadı iki gün önce 163 tü çok mutluyum rabbim kucağıma almayı nasip etsin hepiniz için de dua ediyorum allah cümlenizin yardımcısı olsun

tebrik ederim eysan..
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
darısıda tüm bekleyen ve isteyenlere olsun....AMİNN...

hakkında hayırlısı olsun inşallah....bir ay önce veya sonra farketmez yeter ki sonucu güzel olsun...
embriyo sayısının fazla olması gerektiği doğru ama genetik probleminiz çok ciddiyse azda olsa yapılır heralde...
bizimde küçük bi sorunumuz var...eğer embriyonuz çok olursa pgt yapalım dedi doktor...4. denemedeyiz ama bizde çok embriyo şimdiye kadar hiç olmadı...
rabbime sığındım bakalım bu kez ne olcak...
güzel allahım sizede bizede tüm isteyenlerede çok aratmadan versin canım ...çok zormuş evlat hasreti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…