Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım öncelikle geçmiş olsun ...
1.kan tahlilleri eğer tedaviye karar verirsen isteniyor
2-kanda pıhtılaşma başarısız tüp bebek denemelerinde isteniyor kan tahlilinde onu da yaptırırsın
3-amh yumurtalık rezervini gösteren bi test 1 ve üstü çıkarsa iyi 0.3-0,4 çıkarsa kötü yumurtalık rezervinde azalma vardır..daha düşük çıkarsa menapoz adayısın demektir
4-bazı yerler biz yapalım diyor tabi fiyat 3-4 misli oluyor ama çoğu yerde yaptırabilirsin...memorialin fiyatları uçuk ama...

ben de öyle tahmin etmiştim, sağol cnm

ilgin ve yardımın için çok teşekkür ederim.
Aranızda bu testleri yaptıran var mı, tahminen ücreti ne tutuyor.? :44:
bir de benim e2 hormonum yüksek.Kürtaj sonrasında tekrar hamilelik olmayınca gittiğim dr. kan tahlilleri istedi ve e2 hormonumun yüksek olduğunu ve bunun yumurta kalitesini bozduğunu söylemişti.
hepimiz için herşeyin hayırlı olmasını ve dualarımızın kabul olmasını diliyorum.umarım en kısa zamanda güzel haberlerimizi paylaşırız.

canım kan testleri bişey tutmaz devlet hastanesinde yaptırabilirsin diğer yerlerde 25-30 arası ama memorialde 50 tl amh özellerde 200-300 arası yapılıyor bazı devlet özellikle kadın doğum hastanelerinde de yaptırabiliyorsun ama bazı özeller devlete pek güvenmiyor illa bizde yaptır diyor tabi para kaygısı mı yoksa her şey mükemmel olsun diye mi bunu istiyorlar bilmiyorum...tercih senin canım...inşallah en yakın zamanda umutlarımıza kavuşuruz...

Bir de histereskopi yapılıyormuş, bunu memorialda tüp bebek tedavisi öncesinde herkese yapıyorlar mı ? thorbank sen tedaviye başladın mı hangi aşamadasın ?

Bir de histereskopi yapılıyormuş, bunu memorialda tüp bebek tedavisi öncesinde herkese yapıyorlar mı ? thorbank sen tedaviye başladın mı hangi aşamadasın ?

benim önceden gittiğim merkezde herkese tedaviden önce yapıyorlardı histeroskopi.daha yeni yaptırdım sayılır yani.inş birdaha yaptırmama gerek kalmaz..

merhaba arkadaşlar.Ben de 5 . tüp bebek tedavimi memorial de yaptı.transferim pazar günü oldu.Allah bizim gibi bebek isteyen emek veren umut eden herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.

aşağı yukarı aynı zamanlarda tedavilerimiz başlıcak sanırım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.sakıncası yoksa sizde sorun neydi kaçıncı denemeniz
cnm bende pko var eşimde bi sorun yok 2kere tüp bebek yaptırdım ilki tuttu ve 1buçuk aylıkken düşük yaptım ikinciside tutmadı şimdi bi cesaret başlamaya karar verdik hayırlısı bide arı sütü bal polen karışımı alıcam tedaviye kadar tüketicem bal tarçın çörek otu karışımıda yemeye başladım bakalım hayırlısı

amin cnm ALLAHIM emeklerimizi boşa çıkarmasın inş

teşekkürler canım,inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz,Rabbim dualarımızı en güzel şekilde hem dünyada hem ahirette kabul etsin,tedavinde başarılar diliyorum

MEMORIALİ SEÇEN ARKADAŞLAR DOĞRU YERDESİNİZ...
ÇOK ŞÜKÜR SONUCUM POZİTİF...
İNŞALLAH BU KEZ TAMAMINA ERERİM....AMİİİNN...
BİR İKİ DAMLA KANAMAM GELMİŞ ÇOK KORKUYORUM NE OLUR BANA DUA EDİN....
RABBİM BU UĞURDA UĞRAŞAN HİÇ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ KOYMASIN....

ÇOk sevindim allah tamamına erdirsin inşallah:92::92:

tebrik ederim canım çoooooooooooooooook sevindiiiiiiiiiiiiiim.Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.
ben de buradan edindiğim bilgilerle sizin yazdıklarınızla memoriali seçtim sonucu bilmeme ama süreç diğer merkezlerden daha olumlu ve güzel geçti.

Gozunaydin canim cokkkk sevindim.Bana gelin geliyor demek.(gonlumden kiz gecti)Allah tamamina erdirsin,saglikla kucagina alman dilegiyle.Korktuguna ,bebisi etkiledigine degmedi bak.Bundan sonra birsey takmak, bebisi uzmek yok..
Lekelenmeler yogun olmadikca normal.Arkadasimin 5.ayina kadar surdu.Cok sukur kizi kollarinda.

Insallah..HAyirlisi olsun.Bana da sebepsiz infertil denildi senelerce.Memorial da sebebi oldugunu ogrendim.Ben histeroskobi tavsiye ederim.Rahimde usg ve film de gorulmeyen sorunlar histeroskobide goruldu.Doktorunla bi konus.Saglicakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…