Kızlar merhaba,
Bir süredir girememiştim.Şimdi okudum güzel haberleri.Çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasib etsin inşallah.
Darısı bizlerin başına.
Randevumu aldım,15 temmuz cuma günü Semra Hanım'dan.Gidelim bakalım ne diyecek.Gönlümden geçen reglimle tedaviye başlamak ama bakalım kısmet.
Şimdiden gerildim,heyecanlandım.Allah sonumuzu hayır etsin.
bilmem ilgilenen olurmu güvenç bey hastaneden ayrılıyor iki gün önce öğrendim üzüldüm
Selam,
bende memorial hastanesinde augustosda tedavime basliyacagim..
Dr. Semra Kahramanda tedavi olmak istiyorum tamam olur dediler...
Iyi Dr. diye duydum sizin ne bilgileriniz var?
Bi sorum olcakti ben 25 yasindayim Kac tane embryo transfer edebiliyorlar memorial de??
Iki tane istiyorum cünkü..
Cevaplariniz icin tskler..
Allah bu hayirli kandil gününde dualarimizi kabul edip bizide cocuk sahibi eder insallah..
merhaba.bizdede sorun erkek infertilitesi.bende memoriale gidicem ay sonunda.tüp bebekte 2.denemem olucak ama memoriale ilk gidişim olucak.tecrübem yok ama öğrendiklerimi paylaşayım.çünkü bende izmirden gelicem oraya.memorial şişli şubesine gidicem ben.semra kahraman,güvenç bey,hale hanım vs.oradalar.adetinin ilk günü arayıp randevualmak gerekiyor.2.yada 3.günü muayene için gidiliyor testler yapılıyor.eşinede spermiogram yapıcaklarmış,en az 3 en fazla 5günlük perhizli olmalıymış.ama istersen öncesinden randevu alıp sadece görüşmede yapabilirsin.
umarımn yardımcı olabilmişimdir.ben bunların bir kısmını forumdan bir kısmınıda telefon açarak oradan öğrendim.başka sorun varsa sorabilirsin canım
semra hanım,güvenç bey ,hale hanım bazen yoğun olabiliyor bir,iki gün önceden değilde en az 1 hafta önceden randevu alırsanız daha iyi olur.birde eğer ilk defa gidecekseniz yanınızda mutlaka para olsun ön görüşme ücretsiz ama doktor muayene edeyim diyor sizde birşey diyemiyorsunuz .en az 350 tl olsun yanınızda...
Çok teşekkür ederim nil gerçekten yararlı oldu...
Deneyimlerini yaşadıkça paylaşırsan gerçekten sevinirim.
Maddi manevi bir aksilik olmazsa aralık ocak gibi başlamayı düşünüyoruz...
Teşekkür ederim thorbank dediğin iyi oldu her açıdan hazırlıklı olmak gerekir.
Nur hanım nasıl Nur Hanımıda çok duyuyorum.
Birde şimdiye kadar bize genetik testlerinin hiç biri yapılmadı.
Yani onlarda sorun var mı yok mu bilmiyoruz.
Ben şahsen bunların hepsinin baştan yapılmasını isterim tedbir alalım takdir Allah'ın
Biz istemeden doktorlar bu tahlilleri yaparlar mı yoksa isteyelim mi?
canım genetik testleri genelde başarısız tüp bebek sonrasında isterler ama olmazsa olmaz testler var sperm testi,kan testler,hormon testleri gibi...bu testleri doktor ister yalnız bu testler memorialde dışarıdan daha pahalıdır...kan ,hormon testlerini başka yerde yaptırabilirsin ama sperm testini illa bizde yaptır derler başka yerdekini kabul etmiyoruz diyorlar...nur hanım iyi başarılı aslında memorialdeki doktorların hepsi başarılı...zaten ekip halinde çalışıyorlar. semra hanıma gelince o zaten memorialin başındaki isim ekip başı tedavine başlayabilir ama opu veya transferde bulunamayabilir sana da seminerde yurtdışında,derler diğer doktorlarımız da çok başarılı derler sende boynunu büküp tamam dersin.... o yüzden durum böyle canım...Allah kolaylık versin....hayırlı olsun şimdiden....
Insallah dogru secimi yapmisizdir hepimiz.. Okadar merkez varki insan hangisini sececegini bilmiyor... Ben yurt disinda geliyorum geri dönüs bilet almadik sizin tedaviniz nekadar sürdü? Normal protokoll ile? Bende hersey normal..
Cevaplariniz icin tskler..
yazdıklarınızı günlerdir sabırla okuyorum.sayenizde bilmediğim çok şey öğrendim.hepinize teşekkürler.bende tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum.sanırım ekim kasım gibi olacak.önceki sayfalarda ücretin artacağını yazmış bir arkadaş.arttımı yoksa hala 1900 euromu?birde memorial erkek sorunlarında başarılıymış.bizde eşimde sorun yok.sorun bende pko var bende.acaba memoriali tercih etmemeliyimiyim bilemiyorum bu yüzden.sizin bildiğiniz pko lu olup hamile kalan varmı memorialda.yada bu konuda daha başarılı olan bi merkez biliyomusunuz?
Çok teşekkür ederim nil gerçekten yararlı oldu...
Deneyimlerini yaşadıkça paylaşırsan gerçekten sevinirim.
Maddi manevi bir aksilik olmazsa aralık ocak gibi başlamayı düşünüyoruz...
Teşekkür ederim thorbank dediğin iyi oldu her açıdan hazırlıklı olmak gerekir.
Nur hanım nasıl Nur Hanımıda çok duyuyorum.
Birde şimdiye kadar bize genetik testlerinin hiç biri yapılmadı.
Yani onlarda sorun var mı yok mu bilmiyoruz.
Ben şahsen bunların hepsinin baştan yapılmasını isterim tedbir alalım takdir Allah'ın
Biz istemeden doktorlar bu tahlilleri yaparlar mı yoksa isteyelim mi?
nushu merhaba iyiki yazmışsın.1hafta içinde bende izmirden gidicem memoriale.yazdıkların çok açıklayıcı oldu.bende kararsızım doktor konusunda.birde benim elimde hiç tahlilim yok ya hepsi eski tüp bebek merkezinde kaldı ne yapıcam bilmiyorum.böyle elimi kolumu sallayarak mı gidicem????
bu arada tedavin neden hemen başlamadı,siz mi öyle istediniz doktorlarmı öyle karar verdi?bu bekleme sürecinde doğum kontrol hapı vs.biilaç verdilermi?
birde pgt yi her hastaya yapıyorlarmıymış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?