Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Mavi 2 embrio transfer edilmisti ikiz geliyor mu bir de..ahh ne super olur.Degerin kac cikti?

Kanaman icin doktorunla konustun mu?kan sulandirici ilaclari kesmen gerek.

ÇOk sevindim allah tamamına erdirsin inşallah:92::92:

AMİİİİİİİİNN....rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin....
hala elim ayağım titriyor...nasıl bir heycan bu böyle yaaa...
eşim telefonda sonucu öğrenirken kalbim yerinden çıkacak sandım ...

Mavi 2 embrio transfer edilmisti ikiz geliyor mu bir de..ahh ne super olur.Degerin kac cikti?

Kanaman icin doktorunla konustun mu?kan sulandirici ilaclari kesmen gerek.

ikiz değildir heralde canım değerim 93 çıktı....tek olsun benim olsun....
kanama için doktorla konuşmadım ....sonucu faksladım bakalım aramasını bekliyorum...
ilaçları kesermi acaba bende kan pıhtılaşması var...

merhaba arkadaşlar.Ben de 5 . tüp bebek tedavimi memorial de yaptı.transferim pazar günü oldu.Allah bizim gibi bebek isteyen emek veren umut eden herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.

insallah son denemen olur.Sende cok emek vermissin.Sirayla guzel haberleri almak umuduyla.Sonucu yazarsin.

allah razı olsun darısı başına inşaaalllaaahhh...allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...
valla canım benim dördüncü denemem son iki deneme memorıalde oldu...inan burdaki tedavilerim su gibi geçti çok şükür...
iki tedavimdende pozitif sonucu aldım...ilki düşük oldu bakalım bu ne olcak...hayırlısı allahtan...
ben çok memnun kaldım....

Tek gebelik gibi.Insallahh..Biran once konus canim.Pihtilasma varsa kesmeye bilir belki doz azaltilir,Kanaman ilacin etkisi endiselenme.Sevincini yasa.

amiiiiiiinnn....inşallah inşallah kucağıma gelir kuzucuğum...
bu arada kız tahmini çok hoşuma gitti...ölüyorum kız çocuklarına...gerçi kız erkek farketmez yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsun...
söz bundan sonra rahat olcam...becerebilirsem inşallah...
allahım inşallah yavrumu bana bağışlasın...
hala inanamıyorum şaka gibi sankii....
allah razı olsun canım bana destek oldun burdan....

Saglikli,hayirli evlat nasip etsin.Aminn.
Evet cok bekledik,emek verdik insan inanamiyor.Kucagima verdiler hala bos bos bakiyorum bu benim mi gibisinden:))Gunumuze cok sukur.Rabbim bu yolda emek veren herkese tez zaman da nasip etsin insallahhhh..

amin canım,sen de bayağı uğraşmışsın,inşallah bu bebişlerini kucağına alacağın için son olur
ben de memnun kaldım,rahattım,embriyolar biraz daha iyi gelişti,hayırlısı,tekrar tebrikler canım

slm kızlar ben progestan kullanmıştım doktor vermişti 10gün kullan regl olursun demişti günde 3tane kullandım bitince 3günü regl oldum perşembe günü ama 1gün dünden beri bişey yok gineraya başlamıştım adet oldum diye 2kutu bitince tedaviye başlıcaktım :18:neden olabilir sizce bilgisi olan varmı

Tuana boyle bir tecrubem yok. Doktorunuza danışın bence. Ben de memorial da tedavi oluyorum. Pazartesi bir aksilik olmazsa transferim var.

tebrikler çok sevindim evet bencede memorial doğru tercih ben geçen perşembe bebişimin kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu ama normalden biraz düşükmüş çok tedirginim haftaya kontrolüm var umarım herşey yolundadır umarım sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın

teşekkür ederim...inşallah sağ salim sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi...rabbim yardım etsin içini ferah tut...herşey yolundadır inşallah...

Cumartesi günü Dr. Güvenç bey ile görüştüm.Rahim filmlerimi inceledi ve kapalı olan sol tüpümün laparaskopi ile alınması gerektiğini, sağ tüpümü laparaskopi ameliyatı esnasında duruma göre değerlendireceğini için bunun onayını ben ameliyatta olduğum için eşimden alacağını söyledi.Eğer sağ tüpüm de alınırsa ufak ta olsa normal yoldan hamile kalma şansım hiç kalmayacak.
operasyondan sonra 2 adet dönemi geçirmem gerektiğini ve daha sonra tüp bebek tedavisine başlanacağını söyledi.
Ayrıca yüksek olan E2 hormonumun yumurtalık rezervinde azalmanın işareti olduğunu söyledi.
Allahtan herşeyin hayırlısı diyorum.

Canım tebrik ederim, Allah hayırlısı ile kucağına sağ sağlim mutlulukla almayı nasip etsin

Tuana boyle bir tecrubem yok. Doktorunuza danışın bence. Ben de memorial da tedavi oluyorum. Pazartesi bir aksilik olmazsa transferim var.
Hayirlisi olsun.onceden de denemen olmustu sanirim hatirladim seni.insallah birakmaz seni.sonucu yazarsin.Dua ile..

Bebisin buyuyor.kalp atisinda donem donem yavaslamalar oluyor.Birdaha ki gittigine insallah daha net duyarsin.Ellerini ayaklarini gorurusun.Gonlunu rahat tut bebis saglikla buyusun.

Tuplerde ki sorunlar akinti v.s tup bebek yapilsada tutunmasina engel oluyor.eger ki tupleri sorunlu goruyorlarsa alinmasi en dogrusu.Yumurta rezer durumu ilaclarla desteklenir.onceki tedavilerim de 5 yumurta zor olusurken.memorial da baska ilac tedavisiyle 20 yumurta toplandi.nasibinde varsa 1 yumurta ilede olur.simdiden uzme kendini.Streste yumurta gelisimini etkiliyor.Arisutu+polen+bal karisimi kullan bekleme surecinde.ben faydasini gordum.

Canım tebrik ederim, Allah hayırlısı ile kucağına sağ sağlim mutlulukla almayı nasip etsin

çok teşekkür ederim inşallah rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...darısı başına olsun inşallah..

bence laparoskopi konusunda tereddüde düşme...işe yaramayan tüp olsa ne olacak...benimde bir tanesi iltihap olduğu için alındı..diğeride dış gebelik dolayısıyla hasar gördü...5 senedir tek tüpüm var ama işe yaramadı yanii..şu an tüp bebekle hamile kaldım...
üstelik ameliyat sırasında değerlendireceğini söylemiş doktorun eğer iyi durumdaysa zaten almaz...rahat ol..
ama istersen başka bir doktorla daha görüş...
allah yardımcın olsun...

mermorial hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz.
yaşım 34- yumurta rezervim az ve kalitesi düşük. kafam çok karıştı. yüksek doz ilaç almak istemiyorum zaten kalitesiz olan yumuoşları daha da bozmasın diye. okuduklarında memorial için erkek infertilitesinde iyi deniliyor. benim durumumda olanlar için, iyi bir merkez midir? ve tabi doktor ismi lütfen!

şimdiden çok teşekkürler.

Tuplerde ki sorunlar akinti v.s tup bebek yapilsada tutunmasina engel oluyor.eger ki tupleri sorunlu goruyorlarsa alinmasi en dogrusu.Yumurta rezer durumu ilaclarla desteklenir.onceki tedavilerim de 5 yumurta zor olusurken.memorial da baska ilac tedavisiyle 20 yumurta toplandi.nasibinde varsa 1 yumurta ilede olur.simdiden uzme kendini.Streste yumurta gelisimini etkiliyor.Arisutu+polen+bal karisimi kullan bekleme surecinde.ben faydasini gordum.[/QUOTE]

Canım çok teşekkür ederim,
Güvenç bey çok ilgilendi sağolsun.bize herşeyi ince ince anlattı.Bir kez normal yoldan hamile kalabildim.Ama malesef boş gebelik nedeniyle kürtaj ile alındı.Kürtaj olalı bir seneyi geçti hamile kalamayınca memoriala başlamaya karar verdik.bu operasyonu ağustos ayında olacağım, inşallah sağ tüğümün alınmasına gerek kalmaz.
Tüp bebek tedavisi için operasyondan sonra bir iki ay daha beklemem gerekiyormuş.benim tedavim sonbahara kaldı.
Bugünlerde çok kötüyüm eşime belli etmemeye çalışıyorum ama çok moralim bozuk.
Bu da bir süreç ve bunları yaşamam gerekiyor ama elimde değil üzülüyorum işte
Allah hepimizin yardımcısı olsun, evlat hasreti yaşatmasın kimseye...en kısa zamanda hepimizin muradını versin inşallah

9. gün test sonucum:51,41 nasılll???

merhaba arkadaşlar 5. tüp denemem,transfer gününü saymazsak 9.günüm bugün,kan verdim,51,41 çıktı nasıl,hamile miyim,perşembe tekrar test yaptırıcam,dua edin değerim ikiye katlansın

memorialde yaptırdım,doktorum hale hanım dı dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…