Öncelikle herkese merhaba,
Ben de memorial tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum.Cumartesi günü dr.Güvenç beyden öngörüşme için randevu aldım.İki yıllık evliyim tüplerimde sorun var.sol tüpüm tamamen kapalı, sağ tarafta minimal geçiş var. 1,5 senelik evliyim.3 aylık evliyken doğal olarak hamile kaldım, ancak 8,5 haftalıkken kalp atışları görülmediğinden kürtaj ile alındı
sizlere sormak istediğim bazı sorular var yardımcı olursanız sevinirim.
1-öngörüşme sonrasında hemen kan tahlilleri isteniyor mu ve bu tahliller neler?
2-kanda pıhtılaşma tahlili ve insülin direnci tahlilleri isteniyor mu yoksa kendim mi yaptırmalıyım?
3-amh tahlili nedir?
4-bu kan tahlillerini başka hastanede yaptırsam olur mu?
sorularım biraz fazla kusura bakmayın :26:
kistler yapar canım aynı şey benim başımada geldi adetim az az devam ediyor bi sinir oldum bilemezsin gerçi dhea diye bi ilaç kullanıyordum doktor o da yapar dedi ama muhtemelen kistler yüzünden dedi...o yüzden hsg filmi bile çektiremedim..en son kontrolde kistler yok olmuştu tek sevindiğim taraf buydu canım...
canım öncelikle geçmiş olsun ...
1.kan tahlilleri eğer tedaviye karar verirsen isteniyor
2-kanda pıhtılaşma başarısız tüp bebek denemelerinde isteniyor kan tahlilinde onu da yaptırırsın
3-amh yumurtalık rezervini gösteren bi test 1 ve üstü çıkarsa iyi 0.3-0,4 çıkarsa kötü yumurtalık rezervinde azalma vardır..daha düşük çıkarsa menapoz adayısın demektir
4-bazı yerler biz yapalım diyor tabi fiyat 3-4 misli oluyor ama çoğu yerde yaptırabilirsin...memorialin fiyatları uçuk ama...
Bir de histereskopi yapılıyormuş, bunu memorialda tüp bebek tedavisi öncesinde herkese yapıyorlar mı ? thorbank sen tedaviye başladın mı hangi aşamadasın ?
Bir de histereskopi yapılıyormuş, bunu memorialda tüp bebek tedavisi öncesinde herkese yapıyorlar mı ? thorbank sen tedaviye başladın mı hangi aşamadasın ?
nil_alp benim tedavim eylülde başlıyacak kısmetse
cnm bende pko var eşimde bi sorun yok 2kere tüp bebek yaptırdım ilki tuttu ve 1buçuk aylıkken düşük yaptımaşağı yukarı aynı zamanlarda tedavilerimiz başlıcak sanırım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.sakıncası yoksa sizde sorun neydi kaçıncı denemeniz
amin cnm ALLAHIM emeklerimizi boşa çıkarmasın inşmerhaba arkadaşlar.Ben de 5 . tüp bebek tedavimi memorial de yaptı.transferim pazar günü oldu.Allah bizim gibi bebek isteyen emek veren umut eden herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.
amin cnm ALLAHIM emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
ÇOk sevindim allah tamamına erdirsin inşallah:92::92:MEMORIALİ SEÇEN ARKADAŞLAR DOĞRU YERDESİNİZ...
ÇOK ŞÜKÜR SONUCUM POZİTİF...
İNŞALLAH BU KEZ TAMAMINA ERERİM....AMİİİNN...
BİR İKİ DAMLA KANAMAM GELMİŞ ÇOK KORKUYORUM NE OLUR BANA DUA EDİN....
RABBİM BU UĞURDA UĞRAŞAN HİÇ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ KOYMASIN....
MEMORIALİ SEÇEN ARKADAŞLAR DOĞRU YERDESİNİZ...
MEMORIALİ SEÇEN ARKADAŞLAR DOĞRU YERDESİNİZ...
arkadaşlar merhaba, hepiniz muradınıza erersiniz inşallah. bende kısmetse bu ay ankaradaki genart tüp bebek merkezine gidicem. memoriale gitmeyi isterdim ama istanbulu bilmiyorum ve kalışta çok pahalıymış. genart ta aysun hnm a gidicem. bu konuda fikrinizi almak istedim. bizdeki sebepsiz infertil. birde tavsiyeleriniz var mı
sağol canım cevabın için.ben dikkat edeyim bari biraz..benim ilk gittiğim merkez ilk deneme olmasına rağmen iki embriyo koydularda ondan demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?