Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

sadece test sonucunu arayıp söyledim nur hanıma neden kaynaklandığını öğrenmek için tekrar gitmek aklıma gelmedi açıkçası bi kendime geleyim bakalım sonra karar vereceğim. bende pco var 4 yumurtadan 2 si döllendi 2 sinide yerleştirdiler fakat tutmadı neden niçin nasıl sormaya korkuyorum artık bakalım hayırlısı umarım senin içinde herkes içinde iyi olur.

Son düzenleme:

sanırım taktikleri bu şekilde bir isim çıkartıyorlar sonra onun ismiyle çalışma yürütülüyor. gerçi hakkını yemeyeyim son doktorum nur hanımdı gerçekten çok ilgilendi bütün aşamalarda sadece onunla görüştüm savaşacak gücüm yok şimdilik ama umarım devam edebilirim

biraz kendini topla imkanın varsa tatile çık sonrasında eşinle daha sağlıklı karar verirsin canım...sevgilerle...

Zaten kafam karisikti dahada karisti.. Yurtdisindan geldigim icin hangi merkez hangi dr iyi diye bilmiyorum sansa gidiyoruz 4.8.11 ucuyoruz halen brüksel tüp bebekle memorial arasindayim esim memorial dixor benim icimdende brüksel geliyor yücel kahramanda bilmiyorum artik hayirlisi..

ben de o tarihte istanbula gidiyorum ama ben atasehir memoriae gidicem ayi tarihte belki orda oluruz'

Selam canim
Neden bu kadar kararsissin genede kendin bilirsin gonlunden hangi hastane gerse ona git derim.
Hic bellimi olur.Memorial dersin olmaz buruksel dersin olur.Allahim herkesin gonlune gore versin insallah nasip meselesi bak canim genede kendi tercihin
Ben tam 20 yilimi verdim bu ugurda esimde hic sperm yoktu benimde yasim ilerledikce tabiki yumurtalar azaldi burda bize asla evlat sahibi olamassiniz dediler artik sen menepozdasin o an yikildim doktora ne diyecegimi bilemedim.Umutlarim artik tukenmeye baslamisti bende turkiyeye gidecegimi soyledim.
Ve bana gulerekten alay ederekten eger hamile kalirsan haberimiz olsun dediler evet bu ne demek bilirmisiniz artik dahada cok guclenmistim sanki onlara inat Rabbim degildiye onlar yeterli Allahim ol desin yeterki istesin o odadan ayrilirken olacak dedim.
Tam 4 kez denemistim ve son denememde sirf birtane yumurta oldu oda hic döllenmedi.Artik turkiyeye gidecektim ve merkez arastirmaya basladim.
Alman amerikan bahceci buruksel fertijin hepsini ayri ayri inceledim ve mustafa bahceci haric hepsiyle konustum ve cevap vahim siz cook zor hastasiniz rezerviniz azalmis spermde yok cook zor dediler.
Ve bize MEMORIAL KAPILARINI ACTI
Semra hocayi bir tv programinda izlemistim ve kararimi hemen verdim.Hocamla konustum uzun uzun bize vaatlerde bulunmadilar ve biz 5. deneme icin gittik inanki okadar sicaktiki orasi kendimi kendi evimde hissettim ilk denememde cook tekkiklerden gectik esim ve ben rahim filmi labaroskopi prolaktin cook yuksekti ve uzun protokolle basladik ve benden iki yumurta toplanirken 6 yumurtam olmustu bu bizim icin buyuk basariydi bizzat bizimle semra hanim ilgilendi.
Ve sonucum tutmadi yikilmadim ve 6. tedavimide orda tekrar kisa protokolle basladik 4 yum oldu ikisi dollendi sonuc gene negatif hemde co_kultur yapilmisti iki tedavimizde eger ben bu merkezden memnun kalmasaydim orada 3 kez denemezdim.Mukemmel bir ekip biraz aradan zaman gectikten sonra 7. tedavim icin hazirliklara basladim buradaki doktorum surekli hormonlarimi takip ediyordu ve en son AMH HORMONUM0.3 cikmisti fsh 16 olmustu burada bir suru kur yaptim bu hormonla cocuk olmaz dediler ve sogan incir ve 3 ay hayit tohumu ictim bunun yani sira BAL TARCIN CÖREK OTU YEDIM SABAH AKSAM Viola isminde bitkisel bir hap var onu ictim yumurtalari ve rahmi guclendirici ve artik hazirdim 7. tedavi icin
Semra hocamla 7. start verdik ve sag tarafta 9 cm kist vardi onu kucultmek icin hap aldim adetimin 2 gunu ultra kisa protokolle tedaviye basladik semra hanim fazla yumurtalara yuklenmeden az tozda ilac verip baslayacaz dedi ve bana gene olmassa uzulurmusun dedi.
Hocam tabiki uzulurum dedim olmassa gene deniycem dedim sende bu azim varken basaraksin dedi.
3 YUMURTAM OLDU sukrrettim sirf bir tanesi dollendi doktorum transfer ederken sanki rahmime degilde beynime transfer etmisti ve bu sefer olacak dedim.
Cooooooooooooook agladimmmmmmm bayramin 3 gunuydu odamda 3 saat dinlendim coook sancim olmustu ve esimle bir cuma sabahi beta hcg yaptirmaya gittik okadar coook sakindimki hic heyacanim yoktu hemsire eger negatifse yarim saat surer dedi.
Ve tam bir saati gecmisti bizi cagirdilar hemsirenin elinde kegidi zarfa koyuyordu gulerekten eeeeeeee dedim pozitif dedi ve ben kendimden gecmisim yalan soyluyorsunuz diye ilk defa bayilmisim bana su veriyorlardi ve degerim coook yuksekti396 kusurdu o animi hic unutmam ölsemde unutmam canim kardesim Rabbimizden hayirlisini dileyelim tum umutsuzluklara ragmen yinede umut dedim.
Umudum kucagimda Yuce yaradanim bu ugurda kimsenin kucaklarini bos birakmasin maddi manevi emek veren herkesin yuzunu guldursun kuzumun yuzune baktikca hep dua ediyorum bizim olduki Rabbimin izniyle herkesin olur diyorum.
Nedense paylasmak istedim Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah Allahim cifter cifter versin Aminnnnn
Eger soracak sorun olursa seve seve cevaplarim sevgiler

arkadaşlar benm mayıs haziran döneminde bir tüp denemem oldu .sonuç negatifti.o ayki adetten sonra temmuzda hala adet olmadım bugün 43 gün doldu.oldu mu sizde de böyle düzensizlikler?

arkadaşlar benm mayıs haziran döneminde bir tüp denemem oldu .sonuç negatifti.o ayki adetten sonra temmuzda hala adet olmadım bugün 43 gün doldu.oldu mu sizde de böyle düzensizlikler?

Olmustu canim hormonlardan olabiliyor.Sorun neydi?
Rabbim mucizesini yollasin insallah sevgiler

Olmustu canim hormonlardan olabiliyor.Sorun neydi?
Rabbim mucizesini yollasin insallah sevgiler

sorun erkek infertilitesi canım.endişelendim bende 43 gün çok uzun br süre ilk defa oluyor birde bu kadar.35.günde test bile yaptım acaba diyerekinşallah artık bir an önce düzelir de bebegimize kavusuruz hayırlısıyla.Allah isteyen herkese versin insallah.

Allah'ım nasıl sınavlardan geçirmiş Ama umut'un kollarında.
Hiç ama hiç ayrılmayın inşallahhhhh
anne babasının azmini heyecanını sevgisini bilen bir minik mucize olsun
sana hep umutlu mutluluklar yaşatsın inşallah

acayip heyecanlandim okurken hem sabir hem inat hem de iyi para harcamissiniz sizi tebrik ediyorumm ve alkisliyorum,.....helal olsun evet bence herseyin bi zamani var galiba...

Günaydııııınnnnnnn kızlar:)
Nasılsınız?
Ben tahliller,tüp bebek raporu,kredi başvuruları,doktor seçimi ve sıcaklarla boğuşuyorum.
Sanırım gerçekten kafayı yedim,çünkü normalde bunlarla uğraşırken sinirli,alıngan çekilmez biri olurdum şimdi ise gayet rahat her yere yetişmeye çalışıyorum.Eğer Bursa'da oturanınız varsa ortalıklarda kan ter içinde kalmış,koşuşturan ama sırıtmaya devam eden birini görürseniz o benim işte.
Sevgili nil1971,Allah analı babalı büyütsün canım,ne iyi yapmışsın da vazgeçmemişsin bak,hem evladın kucağında hem bizlere umut oluyorsun.Kuzunun gıdısından benim yerime de kokla,öp lütfen.

canım Allah kolaylık versin bu sıcakta zor gerçekten ne yaptın rapor ve tahlilleri?

canım Allah kolaylık versin bu sıcakta zor gerçekten ne yaptın rapor ve tahlilleri?

Amin anacığım amin,tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıyorum Allah razı olsun sizden söylemeseydiniz ben gider bir sürüde para bayılırdım,tanıdık buldum devlet hastanesinde yarın sabah gideceğim,orada yapılamayan 3 test varmış,onlarıda başka bir merkezde yaptıracağım,yaklaşık 300 tl maliyeti olacak böylece testlerin bana.Perşembe günü tıp fakültesinde randevum var rapor için Allah yardım ederse raporumuda alırsam tam süper olacak:)Bugün de eşim büyüüüükkkk zahmetlere katlanıp:) bankaya krediye başvurmak için gidecek,Bursa'da pembe mavi diye bir klinik var oranın doktorlarından biriyle görüştüm,yumurta takibi için,çok tatlı bir hanımdı memnun kaldım,inşallah O'nunla devam edeceğim.
Sen neler yapıyorsun tatlım,başladın mı ilaçlara,Acıbadem'de yaptıracaktın galiba değil mi?

ağustosta başlayacağım inşallah canım evet acıbademde benimde takipler burada mersinde yapılacak bakalım inşallah çektiğimiz sıkıntı verdiğimiz emek sonunda bizim de yüzümüzü güldürecek....

Aynı zamanlarda başlıyoruz öyleyse,gün gelir kaç haftalık hamile olduğumuzu,doğuma kaç hafta kaldığını konuşuruz inşallah arkadaşım inşalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhh.

canim ya pembe mavide kimle gorustun ilk tup denememi orada yaptirdimde ben nedret hanimin hastasiydim ama dusuk oldu gitti iste,,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…