Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaşlar merhaba.ben 2.denememi memorialde yaptırmak istiyorum ancak sormak istediğim bazı şeyler var sitelerindeki danışma formundan sordum nerdeyse 1ay oldu cvp gelmedi.telefonla arasam danışabilirmiyim bir hastane numarası var birde çağrı merkezi nereyi aramam gerekiyor?

Tebrik ederim canım, sonuca göre evet hamilesin..bebişinle birlikte sağlıcakla kal :))

444 7 888 arayabilirsin...inş. herşey istediğin gibi olur :93:

Gozunaydin...bebisin seninleeee..cok sevindimm.Saglikla kucagina alman dilegiyle..Deger cok iyi ikiye katlar endise etme.Buara sonuclar hep guzel gidiyor masallah diyeyim.Darisi isteyen herkese insallah.

memorial sisli hastanesi santrali arayip, tup bebegi paglatip daha net cevap alabilirsin.Cagri merkezi sadece randevulara bakiyor.saat gec oldu doktorlar cikmistir.yarin sabah 9:00 gibi ara musait olurlar.

Son düzenleme:
memorial sisli hastanesi santrali arayip, tup bebegi paglatip daha net cevap alabilirsin.Cagri merkezi sadece randevulara bakiyor.saat gec oldu doktorlar cikmistir.yarin sabah 9:00 gibi ara musait olurlar.

bence arama
telefonda yetemiyorlar insana
öngörüşmeye gitsene ücretsiz.
Güvenç Bey i şiddetle tavsiye ederim

Gozunaydin...bebisin seninleeee..cok sevindimm.Saglikla kucagina alman dilegiyle..Deger cok iyi ikiye katlar endise etme.Buara sonuclar hep guzel gidiyor masallah diyeyim.Darisi isteyen herkese insallah.

teşekkür ederim canım,aminnnn,istanbulda tedavide olduğum sürece forumdan bu başlığı okudum hem de baştan sona senin hikayeni de az çok biliyorum,bebişini kucağına almışsın ne güzel,Allah sana da bebişine de sağlık versin darısı başımıza

aradım ay sonunda adet olucaktım adetimle beraber gidicem muayeneve bakıcaz tedavi için neler gerekicek diye.1buçuk ay geti diğer tedaviden bu yana.sordum 1.5-2ay beklemek yeterli.ay sonunda gelin dedi. hayırlsııyla ayın 25igibi filan gidicez.
önerdiğiniz bir doktorvarmı?ben bayan doktor olmasını istiyorum.tecribelerinizi bekliyorum.hale hanımın adını çok duydum bu sayfada.başka doktor varmı

bayana erkeğe takılma nolur boşver
benden tavsiye GÜVENÇ !!!!
semra hn dan sonra gelen kişi o
99 dan beri orda
ama opu nu da transferini de o yapsın konuş
insiyatif alan biri

bayana erkeğe takılma nolur boşver
benden tavsiye GÜVENÇ !!!!
semra hn dan sonra gelen kişi o
99 dan beri orda
ama opu nu da transferini de o yapsın konuş
insiyatif alan biri

ya aslında çok önemli değil ama daha önce erkek doktora hiç gitmediğim için gerilirim kendimi kasarım gibi geliyor ondan yani.bana telefonda doktor isteğiniz varrmı dediler.yani kendimiz istediğimiz doktoru seçince onunla hep devam etmiyormuyuz zaten

memorial öyle diil
dr msait olmayınca başka dr gelebilio
ama ben inatla güvençten başka kimmmselere gitmedim :) bekledim fln

evet memorial. 1. deneme idi çok ŞÜKÜR
sperm azlığı ve ileri hareket
erkek infertilitesi yani

ne güzel ya çok sevindim.darısı başımıza.öyle çok istedim ki bende ilk denemeeyi istanbulda memorialde yaptırmayı.ama eşimin inadı tuttu illaki izmirde yapılcakmış diye.memorialin erkek infertilitesinde iyi olduğunu bile bile lades dedik.ve malum sonuç negatif..nasibimizde byleymiş ama genede riske atılcak kadar basit bir konu değil sonuçta.onca hormon onca operasyon geçiriyoruz.erkeklere bişi olduğu yok.ama şimdi geldi aklı başına şükür.

inşallah bizde memorialde güzel sonuçlar alırız.
birde bişey daha sormak istiyorum.doktorların ilgiisi nasıl,yani işlemlerden sonra vs.ilgileniyorlarmı açıklama yapıyorlarmı?ben ilk denememde doktoru görmedim desem yeridir de.ilgi alaka çok önemli benim için

öncelikli beklentin çok önemli
ben bi samimiyet istemedim sonuç önemliydi benim için o nedenle çok da dert diildi bana davranışları
sonrasında vs çok zor ulaşıosun her şeyi hemşire ile hallediosun ama operasyonda elimi tutarak gülerek beni güçlendirdi doktorum
Allah sana da yaşatsın bu mutluluğu inşallah
sormak istediğin ne varsa sor bana elimden geldiğince yanıtlarım

Kızlar merhaba,
Bir süredir girememiştim.Şimdi okudum güzel haberleri.Çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasib etsin inşallah.
Darısı bizlerin başına.
Randevumu aldım,15 temmuz cuma günü Semra Hanım'dan.Gidelim bakalım ne diyecek.Gönlümden geçen reglimle tedaviye başlamak ama bakalım kısmet.
Şimdiden gerildim,heyecanlandım.Allah sonumuzu hayır etsin.

anladım ilgine çok teşekkür ederim.umarım sende sağlıklı hamilelikler geçirip alırsın bebeğini kucağına

Nil crafty nin de dedigi gibi beklenti onemli.ben 3.denemede 10 sene ugrasmis biri olarak.isini yapip gondersinler istemedim.bekleme sureci,sonrasinda yasanacaklarda destekte onemliydi benim icin.tup bebegi esim haric hic desteksiz basladim.birilerinin destegine ihtiyacim oluyordu.Semra hnm la gorusmemden sonra Nur hanm la devam ettim.transferimi Guvenc bey yapti.transfer kesinlikle Guvenc bey derimmm.
cok rahat geciyor.cok basarili.nur hnm la da halen gorusuyoruz.oglumu sunnet yaptircam hemen arayip fikrini aldim.ne zaman sorunum olsa ariyorum yardimci oluyor.gebelikte ohss oldum.hastanede yattim gunlerce.bebek dustu dusecek.hayatim tehlikede.bana cok destek oldu.bocegin seninle.bocegin buyuyor,seni sisiriyor bu guzel biraz daha sabir.kontrole diye gittim dogum baslamis isini birakip hemen doguma aldi.bu gunlere geldiysem sayesinde destegiyle diyebilirim.
ekip halinde cok basarililar.gittiginde kiminle daha rahat iletisim kurabiliyorsan onunla basla.

öncelikle çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim..bebeğinede maşaallaah..benim içinde ilgi alaka önemli.çünkü zor bir süreç tedavi süreci ve ben destek görebileceğim aklıma takılanları soracağım bir doktorum olsun isterim.tavsiyelerinizi dikkate alacağım.teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…