anladım canım en zoruda tüm tahlillerin yeniden yapılacak olması her defasında pöfff
benim için bayan doktor olması yeterli.çünkü kendimi daha rahat hissediyorum hiç erkek doktora muayene olmadım.kendimi kasarak tedavi olmak istemem.ama duyduğum kadarıyla semra hanım pek muayene edemiyormuş yoğunluğundan dolayı bende başta onu düşünmüştüm biçok kişi gibi ama ne yapsam bilemedim.birde bu topicde hale hanım hakkında çok iyi şeyler duydum.şimdi bu doktorlar okmeydanında değilmi?
birde benden muayene ve hormon tahlilleri dışında bişi yapçaklarmı?
eşime neler yapılcak sperm testinin yanında ?bunlar için ek ücret ödeyeceğiz değilmi tedaviye dahil değil?
Kızlar merhaba,
Uzun zamandır okuyorum burayı.
Allah sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize.
Ben ikince kez tüp bebek deneyeceğim.Daha öncesinde Umut Tüp Bebek Merkezi'nde yaptırmıştım,bir kezde dondurulmuş embriyo transferimiz oldu.
Benim hikayem biraz karışık.Üç kez düşük yaptım.Yapılan kromozom analizi sonucu mozaik turnerlı olduğum ortaya çıktı.Üç kez dış gebelik geçirdim,tüplerim alındı.
35 yaşındayım tüp bebekten başka şansımda olmadığı için içime sinen bir merkez,doktor olsun istedim.Bursa'da oturuyorum.Görüştüğüm doktorlar Semra Hanım'ı tavsiye ettiler.Sizlerin yazdıklarınızı da okuduktan sonra içim rahatladı.Haftaya görüşmek için geleceğiz Allah nasib ederse tedaviye başlayacağız.
Daha önce tüp bebek yaptırmış ve bir çok olumsuzluk yaşamış biri olarak biliyorum zor olduğunu.Allah hepimize güç kuvvet,içimize huzur, eeennnnn sonunda da kucağımıza evlatlarımızı versin inşallah.
sperm tahlili dışındakileri dışardan yaptırabilirsin kabul ediliyor...ama sperm testi orda olmalı...
bayan doktor istiyorsan nur hanım yada hale hanımı seç bence...semra hanımı bilmiyorum ama tek başına tedaviyi başlatıp sonuna kadar götürmez heralde yoğunluktan...bu doktorlar okmeydanında canım sadece cem demirel diğer hastanede...
aıds sarılık kan sayımı vb testlerde istiyorlar bunların dışında bişey isteyip istememeleri senin öyküne göre değişir ...ilk tedavimde istenmemişt benden... bu tedavimde histereskopi ve genetik testler istendi mesela her hastadan istenmiyor...
bide bayanlara rahmi harekete geçirsin diye ınjury yapılıyor .buda ücretsiz...normal muayene ederken rahime bi çizik atılıyor zor bişey değil...
eşininde sperm çıkışı varsa yapacakları en iyi şey ımsı tekniğidir buda ücretsiz zaten...eğer yoksa ameliyatla bulurlar buna ayrı ücret alınır...
denizden ve eylül teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...rabbim hiç kimsenin kucağını boş koymasın...
Bebekistiyoruz 3. Gün embriyosu iki tane transfer edildi...birisi 7 hücreli ikinci kalite biri 10 hücreli biriinci kalite....
Hücre mücre hikaye canım yaa rabbim ol derse olacak...
Ama ben bugün bi halt ettim idrar testi yaptım çıkmadı...yarım saat sonra bişeyler çıktı ama o geçersiz oluyo...
Napıcağımı şaşırdım artık iyice....rabbim bi mucizede bana nasip eder inşallah...
anladım canım eşimde sperm var sanırım IMSI yaparlar bizde ençok bu nedenle bu merkezi tercih ettik.peki kaç embriyo yerleştirolar2.denemem bu ama yaşım 23
tek embriyo koyuyorlar canım ...
hakkında hayırlısı...
Haklisin nasibinde varsa 1 kalitesiz embrio ilede olur.Ben idrar testi yapana kiziyorum.sonuc verecek olsa neden 12.gun kanda desinler ki..Sonucu pek ciddiye alma.he idrarda sonradan cizgi gorup hamile olanlarida okudum.Az kaldi biraz daha sabir.Olumsuz dusunup tutunmaya calisan bebisini de etkileme.
Dualarim seninle insallahhhhhh son denemen olur.cok emek verdin,bekledin.
Tuana hayirlisi olsun sonuclarin temiz cikmasina sevindim nerede sonuc alacaksan orada baslamak nasip olsun gelismeleri yazarsin saglicakla
nil_alp hayirli olsun
pko oldugun icin kilo alma riski daha fazla
kilon tedavi icin engel degil
ama biraz ver diyebilirler kaliteli yumurta elde edilmesi icin
yasa geregi artik bir emrio transfer ediliyor ileri yas ve cok sayida denemeri olanlara iki transfer ediliyor
aslında bu bi kısır döngü gibi birbirini tetikleyen bişey ama zayıflamak bu hastalıkta önemli tedaviye engel değilde kiloyu pek sevmiyo doktorlar tedavide ama senin kilon öyle aşırı bi kilon yok bende 11kilo verdim ama bu aralar tüpbebk olayı gündemde olduğu için stres yaptım biraz bende veremedim bu aralar eylüle kadar 8kilo daha veririm inş bide amh testini de yaptır cnm insülin direncine falan baktır kanda ,eğer insülin direnci varsa gonaphene ilacı var pkoda olumlu yönde etkiliyo doktor o ilacıda verebilir sana bide görüşmeye giderken bütün yaptırmış olduğun testler rahim filmin hepsini götür cnm cinsel perhizde 3gün bildiğim kadarıylamerhaba sakıncası yoksa size bir sorum olacak sanırım sizdede PKO var.kilolu olmak pkodan mı kaynaklanıyor,yoksa kilolu olduğumuz için mi pko var bir blginiz varmı?birde bende de kilo fazlalığı var kaç kilo fazlalık tedaviye engel oluyor ki geçen tedavimde bişi demediler.boyum 1.72 kilom 83 korktum şimdi zayıflayamıyorumda
aslında bu bi kısır döngü gibi birbirini tetikleyen bişey ama zayıflamak bu hastalıkta önemli tedaviye engel değilde kiloyu pek sevmiyo doktorlar tedavide ama senin kilon öyle aşırı bi kilon yok bende 11kilo verdim ama bu aralar tüpbebk olayı gündemde olduğu için stres yaptım biraz bende veremedim bu aralar eylüle kadar 8kilo daha veririm inş bide amh testini de yaptır cnm insülin direncine falan baktır kanda ,eğer insülin direnci varsa gonaphene ilacı var pkoda olumlu yönde etkiliyo doktor o ilacıda verebilir sana bide görüşmeye giderken bütün yaptırmış olduğun testler rahim filmin hepsini götür cnm cinsel perhizde 3gün bildiğim kadarıyla
arkadaşlar merhaba, hepiniz muradınıza erersiniz inşallah. bende kısmetse bu ay ankaradaki genart tüp bebek merkezine gidicem. memoriale gitmeyi isterdim ama istanbulu bilmiyorum ve kalışta çok pahalıymış. genart ta aysun hnm a gidicem. bu konuda fikrinizi almak istedim. bizdeki sebepsiz infertil. birde tavsiyeleriniz var mı
merhaba öncelikle umarım sizinde tedaviniz olumlu sonuçlanır.bir arkadaşım ankarada genartta yaptırmıştı memnun kaldığını biliyorum.evet memorialde fiyatlar pahalı cidden.ama biz mecburuz erkek kısırlığında çok iyi diye gidicez biz.allahtan istanbulda kalcak yerim var benim ondan biraz yük hafifliyor.allah yardımcınız olsun
yok cnm diyetisyene gittim kilo verebilmek için dahada vermem lazım kilom benim fazlateşekkür ederim.sen ne kadar çok kilo vermişsin öyle stresten mi oldu yoksa dikkat mi ettin.ben daha önce diyetisyene gitmiştim bana senin 65 kilo olman lazım dedi.o günden beri kendimi devasa bişşi hissediyorum.kilo versem iyi olur gerçekten.benim elimde şuan hep eski testler var onları da yaptıralı çok oldu en son tüp bebek için yapılan testleri de vermiolar merkezde kaldı.yani elim boş gidicem sanırım.
yok cnm diyetisyene gittim kilo verebilmek için dahada vermem lazım kilom benim fazlabende iki kere tüpbebek yaptırmıştım o testleri vermediler ama genel bi özet olarak çıkartmışlardı onu aldık buda doğal hakkımız bence inş tedavin olumlu sonuçlanır sonra peşinden ben gelirim inş
kızlar merhaba, uzun zamandır giremedim foruma umarım herkes iyidir.
benim sizlere sormak istediğim birşey var, belki bir yerlerden duymuşluğunuz vardır, bir tanıdığınızın başına gelmiştir, kimseye demedim daha bir size danışayım istedim. kızlar biliyorsunuz benim geçen ay negatif tüp bebek denemem oldu, 2 haziran test günümdü, 5 haziranda lekelenme tarzında adetim başladı ve yaklaışık 10 gün azar azar lekenlenme şeklinde devam etti. adetim daha doğrusu lekelenmem geçtikten sonra dr.a gittik memoriale muayenede 4 cm çapında kist olduğunu o yüzden tam olarak adet göremediğimi söyledi dr. çok fazla üzerinde durmadı, bir sonraki adetinle birlikte muhtemelen gider dedi. ancak ben hala adet olmadım... ayın 2 veya 3ünde adet olmam gerekirdi herzaman 28 de bir olurum ama acaba kistten dolayı mı böyle bir düzensizlik olmuştur? test alıp yapmaya cesaretim yok, kendisimi heyecanlandırmak hiç istemiyorum. büyük ihtimal kisttendir bence ama yine de sizlere bir sormak istedim. bir de hiç adet belirtim yok........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?